41

Далновиден

преди 1 месец

Този път май САЩ и Англия няма да помогнат на Братушките?

40

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 35 Едва ли. Седи в Кремъл и си скубе олисялото теме как сега ще строява руски войски от другата страна на границата, като знае, че украинците вече могат да ги намилат, за разлика от досега ....

39

Бай Дрън

преди 1 месец

29, то и на Вашингтон само това му трябва. Само дето руските подводници са по-близко до Фашингтон, отколкото американските до Москва.

38

ДО 24

преди 1 месец

ДРЪН, ДРЪН ЯРИНИ... ... ПУТИН ИМАЛ ГЕНА НА УРСУЛА...??....... ЛЕКУВАЙ СЕ, ЧОВЕЧЕ.. ПУТИН СИ Е ЧИСТОКРЪВЕН МОНГОЛОИД , ЗАТОВА ВСЕ КЪМ АЗИЯ ВИ ТЕГЛИ ГЕНА...

37

Шаши

преди 1 месец

Все повече се убеждаваме, че на Германия трябва да се забрани и кухненски ножове да има. Какво стана със забраната за въоръжаване наложена след 1945 година?

36

Става Страшно

преди 1 месец

Помните ли предния път, когато Русия и Германия бяха във война какво стана?

35

време за поправка

преди 1 месец

Bойна нямаше да има, ако САЩ и Великобритания навремето не бяха спасили СССР от далновидния германец...

34

Анонимен

преди 1 месец

Адолф Хитлер хареса това!

33

Анонимен

преди 1 месец

Така става, когато 75 години се изучава грешната и лъжлива история. Справка-Македония. На Запад е подобно. Днешните канадски студенти дори не знаят, че СССР е участвал във ВСВ и е стигнал до Берлин. Каза го български професор, преподавател в канадски университет и живеещ над 30 годи и там.

32

така е

преди 1 месец

До Сашо - С Германия и против Русия, в кърпа ни е вързана поредната катастрофа. И както коментират хората, че с връщане останките на Фердинанд на българска земя, ни чака трета национална катастрофа.

31

Хората са го казале

преди 1 месец

"Който нож вади.." - живеехме си спокойно, преди руската агресия.

30

Анонимен

преди 1 месец

Къде е бункера...

29

Анонимен

преди 1 месец

3a Бepлuн лu cтaвa въnpoc, uлu зa Paмщaйн?

28

закривай гетото

преди 1 месец

На Раша й трябва само 1 голяма ракета в Москва. Друго не й трябва. Няма нужда да трепят комарите и мечките в блатото.

27

Анонимен

преди 1 месец

Украинците са се превърнали вече в уплашени животни и каквото им нареди господаря изпълняват. Ще се хвърлят през глава и в най-голямото безумие, повечето виждат смъртта като избавление, но какво ще стане с нас, какво ще стане и с наперените германци. Пак ще реват, че руснаците марширували в Берлин.

26

Хмм...

преди 1 месец

Освен от краварника сега и от фашистка Германия обмисляли да дадат право на зеленото просяче да удря цели в Русия. Хах и какъв мислите, че ще е отговора на Путин, след като анти съюза и неговата уж най-силна икономика се държат като агресор в полза на фашиста от Киев? Само не си въобразявате, че Русия ще стои и ще гледа как я атакуват на нейна територия. И последствията въобще няма на бъдат непредизвикана ядрена война!

25

Ядрена Франция

преди 1 месец

Ядрена Франция и Технологична Германия се въоръжават като за Трета Световна.

24

мдаа

преди 1 месец

Европа навлезе в междинния етап на подготовка за война с Русия, тъй като тя все повече се въвлича във въоръжения конфликт в Украйна. Това мнение изрази унгарският премиер ОрбанПо думите му, всяка седмица той вижда нови признаци, че Европейският съюз и НАТО се готвят за военни действия.Орбан отбеляза, че влизането във война не става с една стъпка. Има три етапа: обсъждане, подготовка и унищожаване. Сега завършваме обсъждането и сме в подготвителен етап. На сантиметри сме от унищожението"

23

Бай Дрън

преди 1 месец

Хаха, по-скоро руснаците са братя на германците по ген :)

22

Сашо

преди 1 месец

До Наши БратяИ като сме все с Германия до къде сме стигнали? Два пъти загубили и съсипани