14

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Зеленски,ти си единственната причина тоя руско-украински абсурд да продължава! Че Путин се доказа като силовата,а не интелигентен мъж е факт,но ти си безгранично зъл оня съществото ти няма грам разум. Послушай само за едно Путин.Подай си оставката и осъществете избори. Ти не ставаш за нищо,Зеленски..ти не ставаш за нищо.

13

Анонимен

преди 1 месец

бЕлото не прощава.

12

Анонимен

преди 1 месец

Гази формула руснаците ще му я натикат отзад когато стигнат до Киев. Бляновете на един болен мозък. Точно заради тях войната продължава и хората му *** на фронта. А всичко можеше да е приключило преди 2 години...

11

Пак

преди 1 месец

Глупости

10

Той

преди 1 месец

Зеленски, касапина на Украйна.

9

Анонимен

преди 1 месец

До предния с границите - за СССР, да. За Югославия - без Македония и западните покрайнини. Сърбите да си вземат останалото (без Словения). Горяните в Косово и Поморавието ще им ги отстъпим, ако се държат прилично там.

8

Ужас

преди 1 месец

Каква пародия и трагедия, запада дава оръжие и гледа отстрани и го е страх от Русия а украйски военни и народ умират!!

7

емо

преди 1 месец

украинският клоун, както винаги, говори глупости, които русофобските ни сайтове публикуват. замислете се и на въпроса - може ли да има мирна конференция, без да участва едната от воюващите страни.

6

пак се е предозирал

преди 1 месец

и как си представяш, че Русия ще се изтегли до границите до 1991г. За какво ги дава тези жертви, за да може да си разигравате глобалистичните игрички ли, излишно е да се водят каквито и да е преговори с вас, разбирате само от бой и ще си го плучите, за това драпате от десетилетия.

5

По същество

преди 1 месец

Твоят предшественик Ади се грамнА в бункера. Не падай по--долу от него. Направи го и ти.

4

Анонимен

преди 1 месец

Аз предлагам да върнем границите на СССР до преди 1991 година. А и границите на Югославия също.

3

Анонимен

преди 1 месец

Свалете си гащите и руснаците ще дойдат:)))

2

Анонимен

преди 1 месец

няма ли кой да "опраска" зеления продажен цръвул, аналогично на трактора ?!? И да се приключва с това ?!?

1

Анонимен

преди 1 месец

зеленски да предаде поста на председателя на парламента както е по конституция, защото мандатът му изтече, с когото и да се среща, каквито и решения да се вземат могат да бъдат оспорени като незаконосъобразни