253

Анонимен

преди 1 месец

Еми произведете си сами добри украински танкове бе, просяци нагли.

252

Анонимен

преди 1 месец

Танкът беше паркирано под едно дърво ... Ако войските и оръжията на запада са като журналистите му, жална ни майка.

251

Горд Българин

преди 1 месец

Великите Абрамси за нищо не стават, както и повечето натовски оръжия. Те са презначени за търговия/продажба/, а не са водене на война. И с такива оръжия смятате че НАТО ще победи Русия, като се има предвид че и половината натовска войска са на отсрещния бряг, блажени били верюищите.

250

Бай Дрън

преди 1 месец

Хаха, не бе, тая статия е много "добра" реклама на американските танкове.

249

Анонимен

преди 1 месец

"Трябва да разглобите дърворезба или сграда."===Трудно ми е да разбера тази статия.

248

ko

преди 1 месец

Тази "статия" е пълна глупост

247

Анонимен

преди 1 месец

До СпокоМечтата на инглиш пирата от векове.

246

Русия

преди 1 месец

Американскити ръжди са купувани само и единствено от рекетирани държави. Нито една независима държава не купува западнити трошки.

245

Анонимен

преди 1 месец

Не че нещо да защитавам американските Абрамси, според всички експерти Т-90 е най-добрият танк в момента в света, особено модернизираната версия, но украинците какви танкове произвеждат, че да се оплакват от това което им е дадено даром. Отвратителни, нагли, безсрамни просяци, няма такова нахалство.

244

Анонимен

преди 1 месец

Ако украинците бяха смели воини отдавна да са обърнали танковете абрамс срещу онова зеленото киевско джудже, което им ги изпроси и войната свършва.

243

Споко

преди 1 месец

Споко, САЩ научиха искуственио да кара ефките, скоро идват ефките и искустенио с дип лърнинк и украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва, само да дойдат ефките и да изсъхне почвата, и Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтини нефт, газ и всичко каквото ни е кеф ще си взимаме от там за стотинки и ще живеем като самодоволни и оядени западняци.

242

Анонимен

преди 1 месец

Русия отново побеждава Фашистка Европа.

241

Анонимен

преди 1 месец

Карен Шахназаров: "не Путин ведет Россию, а Россия Путина". В предаването на Владимир Соловьов Карен Шахназаров каза, че Хитлер и Путин са велики лидери, защото следват вектора на движение на народа, и така го водят. Това най-ясно е показано във филма му Белият Тигър, накрая в монолозите на танкиста Найденов и на Хитлер.

240

Язека

преди 1 месец

"трябва да разглобите дърворезба" ... "изстреляхме 17 патрона в къща и тя все още стоеше" - по-*** превод не съм виждал !!! От къде ги намирате такива, кажете честно !!!

239

заеби ги Абрамсите

преди 1 месец

Споко, НАТО разреши на Украйна удари по руски територии, ВСУ почват ударите по руски територии с далекобойни ракети и до дни, дори до чaсове Русия ще бъде поставена на колена и разчленена на малки демократични държави които ще живеят по западните цивилизовани правила и ще доставят евтини ресурси за да се развиваме и да живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

238

Анонимен

преди 1 месец

Украиниците са балъци, измислиха им идентичност и им обещаха розово бъдеще което е неизпълнимо, само и само да се избият с братята си. Бедните умират за чичо Сам, богатите са по Дубай.

237

Анонимен

преди 1 месец

Случката която сполетя тия консервни кутии"Аbrams"най вероятно ще се повтори и с така прехвалените F-ки

236

Анонимен

преди 1 месец

Укрите от самото начало на войната са мишена, но го разбират чак като ги уцелят.

235

Анонимен

преди 1 месец

Яко google translate, ако си наясно с материята може и да се сетиш за какво става дума. Танка наистина е за координирана работа по НАТОвски, с въздушен и тн съпорт. Но може пък и наистина вече да ме е отминало времето, видяхме рашистите как фейлнаха с всичките им самолети и ракети в началото. Тогава дронове и джавелини унищожиха огромно количество наземна бронирана техника.

234

Помнещ

преди 1 месец

До пенка "Тия танкове са правени за пустиня" Предлагам да си намериш друга сцена за изява. Тази не е в твоята сфера на компетенции.