35

нормално е

преди 1 месец

Когато знаеш и разбереш, че си по слаб и немощен трябва да се признаеш за победен, да капитулираш и друг път да не се дървиш на батковците си....

34

Пловдив

преди 1 месец

А защо така преговори все пак Русия още ги жали украинските нацисти . Тъкмо да стане интересно и да видим как швабите и французите ще бъдат занулени .

33

Анонимен

преди 1 месец

Въпросът е "Има ли стратегия Украйна, за да има какво да промени?". Отговорът е: - Няма собствена стратегия. Стратегията е пиндостанска. Украинците имат право да умрат за пиндостанските интереси.

32

Фют

преди 1 месец

Жалби и протест в Москва заради принудително вземане на наборници. На 25 май срещу 26 май, момчетата били изведени от домовете си, без оформени документи и без заповед и отведени в сборния пункт на ул.Угрешская. Това е Раша днес. Блато и помийна яма.

31

Анонимен

преди 1 месец

Е, ко да паим сега? Да идем да помагаме на джужо Зе? Че вече и на запад не го бръснат за слива, а ние пък си го уважаваме и обичаме. Зелката е обречен.

30

Анонимен

преди 1 месец

Време е Китай да натисне ЕС и САЩ.

29

Анонимен

преди 1 месец

Ако Путин не промени стратегията си, ще трябва да плаща репарации на Зеленски.

28

Анонимен

преди 1 месец

Най доброто за Украйна,което може да и се случи е Преговори с Русия! Няма шанс да " победи" Русия! Всичко останало е погубване на още мъже и от 2 те страни! При всички случаи войната Ще бъде Спечелена от Русия! Може да е по трудният начин,но Победата Ще е за Русия!!

27

Бай Дрън

преди 1 месец

И още нещо трябва да са научили в НАТО. Новоеъведенията във военната област ва ат от седмица до месец максимум. Не знам как ще водят война, след като армиите им се основават на това, да се дават някакви милиарди на американски военни компании, със срок на доставка 3-5 години... Това да си кажем истината, се нарича пладнешки обир от страна на САЩ.

26

Анонимен

преди 1 месец

По време на война какви избори ве мен, то няма смисъл :))

25

Решение

преди 1 месец

Знам как Украйна да победи. Трябва да изберат Костов за президент на Русия, и да ги приватизира с "кой не скача е червен". След което продава Русия на ЮСА за шепа принтирани пари по офшорни сметки, и Балевище си направят лятна резиденция в н Путин старайте. И всичко ще е както го искат Американците.

24

Гъста майня

преди 1 месец

Удължаването на президентския мандат е невъзможно освен чрез избори. Държавно престъпление на Зеленски се извършено. Ръководителите на чужди държави днес са в трудна позиция: те ще могат да се срещнат с бившия президент Зеленски - тяхно право, но международните споразумения и договори с него няма да имат правна сила, тъй като той е загубил правомощията си. Това крие рискове от невъзстановяване на средства и много други проблеми в бъдеще. Честито на Тухленски от думата тухлый (развален).

23

Контранаступ

преди 1 месец

Зеля ЛИЧНО да поведе укрите и да видим кво ще стане!

22

Бай Дрън

преди 1 месец

И какво ми казват в тая статия? Че всичко това, което твърдяха две години, е лъжа? Така излиза. Били се объркали...мислели че... И кога ще си признаят грешката и върнат нещата поне крачка назад?

21

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не може да промени Украйна освен да вдигне бялото знаме.

20

...

преди 1 месец

Страшна работа са руснаците. С лопати и чипове от перални постигнаха чудеса.

19

Анонимен

преди 1 месец

Определено требва да си променят стратегията, трябва по нападателно да ги натиснат, че бай Джо не може да си спомни нищо :)))

18

Гъста майня

преди 1 месец

Спокойно, няма да има никва сделка с несъществуваща и измислена държава.

17

Колибри

преди 1 месец

Пожелания и мокри сънища,дори не заслужава обоснован коментар.

16

селянин

преди 1 месец

до 5 виж ся направо си се заяждаш просто нивото на журналистите е такова да думат или пишат нещо па дали е верно или неверно не е от значение нещо кат жените или депутатите може един час да думат без да кажат нищо