20

Анонимен

преди 1 месец

Ако Русия победи в Украйна със запада е свършено като място къдет може да се живее добре.

19

Анонимен

преди 1 месец

Колко метра останаха до Киев?

18

Българин

преди 1 месец

Сега ние българите трябва да подкрепяме безусловно Украйна. Всичко друго е в помощ на русия и на путин.

17

ъ

преди 1 месец

"Лидерите" в НАТО са в цунг-цванг. Много искат да си поделят Русия, но се видя, че само с изпращане на оръжие и пари няма да стане. Даже и с разузнавателни данни и ограничени контингенти /инструктори, "дабравалци"/, пак няма да стане. Трябва да пратят войски, но чудесно осъзнават какво ще се случи, ако въоръжат матрялите. И така, продължават да се пулят по конференции и асамблеи и да пискат "Докогато е нужно". Голяма трагикомедия.

16

Анонимен

преди 1 месец

Това зависи от българското население, ако хората се вдигнат на гражданска война и махнат тоя режим ще се спасят, не мислете че ще пращат призовки на роми или българомохамедани ще пращат българи с цел да се разчиства България от Българите, поляците вече са изградили отрицателно мнение за Нато там ще има бунт, унгария и Словакия няма да пратят свой граждани да воюват за ю до Хазарските интереси, остават Бг, Румъния, Македония, албания

15

КЛАУС ЙОХАНИС

преди 1 месец

РУМЪНИЯ НЯМА ДА ИЗПРАЩА ВОЙСКИ В УКРАЙНА И .... ТОЧКА

14

ЕКСПЕРТЕ

преди 1 месец

БГ Е ОТДАВНА ПОРОБЕНА И ЗАВЛАДЯНА ИКОНОМИЧЕКИ, ПОЛИТИЧЕСКИ РЕШЕНИЯ НА ПРАКТИКА САМИСТОЯТЕЛНО НЕ СЕ ВЗИМАТ! БГ(КАКТО НАПИСА ПЛЕВНЯ) Е ЕДНА ТЕРИТОРИЯ, С РАЗГРАДЕН ДВОР, В КОЯТО ВСЕКИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА!

13

Анонимен

преди 1 месец

Самостоятелно решава всяка "членка", разбира се. След срещи в Рамщайн, а понякога и на други места. Само че Големият член се ослушва нещо напоследък. Всъщност нещата са прости - говорещите глави, наречени "президенти" или "премиери", както и техните началници, много искат да изпратят и хора в Украйна. Но ги е страх, че въоръжени тези хора ще се върнат в собствените си държави. И ще въздадат справедливост на говорещите глави. И този страх е много обоснован.

12

Анонимен

преди 1 месец

А от Козяк знаят ли, че българите сами ще решават ?

11

Анонимен

преди 1 месец

България е роб на прюксел и фашингтон. Въобще не взема сама решения.

10

А какво общо има

преди 1 месец

покрайна с нато? Какъв е нато на покрайна, ментор, настойник, адвокат? Не беше ли нато отбранителна организация, защитаваща само своите страни-членки, или?

9

е схемата е

преди 1 месец

от 27 държави окло 150 политици и военни решават . Другите гледат като на заколение . Печелят се пари и има някаква корупция и угода . Да . Не е без нищо . Зелиски не ми е никакъв . така е и с денко и пеески . Да .

8

Анонимен

преди 1 месец

Как не си научихме уроците от историята и все се повтаря едно и също

7

Контранаступ

преди 1 месец

Самотен украински войник така се увлече в контранаступа, че се оказа в Челябинск.

6

Христо Христов

преди 1 месец

Мед'у'зата Чавдар Стефанов взела да коментира Президента на България. Ми щото е си про'с'та мед'у'за, затова не е президент на България.

5

Анонимен

преди 1 месец

Експертите, на теория е така, но ако посмееш да не изпълниш заповедта на Хегемона и да не подкрепиш киевския режим, следва директна заплаха от рода на "видя ли какво му се случи на Фицо?". Демокрация та дрънка.

4

Големи Експерти

преди 1 месец

Какво прозрение само! Дано са им дали пари за това общо "експертно" мнение.... пичове e6aвам се - връщайте си експертните книжки, не ставате.

3

Анонимен

преди 1 месец

На хартия е така но на практика САЩ и Турция има на-ймного оръжие но не праща а иска по-малките да се оголат.

2

L.

преди 1 месец

Я, пак? България като как взема самостоятелни решения?

1

Анонимен

преди 1 месец

Всеки сам си ПРЕЦЕНЯ дето вика Просто Киро :)))