25

Анонимен

преди 1 месец

Не 25,а 80!

24

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Гърците,иде ми на сърце да кажа,са част от башибозука. Да се казва някой Атанас Семов е да се подпише и с п.и..к..н..я. в сняг,че е грък. Ей такива като тоя,чиито предци ни отучваха да говорим Български език през Султанските векове на насилие ,бяха образователните из черквите на мрака и психарите. Не случайно се сещам за отпреди тия 25 години ,когато пред-башибозука проповядваше сръбска и гръцка "музика". Възпяваше се родът Семови в "мили Семо,мили Семо". В София сръбско,в Пловдив гръцко.

23

Моля?!?!

преди 1 месец

До Анонимен 22 - За чии фенове пишеш и дали само това си прочел, не се знае. Но онзи синковец, бащата на този Атанас и за Япония, и за Великобритания, и за какво ли не още писа, но въпросът е какво пишеше. Само че, за да направиш такъв извод, трябва да си прочел и други неща, за да имаш основа за сравнение.

22

Гиб Мелсън

преди 1 месец

И патица да вържеш на чина в гимназиите и тя ще завърши с петици и шестици. Това нашето не е образование а раздаване на китапи на калпак за всички от сърце. Защото парите следват бройката. Няма бройка няма пари. Резултата от парите следват ученика е че след туй ученика стои без пари безработен а България става по-бедна и от африканска държава.

21

Анонимен

преди 1 месец

Академик МАРКО СЕМОВ е автор на книгата ЗА ЯПОНИЯ КАТО ЗА ЯПОНИЯ. Ама феновете на Тиквата едва ли са и чули заглавието й, какво остава да са я чели.

20

666

преди 1 месец

За едно е прав професора, учебниците са пълни с всякакви извращения и сякаш са писани от умствено увредени.

19

до 17

преди 1 месец

По скоро обратно - няма хора - няма деца - няма училище! Тъжно е, но за какво да държат там 20 даскала за 10 деца, които след 2 години ще са 5 ? Разрухата не може да бъде спряна! Къщите са изоставени, кангалите ги обират и досъбарят!

18

Анонимен

преди 1 месец

Ами погледнете само какъв ОБРАЗОВАН човек беше премиер. При това цели три мандата. Коментарът е повече от излишен. Отделно, че говори български като каруцар от софийските села. Какъвто всъщност си е де.

17

Анонимен

преди 1 месец

Синът Атанас, и той се юрнал по стъпкитена баща си - специалист по всичко. Завършил право, но се оказва капацитет в сферата на образованието и дава акъл как да се пишат учебниците за деца от началното училище та чак до гимназията. Но ненавижда 17-18-годишните и ругае абитуриентите с речника на стар неук, но злобен БКП-активист от квартален партиен клуб.

16

Помните ли

преди 1 месец

как Даниел Вълчев закри много училища в села и малки градчета. Оттогава тръгна и разрухата в селата, младите хора се изселиха, емигрираха. Семов питай колегата си от юридическия факултет на СУ. Повечето политици са от вашия факултет, не си вземат часовете, работят си в НС и обикалят вузовете. Затова, качеството е ниско.

15

Бау

преди 1 месец

Ето! Поради подобни лъскави и безполезни типове се случва всичко, което същите те критикуват! Забравихте как с Яне щяха да уволняват лидера Борисов и какво...!? Още на другия ден след вота му оказаха неоценима коалиционна помощ!

14

Относно бащаМу питат

преди 1 месец

как така икономист по образование става литературен корифей, социолог, народопсихолог и какъв ли не още на всяка манджа мерудия? Питат, защото не зная къде се корени причината някой да се окаже пенкилер. Отговорът е: Секретар на Пеко Таков, кореспондент на в. "Работническо дело" и възпитаник на съветската Академия по обществени науки към ЦКна КПСС. По тази стълбица се изкатери Марко Семов и стана професор в сферата на конкретни науки, без да знае значението на техни елементарни понятия.

13

Учете история

преди 1 месец

А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни... Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург..."(Стефан Стамболов, Дневник, 6 декември 1886 г., /71, 106-108/)

12

Семов

преди 1 месец

Ти също допринесе образованието да е на това ниво -нима не участваше в почти всички политически сектакли на демокрацията та сега се правиш *** света вода ненапита -същия си като лупи и ..........

11

Анонимен

преди 1 месец

Ами това е целта на ЕС - народите да нямат историческа памет, да нямат национални герои, да нямат и пол и така въобще да не знаят кои са.

10

сминдолец

преди 1 месец

Не башибозук в образованието , а енu4apu-нагаждачи и безскрупулни чичкопаричковци , които за пари и облаги са готови и майка си да продадат, пък камо ли бъдещето на България ! И това е на най-високо ниво в управлението на образованието ,от обикновения учител нищо не зависи , той само обира негативите !

9

Анонимен

преди 1 месец

Този е чиста проба руски агент за влияние, свирещ на струната на турбопатриотизма,като баща си.

8

мдаа

преди 1 месец

Но разните НПО-та дават пари, за да се случва това. Целта е НАРОДЪТ отново да стане рая.

7

Анонимен

преди 1 месец

Този е син на доносник на ДС ,самият той е ***,измислен" професор"...

6

Анонимен

преди 1 месец

Помня и нескончаемите лаически текстове на баща ти, чрез които доказваше липсата на елементарни знания, преписваше безочливо от покойни вече автори и в един момент дори стана толкова нагъл, че започна да напада и критикува доказали се учени, като отричаше техни твърдения без да има хал хабер от онези сфери на обществените науки, в които те бяха автори на учебници.