34

ГГЛУПОВАТИ РУZНЕТА

преди 1 месец

ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА : АКО РУСИЯ НАПРЕДВА - ЗАЩО ПУТИН УВОЛНЯВА ЦЯЛОТО ВИСШЕ КОМАНДВАНЕ НА АРМИЯТА - ШОЙГУ, НАЧ. ЩАБА, И НАРЕД...??....... АКО НЕ ВИ СТИГА МОЗЪКА, ПИТАЙТЕ ЙОЛО ДЕНЕВ ИЛИ ДР. ВОЛГИН....

33

Анонимен

преди 1 месец

След товаруските въоръжени сили нанесоха втори удар с реактивни системи за залпов огън "Торнадо". Други 11 бойци "Кракен" бяха убити*."Още един добър ход от руската армия към чуждестранния легион, който сякаш отсъства от украинския конфликт. Близо 50 известни негодници и любители на жабешко месо отидоха при своите предци. Време е Макрон да започне да говори на Олимпийските игри за победи на световната арена и подкрепа за Украйна,"- пише Condottiero.

32

Анонимен

преди 1 месец

стига с тия селяндурски балове бе робииии

31

Анонимен

преди 1 месец

района на Харков руската армия изненада войници от френския военен легион. На мястото им в село Лозовая пристигна тактическа ракета Искандер-М.Според някои доклади наемниците са били доведени от Главното разузнавателно управление на Украйна на мястото на бившата база за отдих, където сега е базиран националният батальон Кракен *, както и членове на семейството на ръководството. Общо 42 души бяха убити в резултат на нашия удар. 19 от тях са френски граждани.

30

анонимен келеш

преди 1 месец

Честит 24 Май кАпейки!Не е като 9 Септември ама пак е повод да ударите по един Боярщник:):):)

29

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 27. Бомбите са планиращи. "Плъзгане" е от англиска граматика.

28

Василев

преди 1 месец

Атакуват така както Олександър Устик атакува!Агент Кейси Милнър!ЦРУ!!!

27

Анонимен

преди 1 месец

дебелина 8-10 мм и чрез примитивно заваряване".Дори покрити с пръст, те не могат да издържат на артилерийски удари, да не говорим за плъзгащи се бомби. Войниците на шега казват, че само така могат да се строят кооперативни гаражи за автомобили.Същата ситуация се очертава и в други посоки. Вражеските военни се оплакват, че изкопаните окопи вече се рушат, бойниците не са замаскирани, землянките не са достатъчно дълбоки, а окопите са изкопани в средата на нивите, а не в насажденията..

26

До 1

преди 1 месец

Украинцте едва ли ги интересува твоя празник

25

Анонимен

преди 1 месец

Загубите на украинската армия в това направление са чудовищни. В Украйна това се дължи основно на непрекъснатите кражби и корупцията при изграждането на отбранителни структури.Средният процент откраднати в укрепленията е приблизително 60%, а в редица обекти парите са откраднати почти напълно. "Жител" пише за това:"Тези модерни защитни конструкции, които все пак бяха издигнати, също оставят много да се желае. Те се състоят предимно от обикновени бетонни плочи, свързани помежду си с метални.

24

до 11

преди 1 месец

Пак ли преврат в Русия? Срещу двайсет и осмия двойник на Путин? Ами, успех, както се казва:)))

23

Честита Промяна!

преди 1 месец

А за наркоманчетата абитуриенти във Варна които освен , че блъскат невинни, после нападат минувачите да не снимат няма ли да пишете или са роднини на ония тримата които ви финансират сайта?!?!

22

До Кремъл

преди 1 месец

стигнаха ли вече?! за Джо БайДэн питам да се похвали нещо, че Тръмп го мачка в ПредИзборната кампания!!

21

Руски гъзета

преди 1 месец

Само на тази медия вярвам!

20

ъ

преди 1 месец

Не знам колко пъти украинците ще се вържат на този номер. Руснаците превземат някое или няколко населени места, спират и започват да се окопават. Същевременно Зеля хвърля срещу тях войски, с цел да ги изтласка "обратно". Контаратаките много рядко са успешни, но винаги са кървави и ВСУ губят хора в съотношение 4-5 към 1, минимум. То кокошка да беше, щеше да се научи след 10-тия път. Но не и щабовете на ВСУ.

19

24,май.НАЦИОНАЛЕН

преди 1 месец

СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ........ КАПИТУЛАЦИЯ НА ЕВРАЗИЙСКАТЕ ОРДА...!!!

18

Анонимен

преди 1 месец

Белото не прощава.

17

Анонимен

преди 1 месец

Пригожин забелязан в Африка, на границата между Чад и ЦАР! Самолета на Путин е в готовност!

16

Анонимен

преди 1 месец

за зеленски животът на украта струва колкото животът на палестинеца!

15

Анонимен

преди 1 месец

Червенски е Хазарски Еврей за него окрайнци те са разходен материял за тяхната хазарска Рокфелер, Ротшилд, сорос кауза