92

Край

преди 3 месеца

Сърбите не клекнаха на Хитлер. Размазаха ги с наша помощ но не клекнаха. Сърбите не клекнаха на Сталин. Не клекнаха и на САЩ. Бомбиха ги пак с наша помощ, но не коленичиха. И на някакъв си Европейски съюз за евросубсидии няма да клекнат. Това вечно наведения Плевнелиев няма как да го разбере.

91

Анонимен

преди 3 месеца

Сръбският свят нямал място в ЕС,голям разбирач голямо чудо е тоя цирей,трън в почти в центъра на Европа не е нужен никому,рано или късно Сърбия ще бъде приета,въпросът е как ще изтъргува тя своята независимост,като България със смъкнати *** или отстояваща своите интереси!

90

Анонимен

преди 3 месеца

Винаги аналитичен и точен ! Съветофилите затова не могат да го понасят, защото не споделя възгледите на Рундю.

89

Анонимен

преди 3 месеца

За жалост путьото е прав, модерни тарамбуки нямат място в ЕС и демократичния свят, като не им изнася да си седят в тинята, същото важи и за бг русоробчетата, да пътуват натам с 200.

88

Сата НАТО

преди 3 месеца

Македония е сръбска от 1919 г, подписано от славянофила Стамболийски, който откровено е мразил германците и е бил фен на югославската идея.

87

Малко за историята

преди 3 месеца

До Наблюдател: Тази "патриотарска политика" както я наричаш ти, е защита на нашето истирическо наследство. Хората от Северна Македония имат право да се считат каквито искат. Но за нас не е приемливо знакови личности от нашата история, които са казвали и писали че са българи те след смъртта им да ги обявяват за македонци защото така им изнася. Не може да се преиначава историята. Тя е такава, каквото е.

86

Щерю

преди 3 месеца

ЕС имаше романтична представа за "демокрацията" - пък тя се оказа дълбоко прикрит юдео-ционизъм в най- върлата му фашистка и анти-християнска форма...

85

Анонимен

преди 3 месеца

Македония винаги СЛЕД 1945 г. Е Сръбска, част от Югославия, ПО ЗАКАЗ ОТ СТАЛИН И БКП. 70 години НАСАЖДАНА ОМРАЗА КЪМ НАС, ОТ СТРАХ ДА НЕ СЕ ОБЕДИНЯТ С БГ. Великите сили Не желаят силна държава на Балканите.

84

Анонимен

преди 3 месеца

Бавова пък нямаше никаква романтична представа за теб , за нищо подобно не и даде шанс , напълно прагматична , добре у реден икономически живот , романтиката другаде .

83

Сата НАТО

преди 3 месеца

До Наблюдател.. Абсолютно верно, точно това пишех сега.

82

Сата НАТО

преди 3 месеца

Цялата комунистическа клика - от Радев, до Борисов и Плевнелиев, обърнаха Македония срещу България, след като толкова години по заповед от Москва тормозеха македонците и се лигавеха със Сърбия. Макар че де юре и де факто България има компактно малцинство в Цариброд и Босилеград, а в Македония такова НЯМА. Тиквата и Радев извършиха поредното национално предателство за годините на управлението си. И за благодарност Путин дойде и каза, че кирилицата е създадена в Македония.

81

Анонимен

преди 3 месеца

ТоваСъщество след дълго мълчание се исходи в медиите

80

Наблюдател

преди 3 месеца

С "патриотарската" си политика България отдалечи Македония от ЕС и от себе си. И я доближи до про-руска Сърбия. Вероятно това е била целта на БГ политиците.

79

Анонимен

преди 3 месеца

Плюнката пак се обажда от ***

78

Малко за политика

преди 3 месеца

До Анонимен 28: "Сърбия и Северното Маке трябва да бъда изолирани и смачкани икономически". Това ли трябва да вършат "цивилизованите" държави от ЕС? Който не иска в ЕС - да го смачкаме икономически. Няма да се получи.

77

Анонимен

преди 3 месеца

Продадената БГ няма бъдеще с тези политици, нито една власт не е независима, всички са пропити от корупция и частни интереси, не гласувайте за тия ***, така ще разберат, че са жалки и че идва тяхната гибел, добре че е сегашният президент, че да имаме твърда политика за Македония - държава, създадена от *** - косовари, албанци и *** без идентичност

76

Анонимен

преди 3 месеца

Ама не може,мине не мине време и тоя Дани го натрисате бе хора!

75

Анонимен

преди 3 месеца

стар мършав мишок цвърчи за парица

74

Сата НАТО

преди 3 месеца

Само че шевът ти - Тиквения гьс, 15 години се подмазваше на Сърбия и Путин и им построи газопровод. Кво да праим сега, след като щетата е налице?

73

Анонимен

преди 3 месеца

Сърбите и Гърците винаги са били трезвомислещи нации с нормални политици, ти не изгориха всички мостове с Русия, макар че Русия знае, че 80 процента от българите са русофили, за съжаление ни управляват гейове, *** лизци, които са готови и майките си да продадат за пари, българският интерес е на последно място, Плевнелиев е най-слабият и безличен президент ever, марионетка, която всички опъваха for free, затова ви призовавам да гласувате с не подкрепям никого, тази държава вече е продадена