111

Анонимен

преди 1 месец

Немските фашисти в ГДР 1953 година бяха смазани от руснаците, всичко завърши с жестоко поражение. Русия можеше да ги смаже и 1989та година когато разрушиха Берлинската стена, но Горбачов се правеше на демократ и приятел на запада. Същият този запад и фашистка Германия които сега искат на нанесат стратегическо поражения на Русия, която тогава ги пожали и не ги смаза. Били победители в Студената война, а наивните руснаци така и не разбираха, че са победени ами се радваха, че сега били станали приятели със Запада! С този запад който винаги е има за цел да унищожи Русия.

110

реалист

преди 1 месец

До Анонимен 117 с 100 % Китаски внос олгин само с 100% Китаски Фнос пак копие на Симен с ДЕ ))

109

Анонимен

преди 1 месец

За България, и за цяла Европа е много лошо, ако Империята на Zлото спечели. Всички тука прекрасни ***, възхищаващи се на терора, са абсолютни лицемери и няма да емигрират към Новосибирск, ами към Германия, Италия, Испания, защото Англия вече ги отряза. Не мога да разбера хора, получаващи заплатите си от предимно западни фирми и инвестиции да говорят колко зле било на запад. Европейския съюз е това, което позволи на Българина да понапълни дюшека с пари, и да почне да недоволства.

108

жалките ганьовци

преди 1 месец

Вижте се бе, жалкарчета, съседната статия "800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина" - аааа хаааа хааа хааа, колко сте жалки бе, па България е 5 милиона, само 3 милиона от тях са българи, това е почти цялото трудоспособно население, един милион берачи на домати - ха ха хаааааа!

107

Анонимен

преди 1 месец

18 хиляди санкции, SWIFT не работи в Русия, никакви транзакции със запада, цялото НАТО помага на 40 мил нацистка държава да се бие с Русия, и руснаците не се уплашиха и разказаха играта запада. Представяте ли си на българите Урсула само да им спре някоя програма, или да не могат да превеждат миячите и чистачите за България на семействата си - българите ще се наcepaт и веднага ще клекнат на Брюксел, ще се откажат от майка си и баща си, сами ще си учат децата да са гейове и ще ги пращат на операции да си сменят пола.

106

Анонимен

преди 1 месец

няма по жалка лъжлива и крадлива био маса от руснаците просто са дъното

105

Анонимен

преди 1 месец

Руските турбини изместиха "Сименс". За първи път от много години Русия успя да постигне независимост от Запада в производството на мощни газови турбини.

104

Анонимен

преди 1 месец

Не ви ли омръзва да повтаряте като папагали едно и също вече трета година? Чакайте я тази Украйна да рухне, но няма да дочакате.

103

а Ганьо вика

преди 1 месец

ако Ердоган си вземе Кърджали, тогава НАТО ще започне война с Турция и холандци, белгийци, французи, финландци и шведи ще проливат кръвта си за Кърджали.

102

Тарас

преди 1 месец

Година 2025. Два укроса си говорят: - Микола, вярно ли е, че сме загубили войната? - Загубихме всичко. - И така, сега ще бъдем в Русия? - Да ние ще. - Значи сега Крим ще бъде наш?- Да, така ще стане. - И за какво, по дяволите, беше всичко?

101

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 103 Кой ти каза, че в Швейцария са по-умни и по - интелигентни от нас? Там съ същите Tъпaцu като нас, че и даже по големи. Просто си провеждат референдумите и каквото каже народа, тук няма дилема ама тия били такива и не ставали за референдум, а тия онакива и те не ставали за референдум. Там където политиците и народа са равнопоставени, референдуми има и ще има, там където има класово разделение, т.нар. висша класа ще се страхува от референдум, както се страхува от революции. Това е!

100

Анонимен

преди 1 месец

ако моза4ата операция на путин се забави има опасност русия не само да се разпадне нещо което е неизбежно но и москва да стане Китайска

99

а бе

преди 1 месец

А бе? А какво става с влизането на НАТО в Украйна, бе? Намеси ли се вече НАТО в Украйна. Влезе ли вече НАТО в Украйна да победи Русия, бе? А?

98

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с победата на бойното поле? Вече 3 години евроидиота Борел побеждава Русия на бойното поле? Победихме ли, победихме ли вече Русия на бойното поле?

97

парада беше скромен

преди 1 месец

тази години на 9май, големи паради се правят на кръгли годишнини. Но лидерите Узбекистан, Беларус, Туркменистан, Казахстан, Таджикистан, Киргизстан, както и президентът на куба, Лаос и Гвинея-Бисау бяха на парада. Вече бившите от СССР започват да се ориентират на къде дyxa вятърът.

96

Анонимен

преди 1 месец

"Войната" ще завърши с пълна и безусловна капитулация на Киев. Колкото и да наливат в бездънната каца Украйна. Единствената алтернатива е ТСВ, но няма държава желаеща, да не говорим готова за ядрена война. "Победата" на Украйна е една илюзия.

95

Анонимен

преди 1 месец

до 103,знчи когато трябва да гласуваме за да ги изберем - не сме прости ,ама за референдум е бил *** българина казваш?

94

НАТО

преди 1 месец

Позорище! Целия свят видя импотенцията на НАТО.

93

Анонимен

преди 1 месец

94 - референдуми те са вредни с ниско културни и ниско интелигентни общества като нашето. Представителната демокрация е най-доброто, на което можем да се надяваме. Не сме швейцарци - тук д е жилите биха подкрепили популистки и опростаяващи страната решения без да се замислят. Защо мислиш, че дикаторчета, биха управлявали както ти искаш?

92

уточнение

преди 1 месец

Помощ от Америка щеше да е ако бяха иницирали мирни преговори,мирен план.Вместо оръжие парламентьори да пращат.Това не е помощ,защото е видно че не помага,затова и нормално мислещите републиканци се противопоставиха.Всичко останало е човешки животи и всички плащаме цената на тази война!Байдън и Камала са най-голямото зло не само за Щатите,за цялата планета Земя!