31

Анонимен

преди 3 месеца

Какъв спор за момиче на 14 години ? Къде са българските власти да защитават децата на България от такива неоварвари.

30

РУСОФОБ

преди 3 месеца

БЪЛГАРИЯ Е СТРАНА ПЪЛНОПРАВЕН ЧЛЕН Н ЕС И КАТО ТАКАВА ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА И СОЛИДАРНО ДА ПРИЕМА ХИЛЯДИТЕ МИГРАНТИ ОТ АЗИЯ И АФРИКА...АКО НЕ ВЪН ОТ ЕС И ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ МАЙКА ТУРЦИЯ СЛЕД КАТО ОБЯВИ ВОЙНА РУСИЯ

29

Ана

преди 3 месеца

До 30.Възможно е.Поне не изглеждат да са влюбени в талибаните, за разлика от пдб+ , но пък въпросните налазват само жени.

28

до Ана

преди 3 месеца

Те възраждането по принцип са силни, само когато са на тълпи. Иначе не можеш им видиш носа. По единично са плъхове.

27

баба Пена

преди 3 месеца

Всички със сирийско - талибански произход които не изповядват християнска религия са потенциална заплаха основно заради това че изповядват шерията и за тях правилата в тоя живот са различни. За тях думата собственост също не значи нищо, щом е тук и го пипна значи е мое, и с жените работата е още по зле. Въпрос на време е цилия ЕС да писне от тея хорица

26

Резидент-разединител

преди 3 месеца

Аз познавам сирийци, които са емигрирали преди много време(30+ години) в България единият е лекар, другият си е сериозен бизнесмен и работодател и са много възпитани и свестни. И като цяло Сирия е древна държава точно както нашата. Има много християни там и е жалко, че са изкарани едва ли не като някаква изостанала държава с диваци каквито всъщност не са. Явно се мъчат да активират патреотете за изборите, повечето от които са с две мозъчни клетки които има казват яди, сери и повече не могат.

25

Ана

преди 3 месеца

Но пък след физическия урок , х лебарките се скриха нещо ? Боя възпитава най - добре. По - добър урок няма.

24

до ХхХ

преди 3 месеца

Айде и ти за Тататристан.

23

XxX

преди 3 месеца

Хайде сега на самолетчето с еднопосочен билет към Сирия, и там може да си спорят "приятелски" колкото си искат, и с който си искат. Чантичката и обратно в Азия.

22

Трак

преди 3 месеца

Ние навремето подценихме този проблем и ни налазиха бълхи от бълхарите и сифилис от славянките.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Мноого мелодраматично, поснах салза. Не на нас тия. Да си опичат акъла овреме, защото нещата си отиват на бой. За тяхно добро е. Ако не желаят да се съобразяват с порядките, да палят с 200 докато могат, че после ще е късно.

20

до 15

преди 3 месеца

Ами връщай се в Монголия тогава.

19

Анонимен

преди 3 месеца

На нашите българи САМО БОЙ.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да бъдат потушени провокациите и от двете страни. А бежанците да бъдат пресяти и такива, които са извършвали тежки престъпления, да бъдат екстрадирани от страната.

17

Айларипи

преди 3 месеца

Сирийчето е осъзнало, че техно възприятие за това, че жената е даденост и можеш да се отнасяш, като вещ, от която имаш само потребност и изгода в дадени ситуации, не съвпада с виждането на хората от цивилизования свят и в частност българите. Всъщност какво ознаава "Не очаквах да се стигне до бой в центъра на София". Ако беше в някой от крайните квартали не е проблем ли ? Много ми приличате на един друг етнос дето като удариш шамар на 1 веднага се събират 15... от "съседните фризьорски салони"

16

Анонимен

преди 3 месеца

Преди ги биеха в ареста с палки в бъбреците дано продължава тази добре свършена работа.

15

До европеец с главно

преди 3 месеца

Ти наистина ли вярваш в тези неща или поста ти е провокация? Ти като си европеец ходил ли си в Европа да видиш, че навсякъде са пропищели от тези? Масово са мързеливи, арогантно, агресивни, не се интегрират ама хич. Прекалено различни са като манталитет. Да си ходят в други арабски страни.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Който е минал незаконно границата е престъпник. Всички мигранти там от където са дошли.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Само преди няколко години ние бяхме същите като тези емигранти. Немили-недраги навсякъде и то при положение, че не ни застрелят сънародниците ни на границата. Много бързо забравихме!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Абе аз като отидох в Лондон преди 12 години ела да видиш толерантност, всеки гледа да те използва и изгони, а ние в България толерантност