182

Анонимен

преди 3 месеца

Българите не трябва да се страхуват от война с Русия, Русия е само 3% от БВП, Русия е Нигерия със сняг. България трябва да подпише двустранно военно споразумение с Украйна за да победим Путин който без никакъв повод и без причина нападна мирна и демократична Украйна, която мирно си седеше и нищо не правеше.

181

Анонимен

преди 3 месеца

Тагаренко е национален предател, работил е за министерството на отбраната на Украйна , а сега е министър на отбраната на България! Да им подарят всичко на укрите !!! Аман!

180

Случаен минувач

преди 3 месеца

Аз ще съм първият, който ще излезе на протест, ако само едно българско войниче бъде пратено в Украйна! И смятам, че при такава ситуация повечето хора ще излязат! А Тошко Тагарев ще бъде обесен с главата надолу!

179

Българите са кретени

преди 3 месеца

това каза Владимир Соловьов по руската телевизия в най-гледаното време, като допълни че става дума за управляващите, а не за народа. "Два пъти ви освобождаваме, трети път няма да има - този път ще ви изтрием от лицето на земята. Ще сключват двустранно споразумение с Украйна за военни действия. Но вие не сте украинци, не сте ни братя, по вас с всички оръжия по пълна програма. А вашите съюзници от НАТО ще ви кажат - ама какво искате, вие не сте в Украйна като НАТО, вие сте по двустранно споразумение, не попадате в петата статия".

178

На

преди 3 месеца

тагаренко му се дръпна фъша!

177

Анонимен

преди 3 месеца

Който не вярва, че Донбас е руски, да иде и да извика "слава Украйне" в който си иска град или кръчма, па тогава ще видите.....

176

Анонимен

преди 3 месеца

Ти и да искаш няма да можеш бе Тагаренко! Първо ще дойдем у вас!!!

175

Анонимен

преди 3 месеца

Русия се бави защото на тези земи на които се водят военни действия живеят руснаци.ОТ освообдените райони не съм чул някой от тези обикновенни граждани да иска да се връща в състава на Украина.

174

Христо Христов

преди 3 месеца

До Анонимен/173 "Че кой воюва вече в калта.Ти много руски филми гледаш." - мда, така е. Съвременните НАТО-вци воюват на Слънчака или поне на Карибите... И за дневна тренировка - кратко плуване от водите край Индонезия до нашенската Варна (като Стейтън). ПП. Аман от про'с'таци!

173

Анонимен

преди 3 месеца

До 172...Това му е проблема на Путин.Че е ,,велик лидер".Откъснат пот реалността Скрит в бункер.Забравил в окопите войници. Които гният вече две години без видим резултат

172

стига бе

преди 3 месеца

А такааа, значи им подаряваме и С-300 и ние оставаме без ПВО. Този веднага на съд за държавна измяна.

171

Бай Илийчо

преди 3 месеца

Кой та бръсне за нещо бре? Магаре в ?

170

Анонимен

преди 3 месеца

До 169....Че кой воюва вече в калта.Ти много руски филми гледаш.

169

Анонимен

преди 3 месеца

Много ги е яд запада на Путин че е велик лидер и няма никой на неговото ниво.Той реално няма с кого да разговаря и ги слага в малкия си джоб всичките тези 50 управници на ЕС и Нато

168

Анонимен

преди 3 месеца

плюнчи се *** и чакай високите порти да решават вместо тебе. крий се залягай и чекай *** и баба ти с черпака да те спасят от съдбата на украйна. карат му убийци и престъпници с полети ежедневни, *** гледа само и се плюнчи и чака да изнасилят сестра му, дъщеря му, майка му и т.н. заслужаваме си съдбата...

167

Анонимен

преди 3 месеца

Ти ли Тагаренкооо. Ако те привикат в посолството на разговор очи в очи, сам ще поведеш колоната, продажник такъв.

166

Горд Българин

преди 3 месеца

До Анонимен 150 много американски филми гледаш. Видяхме натовска техника за какво става. В калта за нищо не става. Отделно се видя че НАТО не са готови за този сблъсък. Воените складове им са празни а темповете на производство не могат да устоят на руското. Ти да не мислиш че през студената война руснаците са си почивали и не са разработвали оръжията си. Да не говорим и за сега във войната си ги доусъвършенстват, да не говорим и за каляването на войниците, а американската половината са ***.

165

Анонимен

преди 3 месеца

166 е особено Ентелегентен като всеки изтрещял розовопродажен еурохатлантик

164

Няма, но може

преди 3 месеца

Няма да изпраща, но ако от посолството кажат, заминават всички барабат с жените, децата и инвалидите.

163

Нали нямаше да

преди 3 месеца

им даваме С-300, защото са важни за нашата сигурност? Ей, не стига, че е противен, че е вреден ами и лъже ***!