16

Анонимен

преди 6 месеца

Въздушно-космическите сили на Русия атакуваха през нощта военни цели в Украйна. Кировоградска област: Ударено е летище Канатово, унищожени са два самолета МиГ-29. Днепропетровска област: на територията на завода Южмаш в Днепропетровск е унищожен цех за сглобяване на БЛА. Удар имаше и по летището, където ВСУ разполагаше с бомбардировачи СУ-27М и склад с авиационни ракети. Атакувани са военни обекти в Харковска, Сумска и Полтавска области.

15

Да

преди 6 месеца

Никакви украински фейкове не могат да помогнат на нацистите в Киев.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Така са руснаците, бетер роми, силни само когато не можеш да им отвърнеш, иначе *** 1 към 10 с украинците. Скоро нема да има мъже в резервата, не че някога е имало, все пак вожда е с име на женски полов орган.

13

Анонимен

преди 6 месеца

При война убиваш, нямаш друг избор, все пак защитаваш нацията си, не е конкурс за красота :)))

12

2

преди 6 месеца

2Задачата е да се предотврати масово предаване на фона на стотици пленници в Авдеевка(включително ротни командири на Азов"). Междувременно от ЛБС, войници от 76-та ВДВ (въздушнодесантна дивизия) разказват два типични случая, които показват, че войниците от украинските въоръжени сили са все по-склонни да се предадат и затова през последните дни киевският наркокартел включи антикризисен режим, опитвайки се да противодейства на руските призиви към войниците от Въоръжените сили на Украйна. Но това вече не помага.

11

1

преди 6 месеца

"За отрязаните глави": как Зефюрера и неговата банда се опитват да предотвратят зачестилите предавания... Кажи "Волга" на 149.2 и се върнете у дома живи... Очевидно руският призив към украинските войници да се предадат работи и режимът на Зеленски е включил режим антикриза и в този "участък" от войната. През последните десетина дни започна масово разпространение на видеозаписи с предполагаеми екзекуции на украински военнопленници от руски войници, които за да бъде пълна картината, нацистите обвиняват в истинско зверство.

10

Анонимен

преди 6 месеца

До Истината 5. Прав си при положение, че наистина са ги разстреляли.

9

Анонимен

преди 6 месеца

До поставилия минус на 4. Какво искаш да кажеш с това, че украинците не използват касетни боеприпаси ли?

8

Анонимен

преди 6 месеца

Възможно е, война е, не е мис свят :)))

7

АнонимеН

преди 6 месеца

ШЕФА НА УКРАИНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ БУДАЛАНОВ КАЗА, ЧЕ ТОВА НЕ Е ТАКА И ОБВИНИ УКРАИНСКИЯ КОМИСАР ЛУБИНЕЦ ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕК В ЛЪЖА! САМО РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КВОТО КАЖЕ Е ИСТИНАТА ОБЯВИ БУДАЛАНОВ!

6

Анонимен

преди 6 месеца

Станаха 31007 - според Зеления еврей :)))

5

Истината

преди 6 месеца

И двете страни , жадни за мъст се държат като диваци, а това води до нови и нови убииства. Колко трябва да си пиян и дрогиран да застреляш невъоръжен човек, който не може да ти направи практически нищо

4

Анонимен

преди 6 месеца

А ВСУ, щом се интересуват от Женевската конвенция, защо използват касетни боеприпаси?

3

Анонимен

преди 6 месеца

Не разбрах на видеото се вижда само как се предават в плен или и разстрела ?

2

Баш химика

преди 6 месеца

Явно не са се предавали и са държали оръжие възможно насочено.Хохлите зсщо не казват колко ранени са изоставили в Авдеевка ?!

1

Факт

преди 6 месеца

Виждали сме клипове как Украински военни нацисти убиват вързани Руски пленници но обратното не,стига с лъжите.