83

дедо ви

преди 5 месеца

винаги ми става хубаво на душата когато другарката импексова *боркинята за права и мисъл за хората* се оплаква :)

82

Анонимен

преди 5 месеца

Какво падени на тази държава. Труженичка не стига че е депутатка ами сега и конст. съдя. Майко мила....

81

Дуган Доказа

преди 5 месеца

за ПП Пореден Път, че на Верните си и на Послушните - Винаги се Отблагодарява! а Семейство Лоурър ходи по малка Съветски Газ от Яд, ама Турците никак не Обичат Представителите на БогоИзбраната Раса!!

80

Анонимен

преди 5 месеца

Опозицята както винаги безсилна, иначе на лаене са много здрави. Контролирани са всички, нищо хубао не ни чака. Утре откават референдума за еврото бъдете спокойни.

79

Анонимен

преди 5 месеца

К'ва е тази фамилия ве? Счупих се от смях.

78

Анонимен

преди 5 месеца

Деса влезе в КС по въздух и море, но наземно е още в НС

77

Анонимен

преди 5 месеца

Белазелков??? Как му отива фамилията с визията на чутурата му. Няма нищо случайно на този свят. Бяла зелка има за глава папардака. :)))

76

Каква изненада

преди 5 месеца

колко неочаквано се случи, чак не е за вярване!

75

Анонимен

преди 5 месеца

Корнел Нинов сигурно е додрапал да подмокри със сълзи и coпoли полата на посланик Митрофанова.

74

Анонимен

преди 5 месеца

Деса стана съдия с единодушно съгласие от пп дб :) Шизофреници, утре да не плюете по Винету, щото всъщност му сложихте съдия. И оня белорепов дето осъдил данъкоплатеца да плаща 1 мил на някакъв "бизнесмен "

73

Анонимен

преди 5 месеца

Борисов предложи *** га рица, и *** га рица избраха за КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ. Да се попълва Фермата.

72

Анонимен

преди 5 месеца

от креват на креват, та до съдийски халат

71

Анонимен

преди 5 месеца

Няма дъно тая кло а ка, цинично наречена "държава"... Помиташка-имбе цил като Деса Общата конситуционен съдия...

70

Анонимен

преди 5 месеца

Стига сте храцали по Деса бе! Поне има хубаво дапе, което не важи за повечето от другите конституционни съдии. Пък може с това дапе да вкара Фил в правия път, знае ли човек.

69

Анонимен

преди 5 месеца

Днес пак обичайните заподозрени на трибуната....за цели 3 часа се изказаха към 10 депутати сред тях Ам Гъл( Атанас Атанасов) Козела Христо Иванов, Нинова, Тошко, Костадинов, Балабанов, юриста Петър Петров който направи смешен тоя Белазелков. Но шоуто на правиха Пеевски и Костадинов след като Пеевски каза на Тошко Йорданов от мястото си да се маха от трибуната "Марш оттука" и Костадинов не издържа и му каза: "Откъде гониш депутати бе? Къде се намираш бе"? Това от местата си но крещяха един друг

68

Анонимен

преди 5 месеца

Това е най-голямата гавра с правото, със законите. Това е пример за явно незачитане на правната грамотност. След като тези двамата стават конст.съдии давайте да се съкрати обучението в ЮФ и вместо 5 години - за 5 месеца след като хора без доказан стаж като ДОБРИ съдии, доказани адвокати става конст.съдии. Гавра, срам и позор. Казвам го като юрист с 17 години юридически стаж

67

Toni Ivanov

преди 5 месеца

Това новите констинуционни съдии да бъдат с 9 годишен мандат първо е дискриминация спрямо старите съдии,защото и те трябва да са с 9 годишен мандат,а ако са с 9 годишен мандат ще останат старите съдии и няма нужда от попълване на КС с нови съдии,защото на старите не им е изтекъл мандата.

66

анонимен

преди 5 месеца

Добре,че последният имот за всички е 2 м на 1 м.

65

Сега

преди 5 месеца

Ще ви кажа, защо протестите срещу Орешарски, както и всички протести в България са платени от шайката на Сорос. Та....скъсаха се от протести заради Пеевски. В момента Пеевски се разпорежда очеизвадно еднолично с държавата а никой от онези, които бяха против него не протестира. Просто бяха платени. Скъсаха се от протести срещу ББ, после се гушнаха с него. Къде са сега протестите. Да назначиш Деса за конституционен съдия е равносилно на това метача на улицата да назначиш.

64

БЪЛГАРИ...

преди 5 месеца

НЕ СЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ.....ПУТИН НЕ Е ПО УМЕН ОТ ВАС.... САМО Е ПО-ЖЕСТОК И БЕЗЧОВЕЧЕН...