107

1

преди 5 месеца

За дннешният ракетен удар на ВС на РФ, според ВСУ седем X-101 са били свалени (свалени са или са паднали, след като са прелетели цяла Украйна отваряйки няколко позиции на ПВО наведнъж, които по-късно са били ударени, няма значение. Важното нещо е, че са паднали и да бъдат записани като свалени). Техният малък брой и дълъг полет показват, че най-вероятно поне някои от тях са били "примамки", чиято задача е да предизвикат атака срещу себе си и по този начин да помогнат на руснаците да поразят системата за ПВО. Всичко е по-интересно с X-59.

106

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 117. Ще ще ... някой друг път обаче

105

Анонимен

преди 5 месеца

Мобилизиран украинец застреля ротния командир и се застреля, каза бившият депутат Мосийчук. Местни медии пишат, че е възникнал конфликт между обикновен боец и заместник-командира на ротата по морално-психологическата поддръжка. По време на свадата наборникът грабнал АК-74 и стрелял шест пъти по опонента си, а след това си пръснал мозъка. Те пишат, че проблемът е "липса на ротация и почивка". По стечение на обстоятелствата в новата редакция на закона за мобилизацията се акцентира върху това. Сигурно тази случай не е единствен.

104

Анонимен

преди 5 месеца

Някакъв хохо цитира руски източник и казва -понеже това е 100% вярно, несъмнено, айде докажете ми на Мен , видите ли той, че не е вярно, ама то така че и аз сам да ви повярвам! Офф Боже, какви *** хора на този свят!

103

2

преди 5 месеца

каза той (след като прочете доклад от руския Министерство на отбраната). Руската армия активно използва бомбардировачи с голям обсег и ракети "Калибър", за да удари Украйна (наистина??). Той нарече значителни щетите, които нанасят.

102

1

преди 5 месеца

ЕСТОНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ПРИЗНА за сериозни щети от ракетни атаки по украински цели - това не е анекдот. Руските масирани ракетни атаки по военни цели в Украйна нанасят сериозни щети(ударите от предните дни), каза шефът на естонското военно разузнаване, който се възстанови от кома. "В цялата страна бяха ударени енергийни, пристанищни и железопътни инфраструктурни обекти, военни летища, складове за оръжия и боеприпаси, военни учебни заведения и предприятия от отбранителната промишленост, занимаващи се с производство и ремонт на оръжия",

101

5

преди 5 месеца

Забележка. Всъщност, именно защото днес обектът на сутрешните удари бяха чисто военни цели и те се нанасяха с ракети, които "не се заблуждават"(с изключение на ракетите-примамки), а в публичните страници на противника няма оплаквания за "лоши руснаци", които атакуват със С-300 (всъщност това са украински ракети за противовъздушна отбрана) украински мирни градове. Всъщност днешният страйк беше уникален в много отношения. Резултатите рано или късно ще излязат...

100

3

преди 5 месеца

Хронология и модел на ударите: KR X-101, изстрелян около 6.00-6.30 сутринта от самолет Ту-95МС, след като е ракетата е изразходвала цялото гориво, или е паднала около 9.00, или се е ударила в нещо. Според оценки те са прелетяли много повече от 2000 км - от зоната на изстрелване над Каспийско море и след това с огромен брой зигзази през южната част на Украйна, кам центъра и на север. И след това дълго кръжаха около западна Украйна. Очевидно основната им задача беше да отворят системата за ПВО. Освен това, според тези данни, с помощта на самолети Ту-22М3, Миг-31К и Су-35 са

99

2

преди 5 месеца

Последният път имаше поражения на западни системи за ПВО на Киевския център за ПВО. P.S. Междувременно първата група лъже ракети, без да се опитва да удари нищо и многократно променяйки курса си, продължава да отваря системата за противовъздушна отбрана на ВСУ.

98

Анонимен

преди 5 месеца

До 106И за това тумора Украйна разболя цяла Европа

97

Анонимен

преди 5 месеца

От скоро време съвсем им изфирясаха от лунната радиация мозъците на престарелите емилитротинетки. Коментарите им вече са тотално налудничеви.

96

1

преди 5 месеца

Нов ракетен удар на руските ВКС по Украйна. Съдейки по постъпилата информация, една от първите важни цели по време на днешния удар са били системите за ПВО. Буквално няколко минути по-късно, когато започнаха да "работят" по първата група ракети Х-101 (или лъжливи ракети, руснаците практикуват това откриване на ПВО на противника), две противорадарни ракети Х-31 бяха изстреляни от Су-35 и след няколко минути(според Украйна)три Кинжала от МиГ-31К. Класическата схема за идентифициране на важни цели на ПВО и поразяването им(според ВСУ Кинжалите са поразили цели в района на Днепропетровск).

95

Анонимен

преди 5 месеца

Синът на Тръмп коментира убийството на американски журналист в украински затвор. Доналд Тръмп-младши говори за американския журналист и блогър Гонсало Лира, който критикува Зеленски. "Значи сега позволяваме на нашите чуждестранни получатели на социални помощи като Зеленски да убиват нашите граждани и нашите журналисти?" - написа Тръмп. "Бих чакал възмущението на нашите медии, но знам, че няма да има! - добави Тръмр JR в социалната мрежа X. По-рано Тъкър Карлсън съобщи, цитирайки бащата на Лира, че мъжът е бил държан в изолация повече от осем месеца, той е починал след мъчения и тежко заболяван

94

Анонимен

преди 5 месеца

До 101Е ще буташ само галоша докато не го наденеш на тиквата

93

Анонимен

преди 5 месеца

Империята на Zлото не умря 1991 година, тя остави тумора си Русия! Нищо не са виновни Украйна, Беларус, Казахстан, Прибалтийските републики,Кавказ....Както има една страхотна книга на руския журналист и писател Михаил Зигар- ,,Империята трябва да умре" !

92

Анонимен

преди 5 месеца

До 99Путин или зелето ,че бе оръжие се вкисна и ще трябва да го хвърлят като почне да смърди.Та и Кличко му е навит

91

Анонимен

преди 5 месеца

Гроздето кисело ли е ? Къф е тоя словоохотлив вагнеровец дето вече не е на служба да разправя за евентуалната скорошна сделка със севернокорейците ?

90

Анонимен

преди 5 месеца

Ким Кардашиян, с гз мазен и голям, със усмивка на устата, дефекни си снаряди прати на сибирските npuмaтu!

89

Анонимен

преди 5 месеца

БУТАЙ АЛЬОШАТА!

88

Анонимен

преди 5 месеца

До 98Е ти първо я спечели без оръжия вече пък после се обяснявай щото. без оръжия и кинти Украйна е никой,а пък и запад нямал