424

Фитьо

преди 5 месеца

Големи дискусии.Ами това е положението според Световната банка.Както Фицо,премиерът на Словакия рече позициите на Русия само ще се засилват с продължаване на войната и е необходимо примирие,мир и членство на Украйна в ЕС.Ех,ФицоФици и ти като Орбан ще си останеш малцинство в ЕС,а после в ЕС могат да се сетят за прословутия отговор на Наполеон,че от великото до смешното има една крачка на въпроса на Станислав Потоцки как се случи това - гибелта на 600000 в Русия без 9000.

423

До Боби 425

преди 5 месеца

Щом тостера ти е такъв и го превъзнасяш, сигурно и вместо тоалетна хартия използваш вестник. Какво пък? Направо си е носталгия.

422

Анонимен

преди 5 месеца

До432 Е май са на руските богаташи,а не на Кремъл,пък що Зеленска не живее в Киев,а в Лондон

421

Христо Христов

преди 5 месеца

До 413 "Тази статистика не показва, къде се живее по-добре. " - същото което и Путин заявява.

420

Анонимен

преди 5 месеца

До 434 А други се гаврят с уркописките просяци щото тук руснаци скоро не съм виждал пък и такива да просят пък съвсем

419

Анонимен

преди 5 месеца

До 424 Ами да ти дадем и адреса на украинското да видиш дали има опашки за украински копейки .София ул Боряна 29 .Това се намира в Овча Купел ,ако не знаеш

418

Анонимен

преди 5 месеца

Емилитротинетките вряскат като приклещени кози на плет.

417

Анонимен

преди 5 месеца

Защо децата на Кремъл живеят в Англия, Франция в САЩ- в най скъпите квартали в домове, дворци за милиони а техните крепостни за 370лв заплата, убиват деца-над 570 деца в Украйна/по ООН/рушат- бащицата отчете ли като си платят золумите в Украйна на кое място ще бъдат по паритет?

416

Анонимен

преди 5 месеца

До Алекс 412. Толко ли не мое ви доде в глъвите, че секи има интернет а не само вие ? някак си твърде неадекватно се държите бих казал едва ли не.

415

Анонимен

преди 5 месеца

До 424 Ами мини и през украинското бе и там няма опашки за украински копейки ,а виж на граница имаше от украински просяци

414

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 420. Че къде се е преселила заедно с част от континента ?

413

Анонимен

преди 5 месеца

Врещите ли бре пребоядисани комсомолски секретари ? Врещете врещете...до довечера да наврещите иляду коментаря...

412

Боби

преди 5 месеца

До 3454 в момента да си извадиш дори виза от страна включена в негативния списък(каквато е България) си е голямо приключение и геройство :-)

411

Анонимен

преди 5 месеца

До 423 Е тогава нямаше протести на фермерите в Германия с плакати ,че истинския враг е във Вашингтон и Брюксел,а не в Москва та и полските фермери се включиха в тия протест и блокираха границата с Германия

410

Боби

преди 5 месеца

До 3254362 моя приятел е "Плюшкин" има допотопен руски тостер. Ползва го всеки ден - чиста механика. И не иска за нищо да го продаде дори и на мен. Има и доста други подобни Антики. Функционално не означава модерно. Ползвам тост преса на незнам колко години(може да са 20) няма пластмасови части. За това време майка ми и баща ми смениха 3 тост сандвича с много пластмаса. По-евтина и не функционална конструкция на 6-8 години се троши

409

3454

преди 5 месеца

Е сега минах покрай руското посолство и се зачудих, как така няма опашка от копейки, желаещи на се преселят в тоя рай и да защивеят в благоденствие. Хората там са богати и си угаждат, даже вече си купуват яйца.

408

Анонимен

преди 5 месеца

То и СССР беше уж рая на земята,ама фалира,това чака и Блатная.

407

Анонимен

преди 5 месеца

Майкоооооо

406

Боби

преди 5 месеца

До Алекс ето отварям МВФ/IMF сайта избирам РФ първа страница "Country Population: 143.204 million" МВФ изобщо не отчита почти 10 милиона получили гражданство и/или бежанци постоянно пребиваващи в РФ от Украйна. А според МВФ населението на Украйна е 33 милиона... От там насетне това са ти за Украйана поне 30% грешка за РФ мин 5% грешка в един от най-важните показатели.

405

Анонимен

преди 5 месеца

Нас това не ни интересува р Рашка вече не е Европа .