170

Лайк

преди 5 месеца

Един римлянин хареса това.....

169

Анонимен

преди 5 месеца

Първо: демографска криза НЯМА! Второ: раздаването на безплатни пари е изключително лоша практика. Трето: парите не трябва да стигат до ръцете на нискообразованите. Крайно време е държавата да помага на високообразованите и развиващите се. Не ни трябва арогантна и злобна маса. Трябва ни малко, но стойностен народ. Към този момент имаме 80%, които не могат да вържат двата края. Е, не ни трябват още такива! Трябват ни 205, които дърпат държавата напред!

168

Колко пъти

преди 5 месеца

още ще го лансирате този и глупостите му? Този е човек, напълно откъснат от живота. Кой здравоМислещ бял човек ще създаде нов живот, 'щото ще му се хвърлят едни пари? А замисляте ли се с какви травми ще бъдат децата, родени за пари, заради някакво материално облагодателстване на родителите им, а не защото са били истински и чистосърдечно желани...

167

Watch

преди 5 месеца

този е смешен!!! не ми дадоха едни мизерни 700 лв еднократна помощ за раждане защото моята жена е румънка , и не фигурира никъде в есграон, а тия ще дават по 20 хил.!!!!!на кокого??? на цига"ни???

166

Анонимен

преди 5 месеца

ПРАВ Е КОЛКАТА !Айде стига със швейцарското правило , минаваме на УНГАРСКОТО правило , също и майчинството да бъде като в Унгария --- само 6 /шест/ години !

165

Христо Христов

преди 5 месеца

Не е прав. Няма смисъл да се харчат пари за про'с'таците дет гласуват за ЕС, а не за България. По-добре тези пари да се дават на украинци или афганистанци, които знаят да си гледат интереса.

164

12

преди 5 месеца

До Анонимен Еми на непълнолетни родители да не се дава.

163

Анонимен

преди 5 месеца

Малкия Мук е майстор на малките далаверки, за разлика от батьо си Биволското Око майстор на крупните далавери - за милиарди $$$

162

ицо хазнарта

преди 5 месеца

Никич, праим на 2 булки по 4 деца,вкарваме печалбата в казана на адаша кюдра(ритнитопков),дублираме я и отиваме да живеем в дъмбпбаай,байй!

161

Анонимен

преди 5 месеца

До Патриот - Ами то отдавна е казано как се решават сложни проблеми, народът го е измислил - со кротци, со благо и со малце кьотек :)

160

ИВАН

преди 5 месеца

НА ТЕРИТОРИЯТА ОТДАВНА СА ОСТАНАЛИ САМО РОМЕИ, ПЕНСИОНЕРИ И *** АЙКИ, ОСОБЕНО В ПРОВИНЦИЯТА Е ФЕОДАЛИСЪМ! ТАЗИ ДЪРЖАВА БАВНО ЗАГИВА! ТРЯБВА РЕВОЛЮЦИЯ, КОЯТО НЯМА ОБАЧЕ КОЙ ДА НАПРАВИ

159

Анонимен

преди 5 месеца

Ники Мук, премиерът на учиндолския чалгар Слафчу! Нелепица след нелепица от царското юпи, пардон, червеното царско глупи!

158

Лаврентий

преди 5 месеца

След македонския космонавт, поредната *** идея. Нали се сещате защо.

157

Дзъ

преди 5 месеца

Преглътнете тия демографски кризи. Не сме 1956. Светът се променя и високата раждаемост води до целоживотно натоварване на социалната система - визирам всякакви цветни ... Погледнете Европа на кво прилича! Пълна с вякакви от Африка и Близкия Изток - раждащи по 8 и висящи цел живот на помощи. Трудно ше убедите младите хора инвестирали години в образование, да се закотвят 5 години в отглеждане на деца

156

r3v0lv3r

преди 5 месеца

Много по-елегантно е да почнат да връщат данъците, които са внесли родителите на ново дете. Отколкото да спонсорират беднаците да правят деца, които не искат и не могат да отглеждат.

155

Сто

преди 5 месеца

Гасподине ти знаеш аз колко деца има 7 по 20 бона 200милеона госпожа

154

???

преди 5 месеца

Тоест да взима от данъците на работищите и да дава на Ромите?Държавата да дава Данъчно облегчение в размер на 20 000 лв за 3 години. Така работещите ще се възползат от това. Тези положили усилие да са успели, да са способни да гледат деца, а не дай на *** 6 деца и после социалните ще ги гледат с нащите данъци а бащата ще пие до смърт 120 000лв/

153

сусо

преди 5 месеца

Браво, подкрепям!

152

Я

преди 5 месеца

И това недоразумение от снимката ни е било министър .Нямам думи какви ни управляват

151

Анонимен

преди 5 месеца

Яс бело ром на 19 две бело ром родило. На по 20 бона на ромче роди още 3-4 за две годин, нема грешка!