36

Анонимен

преди 5 месеца

до 40 Посмали малко...даже доооооста посмали...един трилион население знаеш ли колко е, брачед?

35

до всички близци

преди 5 месеца

КОГО наричате "братушки"? Тия които окупираха страната и за две години - до септември 1946г. откраднаха цялото национално богатство на България? Благодаря но такива братя не са ни нужни.

34

Анонимен

преди 5 месеца

До 39, много искам да видя как ще пострадат НАТО-вски летища... А ако излитат от американски самолетоносачи в Балтийско море, и самолетоносачите ли ще пострадат?

33

Тъпаци!

преди 5 месеца

Путин ви каза, че това не е Украйна, ви не сте Украйна, вие не сте Руски свят! Там ще се прилагат съвсем други методи на водене на война. С вас ще приключи за 2 часа, не за 3 дни.

32

натовските путки

преди 5 месеца

нeщаcтни... 1 трилион военен бюджет, население близо 1 трилион, срещу Русия със 70 милиарда военен бюджат и 140 милиона население.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Марк Рюте обяви, че страната му скоро ще достави 18 изтребителя F-16 на Украйна, а руски военни предупредиха, че ще пострадат отановските летища, от които ще излитат тези изтребители за удари по ВС на РФ. После да не кълнете, ако позволите на F-16 да излитат от български летища. Да не кажете, че не сте чули и разбрали.

30

Анонимен

преди 5 месеца

Заекът сам като се изпъъърди и хуква да бяга от шума. Тия холандци са същите. Муахахахаха....

29

Анонимен

преди 5 месеца

Хахах стана ли ви ясно, че откачения Путин няма да спре с Украйна? Третата световна е тук. Който оживее, оживее.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Май и Русия ще влезе с армията си в Шенген по суша, въздух и вода.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Братя другари! Да измислим начин след мобилизацията, братушките да ни различават и да не стрелят по нас....

26

Анонимен

преди 5 месеца

СРАХА Е ГОЛЯМА СИЛА ДАНО ОТ СТРАХ ДИАБЕТ ДА ГИ ХВАНЕ ТЕЯ ЗАПАДНЯЦИ

25

Анонимен

преди 5 месеца

Муахаххаа.....тия кефят на макс от простoтия. За какво да ви нападат братушките ве? За да си вземат по един букет с лалета ли? Щото вие у Холандия друго нямате. А и червени фенери. Муахахахахаа..

24

Анонимен

преди 5 месеца

*** кой те пита тебе за кой за който ти кажат щом не си на върха ще си в калта

23

Анонимен

преди 5 месеца

Расиа не може да воюва с цяла Европа и в Кремъл го знаят отлично, но това което в момента трябва да се направи, е да се струпат няколко милиона НАТО-вски войници и бойна техника в Балтика, Финландия и Полша, с цел сдържане на агресора! Както през 1941г. - тогава на един друг сатрап Сталин, и през ум не му е минавало да напада, а всячески е молил за мир

22

Ихтиманчанин

преди 5 месеца

Така си е. Русия навлиза в трайни военни коловози, и все повече ще задобрява в това, което прави. А западнякът го вълнува покупка на къща в провинцията с еднополовия му партньор и как ще плащат ипотеката, как да го накараш да ходи на фронта ?

21

Летящияхоландец

преди 5 месеца

Аз съм учуден, че още няма руски пирати в океаните!

20

БАНко

преди 5 месеца

НАТООООООВЦИТЕ , КОГА ЩЕ НАПАДАТЕ !!! ,, БОГДАН ХМЕЛНИЦКИ " , БАТАЛЬОНА ОТ ПРЕДАЛИ СЕ В ПЛЕН УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ ВЕЧЕ СЕ БИЕ НА СТРАНАТА НА РУСИЯ !!!

19

Анонимен

преди 5 месеца

И защо да се бием?!? За зеления наркоман диктатор?!?

18

Анонимен

преди 5 месеца

Русофилчета нема значение дали сте от страната на ЕС или Русия пак заради Путин ще сте на фронта на него не му пука за вас

17

Психолог

преди 5 месеца

Всички се страхуват от руснаците, а самите руснаци се радват и гордеят,че света се страхува от тях. Горките руснаци даже не могат да осъзнаят, че страха никога не преминава в любов....и после се жалват,че целия свят е против тях и руснак е вече обидна дума. И така ще бъде.....сбъркан от немотия и тормоз народ излива своята психопатия над света.....Трябва нова желязна завеса срещу Русия и Китай. Това е неизбежно.