33

Петров

преди 5 месеца

БАН по цял ден обикалят кафенетата и после все им е скъпо

32

Vol'Jin

преди 5 месеца

Принципно виж сега земеродното рибарче е некорумпируемо - много е смешно хванато в плен му дават рибки в ръка и не ги иска - иска да си ги хване! Същото е и с dove - яребица (не гургулица или гугутка) - това е чисто същество дето понякога се бие с ястреби, соколи и т.н. Принципно яребицата е символ на Хачиман - бога на войната. И той не я закача. Пустинята му Пикасо, къде пък символ на мира!

31

Ил дьо Франс

преди 5 месеца

Аз в Париж пазарувам всеки ден от Карфур,и чат пат във скъпия Франприкс.Във Лидъл много рядко ходя щото там само азиатци и црняци пазаруват и социално слаби бели.Скъпо си е но зависи много от квартала.Примерно пакетче азиатски спагети които се приготвят за 3 минути го прадават за 70 цента във Карфур в 4-ти арондисман и същия пакет в 19-ти арондисман в карфур е 3 евро!?

30

до Реалист

преди 5 месеца

И Турция цъфна, та върза. И сега се молят някой заблуден българин да влезе в магазина да си купи нещо.

29

Реалист

преди 5 месеца

Ердоган неслучайно отказа на немските бакалии да отворят магазини в Турция, каза им отваряте, но 90% от стоката да е турска вътре, и бакалиите си заминаха, а тук в еврохейската колония - никой не им поставя условия, правят каквото си искат!

28

Vol'Jin

преди 5 месеца

Да обясним конфликта (и на интереси и етичен)... В английският език има две думи - pidgeon и dove. Първото е гълъб, уличен и градски (още наричани летящи плъхове, разнасят болести постоянно и ядат каквото им падне) , а dove - това е друго - дивата и свободна версия, вестоносец, обикновено бял и хранещ се с неща на които и човек би завидял(nature finest- ядки, кълнове, даже не пита насекоми) , абе коренно различен вид....

27

Анонимен

преди 5 месеца

Навремето като беше качествена, хората живееха с 10г. по-малко, а по улиците нямаше бездомни кучета.

26

Анонимен

преди 5 месеца

Филе елена суджук и винце супер качество - що лъжеш ? :)))

25

Анонимен

преди 5 месеца

Стига глупости,да вземем за пример свинското внос което макар и не твърде вкусно е поне два пъти по евтино от нашето родно!

24

Капитан Америка

преди 5 месеца

На мен дължите,че имате банани и кока кола.

23

Виктор Юго

преди 5 месеца

Факт- храната по нашите магазина е некачествена, вярно, хората са бедни, и хубавата храна няма да се купува на цената на лошата, но дори и в Африка не се прави такъв компромис с храната по магазините.

22

someone

преди 5 месеца

така така и по-зле ще става и не само в този сектор, все повече ще си личи на наш гръб как са ни унищожени и земеделието и промишлеността от преди 89та, а на тяхно място имаме як внос с завишени цени от вън.Важното е да си взривим още някой паметник, та да се махне пустия социализъм да не ни боде очите, че сме тотална дупка.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Нали знаете , че ни унищожават вече 30 години . За какво отвориха тези вериги ?Какво има вътре освен отрова и шарени опаковки ? Ако искаха да ни има , щяха заводи да строят , стадоини , басейни , тенис кортове .Сега какво , даже достъп до плажа нямаме .На работа , после в магазина за отрова , после в две стай и кухня с 30 годишна ипотека .Ами честити робство

20

мен

преди 5 месеца

качество вече не съществува в България само пара да се *** вътре няма значение какво е затова народа е е болен и има алергии всичко е смрад

19

Анонимен

преди 5 месеца

Така ще е, храната стана с по голям срок на годност от бялата техника а вече и на килограм е по скъпа от нея.

18

Анонимен

преди 5 месеца

България е много богата страна , вода , слънце , земя ! Ама зверски ни крадат !

17

Тъкмо вчера приказва

преди 5 месеца

как навремето кренвиршите бяха от истинско месо а сега и да искаш само соя намираш

16

Георги Илиев Митев

преди 5 месеца

Храната е годна за употреба за всички които крадете от най-бедните и хората с нулеви доходи , защото вие крадете и се храните с размаха на прасетата.

15

Анонимен

преди 5 месеца

При ППеперастите се върна сиренето с повишено водно съдържание, натрошения ориз и брашното тип 650, изгодно за вас - не - отровно за вас! КЗК, КЗП спят в легла от пачки от подкупите които взимат от веригите да не им разкриват шашамите!

14

баба мара

преди 5 месеца

болниците са пълни всичко е от стреса храната водата въздуха нито еднаинституция не е готова да посрешне новите предизвикателства застаряващонаселение със съответните болести след 33 години анархия наречена демокрациясега ще берем горчивите плодове