168

Анонимен

преди 5 месеца

България чакала милиарди от ЕС , които да даде направо на НАТО/САЩ/.

167

Ром"с

преди 5 месеца

А КМЕТОВЕ,общински съветници,примери... могат ли да бъдат?

166

Анонимен

преди 5 месеца

Ами то , българи са вече само ромите !

165

Анонимен

преди 5 месеца

До ПроСоТо..Нали пишеше ДРУГО , а сега защо се измяташ ?

164

Тангра

преди 5 месеца

До СРАМБЪлгарина обича да спинка и то много, но Българският Враг не спи;))) Никога не спи! Първ приятел е той със слова ласкави ви утешава със слова лелейни - обещава Светло Бъдеще напред, но не казва, че тогава, вие вече нема да сте, тук ан този свет!

163

ПроСоТо

преди 5 месеца

е,с НЕЗАИНТЕРЕСОВАНОСТТА си стигнахме и до това !...До сега имахме химн,от сега нататък имаме нужда от ЗАУКОПОЙНА МОЛИТВА ...Не е за вярване !!!!!...ПО-ТЪПОПЛЕМЕ от нашето ЯВНО нито е имало,нито има,нито ще се пръкне някога !

162

Анонимен

преди 5 месеца

Това застрашава националната сигурност 18 месеца е много кратък период за пребиваване в България.

161

Анонимен

преди 5 месеца

КС ще върне тази поправка. Не може хора с двойно гражданство да имат достъп до секретна информация. Те може да са агенти на друга държава или да лобират за чужди интереси. Не е възможно да се допусне от КС тази опасност за България.

160

СРАМ

преди 5 месеца

Срамувам се от депутатите,които гласуваха тази предателска поправка.Затова ли беше зора да се променя,уж прокурор,съдии и пр.Но защо мълчат маститите юристи?Къде са студентите по право?Глъчката се вдигна за един паметник,а за най-важния закон,който е свързан със съдбините ни,никой не говори.По най-отвратителния начин се приема-преди празниците.Знаят,че по принцип българите,особено сега,не се вълнуват какво става.Дойде ли проблема обаче-ще се чудят защо не са реагирали.Мъчно и тъжно е!

159

Стамболов

преди 5 месеца

Нищо страшно нема болгаре;))) Бойко с Делян ще ви управляват вечно, вий мой го свалите то власт, той ще продължава да работи нелигитимно, докато Рунди напрай изборите, като естествено, той ще му казва как да протекат и след това, хоп, Бойко пак легитимен и така доде опъне петалите. Па, ако стане голем проблем, Бойко съм го учил аз, отива в чужбина и зема некво произволно пичлеме, на което да му дръпа ушите и готово. аз, как доведох Батемберг и Фердинанд? От кръчмите в Швабско;)))

158

Анонимен

преди 5 месеца

Сега ДПС могат да върнат Мустафа в параламента. С изкаванията си от трибуната ще бъде пример за депутат с двойно гражданство. Останалите да намерят по един китаец и латиноамериканец. Така ще тестваме закона в действие.

157

ВЪЗМУТЕН

преди 5 месеца

Нали само в частта за съдебната с-*** щеше да се променя конституцията?Как НЕ ви е СРАМ!Като се знае колко лесно и с далавера може да се издаде български паспорт и да се каже,че е живял 18 м. в страната.Това ли измъдрихте?Да могат сега турците,да станат депутати,а Хасанчо-внука на Кобурга след 20-30 г.депутат или мин.-председател.Това е най-голямата предателство от страна на Хр.Иванов.Но никой от гражданите на се вълнува-важен е паметника.В Полша хората следят дебатите в киносалоните-тук,тишина.

156

Анонимен

преди 5 месеца

До J Ти като си копейка недоносена и Господ няма да ти помогне.

155

Анонимен

преди 5 месеца

На България и трябва нов народ. Тоя не става. Доказатествата саа налице.

154

J

преди 5 месеца

Братя Българи! Нищо не направихме и "точките" от "записа" за Посолствовото се изпълнява една по една. Сега Милостивият Господ ще ни изпрати малко природни бедствия, пък дано и тогава се чатнем в главите и да ги изметем ЗАВИНАГИ от БЪЛГАРИЯ продажниците! Да не ревете после! Бог ни съди според делата! За всички гласували за тези *** зад океански, после д ане с еокаже, че ще им вземат имотите , данъци, бразззилци и т.н. СЛАВА НА ГОСПОДА! Той може д аоправи само нещата! НИЕ СМЕ ГРЕШНИЦИ и ***

153

Анонимен

преди 5 месеца

т.е. и българите с РУСКО или ТУРСКО гражданство може да са депутати??

152

Анонимен

преди 5 месеца

Алооо , къде сте бре ''атлантицииии'' ? Къде е ЗОЗО ?Айде на амбразурата...

151

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен...152 То и Авдеевка , замиНА , нямали снаряди !

150

Анонимен

преди 5 месеца

Зеленски ли ще ни управлява?

149

Анонимен

преди 5 месеца

И да пише по сайтовете , нищо не правите .Мишки !