564

Впечатление

преди 6 месеца

А някой забелязал ли е, че всички альоши гледат в посока юг? Изглежда са имали намерение да продължат марша на юг и да завладяват и други страни. Добре, че северната империя се разпадна, защото едва ли биха се спряли да осъществят тези техни намерения. Новият северен деспот се опитва да възстанови империята. За сега неуспешно. Дано съпротивата срещу новия претендент за император никога не спира! Същото важи и за новоизгряващия султан!

563

Анонимен

преди 6 месеца

До 123 - А ти колко си зле, даже не си го представяш! Т.нар.копейки са расли по време, когато нямаше фейсбук, информацията идваше от книгите, които вашето поколение никога не отвори, щото няма такива навици. По-лесно му е фейсбук да му изплюе я сдъвкано мнение, я опорка и вие да продължите с копи/пейста. Е, затова изкуствен интелект ще ви командва, щото естественият ви е останал на ембрионална фаза.

562

да ама не

преди 6 месеца

До 339 Свичру са наричали не Захари Стоянов а Димитър Петков .Ограмоти се преди да пишеш! И двамата са убити от руски агенти -единият е отровен във влака а другият застрелян на /каква ирония!/булевард Руски.

561

аплодисменти

преди 6 месеца

Браво на автора ! Формулирал е абсолътнао ясно и точно проблема с този т.н. паметник който всъщност лъже а не напомня за паметта и срам за нацията ни.

560

Раковски за Русия

преди 6 месеца

Всякога проклета Русия, когато е имала бой с Турция, лъгала е бедните простодушни българи, че уж тях иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото Отечество и да ги преселва малко по малко в земите си. Нейната злобна политика се познава твърде отдавна и от това, щото тя ни в един си договор с Турция нищо добро не е споменала за Българи, ако и да е имала най-добри удобства за това.

559

Раковски за Русия

преди 6 месеца

Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част.Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование.Това е познато беки от целия свят и техните учени го признават. Но какво благодарение са отдали тия на българите за това благодеяние! Ето: Разорили и завладели Волжското им пространство и порусили досущ тамошните българи, като им наложили насила езика си.

558

Анонимен

преди 6 месеца

глупост след глупост

557

До IQ 3,14

преди 6 месеца

Клатели се паметниците.Всъщност е непоправимо разклатено доверието към идеологии и политически доктрини,които обещават едно,а реализират нещо съвсем друго.Вярващите свършиха,преходът също.

556

Раковски за Русия

преди 6 месеца

Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти.

555

Анонимен

преди 6 месеца

Най-обичам сутрин да чувам к в и ч е н е на 60 годишни чебурашки. СССР го няма другари, ще ви се наложи да работите вече ;)

554

Ботев за руснаците

преди 6 месеца

Ботев: Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии.

553

Левски в писмо

преди 6 месеца

С факти имам да докажа, че с руски агенти съм имал да работя, без да знам, в 69-то [1869 г.]. Уловихме няколко шартанлъци и хайде - отдето е дошъл. Кога стане нужда, ще го кажем с всичките му работи. Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме.Левски в писмо до Филип Тотю

552

Анонимен

преди 6 месеца

Всички думички съдържащи повече от едно М, както и поне едно А се заместват със звездичи, освен ако не са от текст на песен на Славчо! Ето това е демократЩИНА.

551

пепе

преди 6 месеца

Каво търси г......там,аи тая ш..........също

550

Анонимен

преди 6 месеца

По принцип, на такива статии не бива да се отговаря, обачеееее Х-и-х-и! Детето ще попита Защо е тук този паметник?. Вариант 1 - *** нема да знае нииищо! Вариант 2 - *** ще коже "Защото Германия е била фашистка държава и..." Тогава детенцето ще пита "А сега има ли промяна"? Ето затова трябва да стои паметника - стрестест за демократЩИНАТА и образованието в БГ-то през последните 34 години.

549

Точен

преди 6 месеца

До 3-ти март? Дори овчарчето Захари пише в "Записките" за Бенковски: "А Русия, нека тя заповяда!" Нито Левски, нито Ботев, да не говорим за Каравелов са били против Русия. Напротив, били са против Запада. Ама който не чете, е примитив.

548

339

преди 6 месеца

Екзарх Йосиф го е казал най добре-българите и руснаците са едноверен и едноплеменен народ.А относно Стамболов/след Освобождението/ не ми се коментира.Отврат.Същото се отнася и за Свирчу,З.Ст./изключвам Записките.../

547

Анонимен

преди 6 месеца

Мафията ще построи жилища върху надгробни плочи. Много лошо е да живееш на такова място. Проклятие ще застигне всички участници в постановката!

546

до 587

преди 6 месеца

Унгарците мразят американците защото са били излъгани от тях,че в момента когато вдигнат въстанието ще ги подкрепят с войска. Нали се сещаш какво е станало по нататък. Не бъркай омразата с евентуалните възможности!!!

545

ДЕМОНТАЖ

преди 6 месеца

ДЕмонтаж на ПАМЕТниКа НА бАНКЯ НА ДЕБЕЛАТА ТИКВА И 100КГ Грух Пеевски.СЛАВА НА РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД ЗАВИНАГИ С РУСИЯ.