16

Анонимен

преди 6 месеца

ЕС отдавна не е привлекателна организация. Нито ще ги направи по-свободни, нито по-богати макетата. Напротив, ЕС ще им отнеме правото да имат самостоятелно законодателство и суверенно правителство. И те май започват да разбират това.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Той не е ***, а са глупави тези които му вярват.Същите хорс са у нас които вярват на ГЕРБ,БСП,.ДПС ,ИТН и Възраждане( Кремълски партии)

14

Анонимен

преди 6 месеца

Ако не беше България и Гърция ,Македония щеше да е в ЕС преди 10 години и щеше да е в пъти по-добре от България и Гърция , както беше преди 1990 година. Блокирането на Македония за ЕС и НАТО от България и Гърция беше поръчка на Кремъл- Путин. Причината е финансова и геостратегическа. Македония преди 1990г.е с стандарт на живот в пъти по-висок от Гърция и България.Питайте родителите си или бабите и дядовците Ви.

13

anon

преди 6 месеца

Да направим договор за недобро съседство? Все пак сме на балканите

12

Анонимен

преди 6 месеца

Политиката в републик ъф норд мацедония е БОРИЧКАНЕ НА МИШШОЦИ.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Тия нняма да се вразумят, докато Български танкове не влязат в Скопие.

10

Elf

преди 6 месеца

Пусти шамари .

9

Папо

преди 6 месеца

Това си е тяхна вътрешна работа. Те са отделна държава. Ако не си спазват договорите , ще си носят последствията. Толкова по този досаден въпрос и тази държава ,от която нямаме никаква полза.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Колкото има Лужемакедонци, в България има в пъти повече Лъжебългари. Ние с нищо не ги превъзхождаме. Даже сме по-зле. Ние сме в ЕС и с нищо не сме по-напред. Милярди Евро ни предоставиха бевъзмездено от ЕС и с какво сме по-напред?Можеби повече бият нашите полицаи на протестите от тяхните,имаме повече жертви на пътищата от катастрофи,повече пияни; надрусани на пътищата,повече насилие над жени и деца и имаме по-разделено общество и...

7

Анонимен

преди 6 месеца

Пълен глупа.к

6

Има, разбира се!

преди 6 месеца

Разбира се, че имате такъв вариант! Имате и още много варианти. Може да се присъедините към Сърбия и Русия. Имате вариант и да излезете от НАТО. Защо не го обмислите него?

5

Дедо

преди 6 месеца

Истината е ,че мразят България и това няма да се промени.За тях е по важно да мразят ,отколкото да влязат в ЕС.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Не е въпроса дали те ще видят нещо, а ние какво виждаме тук в България господине крив макарон.А както виждате през кривия Ви макарон , от ЕС и Еврофондове основно се облагодетелстваха група хора приближени на ГЕРБ,ДПС и БСП. Това е. Народа на Македония ще види същото,което и вие виждате с този макарон, без значение дали са в ЕС или извън него. Проблема ни е в гените. България се заяде и нарочно блокира Македония за ЕС, след поръчка от Кремъл за да се създаде напрежение в региона.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Излезте,де.Ама после да не ревнете,че ЕС е загубена кауза за вас.

2

Хейт

преди 6 месеца

Радваме се, че има с какво лъжедонците да се занимават. Иначе ще се разпаднат.

1

Анонимен

преди 6 месеца

И тогава ще видите ЕС през крив макарон.