61

Стига бе,

преди 7 месеца

...за неадекватни щатни Плювачи , сега пък Бербатов бил "виновен"? Докато има такава из*мет ,Перуката все ще си пробутва номерата! Какво от това,че някакви агитки са ги окъпали с водоструйката?

60

Анонимен

преди 7 месеца

Всичко това е планирано. Перуката е човек на Бойко. Много добре знаеха че ще има протести, ако забранят мача. Сред протестиращите вкараха провокатори и хайде скандал, Терзиев виновен. Утре ще изядат с кокалите министъра на вътрешните работи заради 10 наркомана хвърлащи павета...

59

Анонимен

преди 7 месеца

Бербатов си е виновен и отдавна се знае че той е организатор и на предните такива "протести". Гласяха го него за шеф на бфс с британската му фондация ама не му се получава и следват погроми.

58

Анонимен

преди 7 месеца

Бойко забрави колко хора се самозапалиха от неговото управление, но той не си тръгна, а сега зове себеподобния. Хекимян пък е супер жалък.

57

Анонимен

преди 7 месеца

Казано с две думи: вярно и правилно решение! Боби, *** си, отдавна трябваше!

56

Анонимен

преди 7 месеца

Затвор за боко

55

Анонимен

преди 7 месеца

БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ, И ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЪБОРИТЕ С НЕВЕРОЯТНО ПРОСТАШКИТЕ СИ РЕШЕНИЯ!!! БФС = РЕЗИЛ СТЕ!

54

Ха ха ха,

преди 7 месеца

...когато тия агитки безчинстваха срещу Борисов ,бяха готини? А сега , когато ги окъпахте с водоструйката ноември месец, пак Борисов бил виновен? Ами забавни сте! А , оказа се че и Бербатов бил "виновен"? Виж за това нямаше да се сетя!

53

Анонимен

преди 7 месеца

Тикквата едно време кръвно вдигаше симулирайки сега е пак същият и още не се е махнал. Преди обяд каже едно, следобяд друго. Жените герб след него - беееее! Мисирките - гулю гулю гулю!

52

Отличник

преди 7 месеца

Арменския *** дали осъзнава, че Терзиев влиза в длъжност утре? Та отговорност да си търси от Фандъчка?

51

Клатушко

преди 7 месеца

Kak e възможно един пожарникар да подпали цяла държава ?

50

Сата НАТО

преди 7 месеца

Из рудъдт от Банки работи за Путин. Затова по всякакъв начин се опитва да саботира България. Затова и се напъва да блокира Нефтохима с дерогацията - за да вдигне цените и да предизвика бунтове. И за да спре доставките на гориво за фронта в Украйна. Затова са и тези опити да се създава напрежение. ГЕРБ са вредни за Държавата.

49

Боби Каскета

преди 7 месеца

Къде да си отиде като и за таксиджия не става.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Организаторът и подстрекателят на протеста, националният предател Бербатов, саботира срещата на националния отбор, също както преди години се отказа да носи националния екип на България. Какво е виновен Перуката, че в клубните отбори е пълно с африкански, холандски и бразилски цветнокож мат'рял, а, после искаме да имаме силен национален отбор!? Бербо балерината, дето е гледал световно първенство само по телевизора, да бъде подведен под съдебна отговорност за кървавия протест!

47

SSCN

преди 7 месеца

Може би за пръв път в живота ми съм съгласен с Борисов, вън на Перуката и кликата му, това няма да свърши добре за никого иначе!

46

Анонимен

преди 7 месеца

От перуката още не можем да се отървем, но добре, че се отървахме от тоя на снимката, поне не е премиер, също от герберастията в София. ГЕРБ вече нямат кмет в София, от 24 района имат кметове само в три района и то в Панчарево, Надежда и община БанкИ, щото там са фенове на земляка си, в общинския съвет общинските им съветници са на второ място и няма да имат техен човек шеф на СОС.

45

мак

преди 7 месеца

Ако не бяха разрешили протеста тоя щеше да скочи, защо на хората се отнема право да протестират и че по негово време щеше да разреши всеки протест. тарикат лицемерен. Освен това виновни са участниците, а не този, който е издал разрешение.

44

Ха ха ха,

преди 7 месеца

...с полиция назначена от Радев и Менкаджиите, и с сборище от агитки/тоя път не са платени от Черепа/, пак Борисов бил "виновен"??? А бе душички неадекватни, всеки път ли трябва да ви се напомня , че Борисов трета година е извън властта. ? Номерът ,да си изтриване собствените си Л'на с него , отдавна мина!

43

Перукан

преди 7 месеца

Стига да има достатъчно уиски и да не спирате Преслава, мога да издръжа и 100 години!

42

Невероятни умници

преди 7 месеца

Отивайте си заедно Перуката с Тиквата. За компания вземете със себе си всички крадливци от мафията ГЕРБ, неолибералните гангстери от ПП-ДБ, корпорацията на рома Доган и Пеевски. Не забравяйте също патерицата на ГЕРБ от неврастеничните кресливци на Възраждане, заедно с Пепейкин/Копейкин!