19

Право на мнение!

преди 7 месеца

И в Шенген ще влезем, и в Еврозоната ще влезем, ако ни управляват такива умни политици като Денков или Мария Габриел! Всичко друго е деструктивно! А на Борисов не трябва да му дават повече да помирише Власт!!!!!!

18

Анонимен

преди 7 месеца

До 15 Няма по долни слуги от русофилите Браво денков мачкайте копейките А с австриеца малко по твърдо

17

aa1820

преди 7 месеца

Да се молиме да не ни отделят от Румъния, че тогава ще чакаме още 15 години за следващия пакет с РСМ и Албания.

16

Оффф

преди 7 месеца

Тоя в държавата си никой не го взема насериозно, че в Австрия ли?

15

Анонимен

преди 7 месеца

Слугата откакто свят светува е най-презряното същество от всички и най вече от собствения си господар.Дори кокошките в курника и прасдетата в кочинкитте имат повече права.България с тези назначени на власт навлеци стана слуга номер едно в целия свят.А мястото на сллугата е чинно и мълчаливо да стои в ъгъла и безропотно да слугува.

14

работата е ясна

преди 7 месеца

Ще видим Шенген през крив макарон. Това вече и слепите и глухите го разбраха! Само т. нар. ни "политици" се правят, че уж нещо предприемат. Използват темата за отклоняване на вниманието на хората и за удобна дъвка за ала-бала. Няма да ни пуснат, каквото и да правим. Явно си гледат техните интереси и изобщо не се интересуват от нашите.

13

Браво, Денков!

преди 7 месеца

Точно така се прави! Търсят се допирни точки и общи интереси! Интелигентен, компетентен и уравновесен политик! Ще успее!

12

Анонимен

преди 7 месеца

Шарлатанското правителство получава само шамари от европа!

11

Deutschland

преди 7 месеца

Денков да не му се обяснявате повече на този нацист А да му каже че ще го съдим с румънците за загубите които ни причинява от години.И догодина като му свърши договора за руския газ през украйна И опре до нас ще го блокираме Да търси начин да си докара газ от русия . Швабите трябва да ги депресираш тогава те уважават Ако им се молиш те не навиждат Такъв е манталитета им

10

наблюдател

преди 7 месеца

Никога няма да влезем в Шенген, докато не засегнем австрийските и холандски интереси. Вето в ЕС на всичко, което ги вълнува тях, това е начина. Всичко е търговия с влияние ти ще ми дадеш това аз ще ти дам онова. Нашите политици обаче лижат гъзовете на европейските лидери, затова ще сме винаги втора категория европейци, за да им пуснат малко европейски пари които да окрадат до шушка.

9

Анонимен

преди 7 месеца

С глупостта за транзитните такси на руския газ,макаронът през който назначената колониална администрация гледа Шенген стана още по крив.Вече и Унгария ни би шута.

8

aa1820

преди 7 месеца

Денков, не се грижи за австрийците, те си гледат интереса. Приеха Хърватска за да ходят по бързо на море лятото, въпреки че тогава Шенген също трябваше да се реформира според тях. Това са двойните стандарти на лицемерните ни партньори, които ни броят за трета класа народ. Но с такива управници мишоци като теб, Радев, Петков, Борисов толкоз.

7

Mногознайко

преди 7 месеца

Abe Denkow ти не знаеш кое е добре за теб тръгнал си да даваш съвети на Австрия. Я се огледай къде живеят твоите сънародници, каква *** са сътворили последните 35 години. Та първо се постарай да оправиш държавата си стига сте се навеждал;и на западните партньори.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Аман от Шенген, аман от еврозоната, аман от борбите, водени от нашите правителства, за влизане тук и там, те си знаят добре защо искат да влизаме незнайно къде. А ние ще си тъпчем на едно място, както винаги е било, с малки изключения.

5

Щерю

преди 7 месеца

Слушайте свети Денков - вярвайте му! Това е, така е...

4

Анонимен

преди 7 месеца

По-малко мигранти значи ли, че ще си ги държим вече тук. Ситуацията е следната: на границата има хиляди хора. Нашите граничари няма как да я пазят. ТЕ НЕ МОГАТ ДА СТРЕЛЯТ ПО ХОРАТА. И какво става на практика. Хващат някой и го пускат обратно в Турция. После той пак опитва пак го връщат и ТАКА ДОКАТО УСПЕЕ, ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ БЕЗ ДА СТРЕЛЯ И ДА ГИ УПЛАШИ. Тия хора са без документи и никъде не се водят на отчет. Тук ще трябва да се регистрират като ПЪРВА страна на ЕС.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Добре , че се намери Денков да обясни на австрииците кое е добро за тях , иначе те така и ще си идат без да са разбрали кое е добро за тях .....

2

Анонимен

преди 7 месеца

Тръгнали да им обясняват.Зствсрвш им границите и на австрийците интуй е най доброто обяснение.Да ходят в Турция на почивка с ферибот през Румъния.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Брей как знае какво е добро за австрийците понеже те не знаят. Вече ми е напълно ясно какъв "академик" е.