30

Теле зрител

преди 7 месеца

Тоз икономически гений го знаем и него!По тия телевизии не давате нещо свястно ами изкопавате разни лалджии дрънкащи постоянно простотиите си!

29

Анонимен

преди 7 месеца

Василев прави сте действайте и не слушайте спорещите луди, алкохолици, нацисти и криминални от интернет форумите.

28

Анонимен

преди 7 месеца

До Асан Зависи от курса ако лева не падне.

27

Счетоводител

преди 7 месеца

Трябва да спрат пенсиите , особенно на родителите на предателите дето работят в чужбина. И всичко ще се оправи , хората ще раждат деца и ще ги възпитават в традиционни ценности като застраховка за старини.. Не съществува държава с високи пенсии и висока раждамеост. Не трябва да взима за пример запада защото той е на същия хал.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Пари се дават за работа, а не за деца. Върнете младите в България като спазвате законите и им плащате толкова, колкото сте обещали, а не да ви работят през сезона за 3 месаца и да им плащате за един.

25

Реалност

преди 7 месеца

Стимулирането на раждаемостта , в групите където трябва ,колкото и да е странно би се повишила , ако не се раздават помощи на калпак . Трябва да се намалят данъците които събира държавата от реално работещите и създаващите продукт хора . Повишаването на техните доходи , би довело до увеличаване на раждаемостта . Защо пък не такава политика да доведе и до завръщане на българи живеещи в чужбина .

24

Анонимен

преди 7 месеца

Поне не закривайте детски градини за да строите после нови, при проблеми в конкретна може да се заменя персонала, да се ремонтира, после да се рекламира и т.н., може да се закрие частично така че да продължава да покрива местните нужди.

23

тогава

преди 7 месеца

трябва да се въведе друг основен език за обучение в училищата , а българския да стане пожелание.

22

Този хаирсъзин

преди 7 месеца

Чалгаря го "събуди" и до днес сън не го лови, все власт му е в главата ! Никой не те иска бе Василев, толкова е лесно за разбиране ! Ама е тези ***, все го подхранват с микрофони ?

21

Анонимен

преди 7 месеца

Никакви пари на никой не трябва да се дават..

20

Ванката

преди 7 месеца

Никакви помощи на калпак, а само през данъци и помощ за работещи родители. Стимулирането на раждаемост при някои групи, само ще ускори изчезването. То и сега над 50% от новородените са с майчин език различен от българския.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Е, тя Фандъкова от 10 години строи детски градини в София, и всяка година обещаваше, че няма да има деца извън детска градина. И какво, нито достатъчно построени, запомнихме я с ремонтите на ремонтите на ремонтите и т.н. Що милиони изтекоха съм баджанашките им фирми. Да се маха, че не се издържа вече.

18

Оффф

преди 7 месеца

От тия "царисти" какво да очакваш? Оплескаха държавата с безумията си за десетилетия.

17

Рундьо

преди 7 месеца

Аз на тоя бих му натъпкал неделикатно в микимауската дупка семенен материал.И понеже е царски универсал ...може и да се заплоди.Не бих го осеменил,щото го харесвам,а за да го бооооооли.Мнооооого.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Подкрепям и предложението за силно увеличаване на плащанията и за максимално бързо пълно преодоляване на недостиг на детски градини навсякъде в страната.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Тия е нагъл лъжец. Откъде ще земе държавата толкова пари като богаташи като тоя не искат да плащат.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Подкрепям и предложението за силно увиличаване на плащанията и за максимално бързо пълно преодоляване на недостиг на детски градини навсякъде в страната.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Като беше министър, защо не го направихте бе тампон.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Помощта за новородени според платения данък! За програмистите със светъл доход по 20к, а за бачкаторите в сивия сектор- плюнка в пликче. Така е редно.

11

Public enemies

преди 7 месеца

Празни приказки за популизъм, държавата намалява като население защото младите семейства с деца мигрират в чужбина в търсене на по-добър живот, а не да стимулира възпроизвеждането на ромите.