16

ББ

преди 7 месеца

Бай ти SS не разбира, че българина го вълнуват само пари, коли, апартаменти и да е по-, по най от другите. С други думи, българинът е св иня и заслужено ще бъде заколен като такава от пришълците.

15

Василев

преди 7 месеца

Пак ние ще го отнесем без да сме виновни!Това е живота селяни прости вие сте в голямото европейско семейство и в златния милярд!Сега този златен милярд ша ви излезе през аналното черво!Само да не дойде и господин Антъни Фауачи да пусне малко ковид плодородни щамове, че тогава ептен ша я втасате!Животът е жесток селяни прости!Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!

14

агент Мъдлър ЦРУ

преди 7 месеца

Да ходят към Раша, на убавото. В Путиновия рай. Що искат Европа?

13

Анонимен

преди 7 месеца

До SS-ДОБРЕ ЛИ СТЕ????????

12

Анонимен

преди 7 месеца

Веднага да се наложат санкции на Хамас. Да им се забрани всичко включително влизане с техни автомобили в Европа.

11

Ха ха

преди 7 месеца

Брате ония са луди - вадят ятагана и за най малкото, ако недай боже се настанят тук - столипиново и факултето ще ви се видят като - драгалевци и боянаНо пьк нали сме техни поддръжници - оня ден политиците ни с тях се молеха в синагогата

10

мак

преди 7 месеца

Как ще накарате мним бежанец да учи и работи, щом милиони преди него са обгрижвани и нищо не работят. Никакви изсмукани от пръсти политики няма да върнат хора у тях и няма да откажат да пробват късмета в Европа. Това за приобщаването им на пазара на труда е смешнасмешка .меркел е за съд, между другото.

9

SS

преди 7 месеца

ЕВРОПА СЕ ЗАДЪХВАЛА ? НА КОГО МУ ПУКА?

8

SS

преди 7 месеца

Като довтасат ,,новите" бежанци жална ни майка .Между тях може да има бойци от Хамас,или професионални терористи с боен опит.Чакайте проблеми. Слушайте какво пише Бай ви SS той ги разбира тия работи.

7

Ужас

преди 7 месеца

Ходих преди години в изрел - и да ви кажа, не мога да различа кой араб кой еврей - сичките цьрни с едни бради - дойдат ли тук жална ни майка - точно предци на чингис хан

6

SS

преди 7 месеца

Ай чиститу.И ся кво прайм? Бай ви SS го писа още в началото на конфликта .

5

Анонимен

преди 7 месеца

Не се занимаватйе ами изхвърлят Българите от квартири те и и настанявайте бежанци от Африка и Азия майни ги тия Българи важното е да сме Европейстанци дет се вика и вълкът сит и соломон паси да е доволен бхк, америка на Глобалистките роми за България и Хазарският Ром Сорос най доволен.

4

Public enemies

преди 7 месеца

Те са само транзит през нас, и в Сахара е по-хубаво от България.

3

Василев

преди 7 месеца

Да си ги прибират всички колониални държави или казано цивилизовано напреднали развити модерни демокрации, които са черпели суровини, правили са войни, и са използвали хората да им работят за корпорациите без пари!!!Да ама не!!!Агент Линда Първати!ЦРУ!!!

2

Анонимен

преди 7 месеца

'' Подобна миграция не е имало от Втората световна война '' .......................................... очевидно за всеки непредубеден наблюдател е, че Русия, Иран, Китай и Северна Корея са обявили война на Западния свят и искат да върнат историята с 200 години назад ... и опасността е съвсем реална.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Е нищо де, ние спипваме всеки ден по 100-ина и подпомагане на вълната.