30

РумаРадев

преди 7 месеца

Арабите са на път да спасят Путин, а той инвестира отчайените си последни сили в тази ескалация. Върви и на Русия отърва големия се..с ще прави предимно орална, максимум класически.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Американците, британците и израелците точно в момента трябва да целуват обувките на Турция, защото ако стане най-лошото (голям конфликт в който изтокът и Китай и Русия да се сбият с НАТО+ Израел), Турция може рязко да реши да излезе от НАТО и на хамериканците ще им се наложи да си бършат дyпенцатa сами срещу Русия. Те досега разчитат на Турция и Полша, отскоро и на Финландия. Но откаже ли Турция да умирa за чужди интереси, ще им се стъжни на европейците и САЩ.

28

ъъъ

преди 7 месеца

Много му се иска на чалмата да нападне, но не му стиска, Джералд Форд е на позиция...

27

Анонимен

преди 7 месеца

Иран е идеал за нация и държава.. Те са реализирали свещения саракт

26

Анонимен

преди 7 месеца

До Sheikh Yasin 23 - Ам ок, ама защо трябвае да нападат музикални фестивали, да отвличат жени и деца, да предават екзекуции на живо ...

25

Анонимен

преди 7 месеца

В Иран още пребиват жените с камбани!

24

Анонимен

преди 7 месеца

Израел извършва геноцид.

23

Анонимен

преди 7 месеца

До Истината - Да не затворят и мексинаксня залив, че не знам ...

22

Sheikh Yasin

преди 7 месеца

Утре всички ще демонстрираме след петъчната в подкрепа на нашите братя. Избивани безмилостно години наред, а сега света е солидарен с агресора, че бил нападнат. Ами това са хора, които отдавна няма какво да губят. Загубили деца, ръце, крака, оставени без вода и ток. Какво има да губят такива угнетени хора, освен да се опитат да върнат загубените си домове? Не се поддавайте на медийната пропаганда, че Хамас са идил. Нямат нищо общо. Хамас помагаха на деца и вдовици години наред в ивицата.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Тя цялата атака беше така направена, че да провокира изключително брутален отговор. Не мисля, че ще освободят когото и да е от заложниците, а просто ще ги избият. Това ще доведе то изключително тежки нападения от стран ана Израел и ще "подпали" повечето мюсюлмански страни.

20

До истината

преди 7 месеца

Да не бъркаш персийския залив със суецкия канал?

19

хахах

преди 7 месеца

дано иранците се намесят, тамън ще отпадне един от доставчиците на оръжие на ***, а от иран ще остане това което остана от ирак -само руини.....хихихи

18

с.т.

преди 7 месеца

Изказването на този старец е поредното доказателство, че иран подкрепя "хамас" (не случайно не ги изписвам с главни букви). Терорист е равносилно на нищожество. Нищожеството се изписва с малки букви.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Арабите пак настъпиха руската бананова ***!

16

Остта на Злото

преди 7 месеца

Хахахаха "Мирни" и "цвилни" Хамас, а?

15

81

преди 7 месеца

Иран нали и те уж са мн велики и мощни, а молят за координации и коалиции.Да действат, ако им стиска.

14

Истината

преди 7 месеца

Дано се бъркам - но почне ли война с Иран- ще стане много лошо- първото което ще направят е да затворят персийският залив- Горивата за нула време ще скочат--да не говорим за милиони милиони емигранти

13

Анонимен

преди 7 месеца

Слава на Иран.. Иран своите не предава..

12

Чингис Хан

преди 7 месеца

Прекрасни новини. Ердоган също трябва да се намеси и да унищожат Израел. И от там на сетне всеки който развява знаменца на дъгата. Евро-атлантическият свят приключи дами и господа и разни там същества.

11

дедо

преди 7 месеца

Иран трябва да се върне към зороастризма, най древната религия. Този ислям ,не подхожда на историята и етническия състав на Персийската империя.