72

МИЛИАРДЕР

преди 8 месеца

Те, приятелите ми от Ловеч са моето имане. Те си имат своите имания. Те няма да ми вземат моето имане. А то е достатъчно голямо. Само с пари, не се живее, приятели. Те са си важни, но има моменти, в които те губят значението си. АКТИВИТЕ НИ ПОСКЪПВАТ. Те са моите имания.

71

Хора осъзнайте

преди 8 месеца

На тези им дават по 150 000лв на калпак от нашите пари и те на искат. 10% са кухи длъжности на държавна хранилка с поне 4000лв заплата. Това са роднини и приятели на шефовете на държавния тец които цоцат милиони. Никаква подкрепа!

70

Анонимен

преди 8 месеца

Кого плашите с режим на тока беее?!Ей комунистиии,не се ли свършихте беее?!!!!!

69

до 80

преди 8 месеца

Франция отново ги отвори. Ще ги отворят навсякъде когато изпукат от студ.

68

До така

преди 8 месеца

Не е така. Точно правителството на ПП /предното/, заради подаянията по някакъв си план за устойчивост вкара закриването на тези централи. Цяла кохорта убеждаваше по тв, как ни давали едни пари, без въобще да се съобрази, че загубите ще са в пъти повече.

67

Честита 2024 г.

преди 8 месеца

Цветелине, МАГЕРАНА ЩЕ ГО. Този, Пепото. Ние с теб, ще му помагаме. Ловеч и областта не са му бащиния на мутрата от Банкя. Нито пък на тези от поредното им НС. ЧЕСТИТО МАГЕРАНЕ. Цецо, ще ни запознае. Ти го познаваш, както и аз. ПРИЯТЕЛИТЕ НА МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ СА И МОИ ПРИЯТЕЛИ.

66

Анонимен

преди 8 месеца

При режим на тока идва и режим на водата. Все пак водните помпи няма как да си задвижат с вятър.

65

ТУСК

преди 8 месеца

А ТАКА САМО ТАКА БЛОКАДИ ДО ДУПКА ДОКАТО СЕ НАУЧАТ ПОСЕРКОВЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ДОКАТО ИМА ВЪГЛИЩА ВСЕ ЩЕ СИ ГИ КОПАМЕ ТИЯ ЕКО ДЕБИЛЩИНИ ДА СИ ГИ НАВРАТ ОТЗАДЕ ДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА ПЪРВО ТИ ЗАБРАНЯВАТ ДА СЪЩЕСТВУВАШ - БУКВАЛНО ПОСЛЕ ТИ НАЛАГАТ И ГЛОБИ АКО НЕ ИМ СПАЗВАШ ДУРАШКИТЕ ПРАВИЛА *** ЕВРОГЕЙСКА АРЕ У ЛЕВО

64

Анонимен

преди 8 месеца

Изумява ме неадекватността на управленците, те не могат и не искат да решават проблемите на хората, живеят си в техен свят и си мислят, че те ще казват какво да става в държавата, ОСТАВКА!

63

Анонимен

преди 8 месеца

Значи цяла Европа ги затваря въглищните централи, а само наще комунисти тарикати тук искат още да са на кранчето.Е до кога бе другари?!

62

така

преди 8 месеца

Този проблем далеч не е от сега, а още от управлението на ГЕРБ, които подписаха Зелената сделка и от там се знаеше за тези региони и какво бъдеще ги очаква. Дълги години ГЕРБ не правеха нищо. Служебното правителство също се моташе и шикалкавеше. Така е и сега коалицията ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС. Както го правеше и Бойко много пъти, така и сегашните - на единия ден кажат едно, а на другия-друго. Вината е във всички тях, не само в новите. Проблема не е от 1-2 години. Не бъдете толкова наивни и късопаметни

61

Нане

преди 8 месеца

Това е начина... Блокаж и гасене... В шоплука нямате работа... Там от отдавна са слуги на посолството... ===)))

60

Varg

преди 8 месеца

оставка на фашисткото правителство

59

Анонимен

преди 8 месеца

Отрядът за бързо реагиране да разчисти пътищата и магистралите.За какво плащаме данъци ние?!Ако всеки реши така да затваря пътища какво правим?!Имаме ли държава ние?!Ако нямаме да хващаме пушките и да се почваме!

58

Анонимен

преди 8 месеца

Много им пука на Боко и Кирцата, че затваряте някакви пътища, само пречите на тези, които ви подкрепят. Вървете пред министерски съвет!

57

Анонимен

преди 8 месеца

Зърнари,енергетици,всички са на държавна издръжка и трябва да се закрият!

56

Анонимен

преди 8 месеца

Тия Марици тровят въздуха.Незабавно трябва да се спрат.НЕЗАБАВНО НА МИГА!

55

ЬЬЬ

преди 8 месеца

Къде са полицията и жандармерията,сълзотворния газ и водните оръдия?Кои и какви са всички тези тъй наречени енергетици и синдикати,и какво право имат да блокират важни за хората и държавата пътища?За броени часове всички проходи трябва да бъдат освободени за движение.И какви са тези обещани им до 36 заплати.Дадено им е време всеки един от тях да се преустрои.Държавата не им е хранилка.

54

ЗАКРИВАЙ!

преди 8 месеца

Всички остатъци от социализма трябва да се унищожат!Закачени са разни партийци на държавна хранилка, а работниците дето протестират са им роби.

53

Денков

преди 8 месеца

Закривай тия остатъчни комунистически циреи като мавзолеи.И тия са като ония зърнарите.САКРИВАЙ!!!