153

Питам се

преди 9 месеца

Дали това решение за отпадане на ветото за внос на зърно от Украйна има връзка с посещението на Кирил Петков в САЩ миналата седмица, за което нашите медии така и не споменаха нищо. Ако в нормална държава лидер на управляваща партия (и то преди избори) отиде на посещение в друга държава, за това най-малкото ще съобщят. И за какво ще говорят и с кого. Не случайно сме слезли на 80-то място по свобода на медиите.

152

Не че нещо

преди 9 месеца

Зърно трябва да се внася! Не може български зърнари да се опитват да продават със 100 долара над световната борсова цена и после да реват, че силозите им са пълни! Сега ще поизхвърлят, ще си вземат урок. Зърно трябва да се внася. От Аржентина и Чили ако щете, но трябва да се внася. Докато зърнарите ни се кротнат, со кротце, со благо.

151

Доктор Хук

преди 9 месеца

укромекерета

150

Анонимен

преди 9 месеца

Хубавото зърно на запад, зърното на Монсанто - за нас. Никога не е било такова управление.

149

Тенгри яко ф дупако

преди 9 месеца

Нелигитимният Петков се опитва да спаси кожата си като управляващ, предлагайки да закачим "икономиката" си за украинската;))) По принцип сме закаяениз а Ес, нос е вижда, че ЕС не ни носи никакъв просперитет, а в него вегетираме като зеленчук, поливан от време на време;))) Затова, се преориентираме, за да станем сега и част от Украйна, иначе умираме;))) Нали, разбираме, че това нещо ще си остане завинаги Пак, някой друг ще ни храни. Украинското олио и сега се продава в едно родопско село за 3 лв.

148

Анонимен

преди 9 месеца

Натикай си туй Руско - Украинско Радиоактивно Зърно в оная работа и започни да летиш с твойта пъpделюнска ракета над България! Ще станеш първият Български Космонафт с награда "ПpъдлоРадиоактивноЗърнестаРакета" в Света

147

Българка

преди 9 месеца

Българките избраха да работят в Германия, 90% от интимните услуги в Германия се държат от българки. Немеца е богат, Ханс дава на българката 50 евра за 20 минути блазен унд фикен. Българките работят легално, за себе си, цивилизовано и никой не ги закача. Около 50 евра за 20 минути блазен унд фикен. Плащат си и осигуровки, води им се за стаж. С няколко клиента на ден една българка може да изкара 5-6 хил евро месечно и като си плати таксите и осигуровките храна и квартира остават и чисти около 3 хил евра - това са 310 хил рубли само за един месец.

146

Анонимен

преди 9 месеца

готов си, батка! поставих ти гаврата с бг жени на страницата на посолството ви, очаквай не само да ти спрат рублите...

145

чесна българка

преди 9 месеца

Внимание! Ние българките сме най-чесните жени, но руснаците не могат да го разнерат тва нещо и се гаврят с нас.

144

Анонимен

преди 9 месеца

До Българка 157, ти няма как да си ходела, въпреки че лъжеш тука или може би си някакъв джендер, който се чувства от другия пол? Хората ходеха в Коми не нарочно а за пари и се връщаха с много пари - достатъчни да си уредят живота. Други ходеха по Либия, по други държави и си уреждаха живота. И какво от това, сега половината население се изнесе от тоя рай тука... заради жалкото си съществуване в днешна България

143

Кире

преди 9 месеца

Не разбирам какъв е проблема да паднат цените? Производителите си взимат субсидиите, ние клиентите имаме по-евтин хляб и те така. Сега ако производителите са се надявали да ни свалят по 3 кожи от гърба-това е друго...

142

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен "А КАКВО СТАНА С ОПЕРАЦИЯТА" - 20% от територията на Украйна. 700 хиляди смлени нацисти. Друго нещо имаш ли да питаш?

141

Анонимен

преди 9 месеца

ДА ПРАТИМ СЕГА И ФТМАКА ДА СПАЗАРИ ЕВТИН РУСКИ ГАЗ, НАЛ ЗА ТВА РЕВЕТЕ КОПЕЙКИТЕ? АЙДЕ ДА ГО ВИДИМ, КАТО Е ТОЛКОВА ГЪСТ С ДЖУДЖЕТО?

140

Българка

преди 9 месеца

При Тодор Живков ние българките ходехме в Коми да ceчeм дърва при минус 50 градуса температура, а при ЕС и НАТО ходим в Амстердам, Хамбург и дриги европейски градове да работим в уютни добре отоплени и кокетно осветени с амиентна светлина кабинки по улиците.

139

Анонимен

преди 9 месеца

МИЛИЦИОНЕРСКАТА ХУНТА ОТ ПРОТУРСКИ БЪЛГАРИ

138

Анонимен

преди 9 месеца

А КВО СТАНА С ***? А С 3 МАРТ?

137

Анонимен

преди 9 месеца

А КАКВО СТАНА С ОПЕРАЦИЯТА? СМЕЕТЕ ЛИ ВЕЧЕ ДА СИ ВДИГАТЕ ТИКВИТЕ ОТ ОКОПИТЕ, ИЛИ СТЕ ЗАРИТИ И ВИ Е СТРАХ ОТ КЛОУНА?

136

Анонимен

преди 9 месеца

А какво стана с контранастъплението?

135

Анонимен

преди 9 месеца

ПРЕЗ РУСКОТО РОБСТВО НЕ МОЖЕХ ДА РАБОТЯ ДАЖЕ В ДРУГ ГРАД, СЕГА МОЙ ПРИЯТЕЛ Е ДОЦЕНТ В УНИВЕРСИТЕТ ВЪВ ФИЛАДЕЛФИЯ!

134

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 137, тролле стига писа глупости бе? При бай ти Тошо с карта можеше да изкараш на море с 30 лв разходи. Я не се излагай да пишеш подобни глупости с пропагандна цел. Сега баба ти сигурно по цял ден виси по морето а??? От къде ви намират такива ограничени интелектуално типчета с тези опорки?