30

от чувала с опорките

преди 9 месеца

До Анонимен "Винаги съм се чудил какво е колективен запад? Руснаците го ползват в опорките си" ------------- ахахахахахахаха, абе къде ви намират такива про33ти от к00зяк? Ето ти идея за игра - пускате си реч на мурсула, шулц или който и да е европейски лидер и всеки път като чуете "collective west" пиете шот.. или пък си е6еете в гз, че нали там европейски ценности а-у..

29

Зозо

преди 9 месеца

Другари, Сев. Корея БВП на глава 1800 долара ГОДИШНО. Индия 2000 долара..... голямо благоденствие. Рушия 12000, България 13000. Та така :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

28

Анонимен

преди 9 месеца

До Зозо "Хахахааа, ролята на Ким е да е домашно мини прасенце на другарят Си. Нищо не може да решава сам." -------- важното е, че може да изпари Сеул за по-малко от половин час... и това докарва колики на краварите. Отделно, че може да хвърли атом и до краваристан...

27

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 25 Винаги съм се чудил какво е колективен запад? Руснаците го ползват в опорките си, но защо вие го ползвате? При нас отдавна няма колективи!

26

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен "Но ще трябва някой да и дава и суровини и тн. Да видим кой ще е предателя и ще отнесе изолация след русия." -------------- Ти май забравяш коя държава е най-богатата на ресурси? Така или иначе Русия вече е в "изолация" от "целия свят", защо да не предостави на СК всичко, което им трябва??? Какво повече ще се случи? Ще я санкционират? Хахахахаха!

25

До 39

преди 9 месеца

В Нигерия са над 200млн. Сигурно и там благоденствие и благодат, а? А в Индия трябва да е рога на изобилието, че са 1.5млрд. Страшна логика.

24

Петров

преди 9 месеца

швейцарията на балканите - българия - толкова се разви икономически, че вече заплатата стана 350 евро за 14 часа работа

23

Зозо

преди 9 месеца

Хахахааа, ролята на Ким е да е домашно мини прасенце на другарят Си. Нищо не може да решава сам.

22

Анонимен

преди 9 месеца

С 50 милиона гладни роби доста ракети може да произвежда СК. Но ще трябва някой да и дава и суровини и тн. Да видим кой ще е предателя и ще отнесе изолация след русия.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Абе, жендаааари, като е такъв глад и мизерия в Северна Корея, защо са 26 милиона човека на територия колкото една България??? 26 милиона! Над 4 пъти повече от проспериращата евро-атлантическа България! Как става този номер???

20

Анонимен

преди 9 месеца

След като в сряда Руските сили спукаха от бой Укрозомбитата на почти всички направления особенно на Работино. Забележете вчера не имало нито една атака на зомбираната биомаса в нито едно направление а само артелерийски обстрели. И същия ден Зеления плъх издаде заповед всички жени медицински работници и волнонаемни им се забранява да напускат Украйна. Вчера Австрия отказа да предаде 15К украински мъже на режима. Мотива им е, че трябва да се спре агонията на Украйна и излишната загуба на хора.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Голям страх тресе западната кооочина.. ако се стигне до сделка за оръжия, то това означава, че същата има благословията на Китай. Отделно Русия прие в доктрината си, че ще поддържа, включително и с оръжие, всяка една държава бореща са за независимост и суверенитет... демек като нищо ще започне да изпраща модерни оръжия в северна корея. Е да, няма да са директно ядрени или хиперзвукови, но примерно противотанкови, управляеми снаряди/бомби, крилати ракети, самолети, хеликоптери.. да му мисли сеул.

18

Кравар

преди 9 месеца

Аре , и кюфтето сега ще опъва кожата на сибирското джудже

17

Анонимен

преди 9 месеца

Пари и храна, какво да поиска. След като ООН затвори кранчето на помощите, СК виси само на Китай, което оказва се е недостатъчно и народът гладува.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Ако на фронта в Украйна се появят корейските и китайските доброволци става лошо.И двете страни са в готовност да изпращат доброволци в Украйна,както отдавна това прави Запада.Цели батальони от американци,англичани и французи се сражават срещу руснаците.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Путин може да спечели тази война за 3 секунди има 3000 бойни глави ядрено оражие но е предпочел да спечели плавно и постепенно за да не натоварва народа на Русия. Ето сега прави добро и за брацкия народ на Северна Корея. Останалите народи са забравили корейците понеже американците са подли. Благодарение на Путин сега корейците могат да видят дрехи и храна и руска технологя. А руснаците не се нуждаят найстина от оражие те си имат Сармат. Просто са добри братя.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Ирландката Клер Дейли член на ЕП вчера пита Столтенберг който също присъства на заседанието на Парламента. Г-н Столтенберг вие твърдите, че контранастъплението върви успешно в Украйна но те вече изгубиха 500К човешки живота а не са върнали нищо ? Отговора на Столтенберг беше никой не казва, че ще бъде лесно. Този въпрос беше зададен два пъти и нито веднъж Снолтенберг не отрече, че загубите на Украйна са над 500К което съвпада с данните от разузнаването на Пентагона.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Ами сега?... ако вземе Путин примерно да даде калибр на СК? Малеее... пак настана глад за паамперси сред колективния запад.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Ким достатъчно храна получава от Китай.По скоро има нужда от руски секретни технологии за ракети и оборудване.В замяна може да изпрати 100 хиляди севернокорейци въоръжени до зъби в Украйна.Тежко им горко на бандеровските зомбита ако се появят корейците.След тях повече нищо не расте като минат.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Ало англосаксонските информатори (Днес имам в предвид) вече сами си измисляте новите, след това сами си измисляте цялото съдержание на статията и сами си отговаряте.... За това ви требва министерство на истината ръководено от ЕС ... Жалки сте