37

До 19

преди 9 месеца

До До 9 "Цените са надути неимоверно, особено в София, и ако ги сравниш с цените в някои европейски държави" И кои са тия европейски държави? Аз където съм бил, навсякъде е много по-скъпо. Ами това лято в Португалия видяхме нови къщи на 2 етажа, напълно обзаведени и готови за живеене, в Коимбра с цена 199хил. евро. В България такава къща би струвала поне с 30%, а в София дори с 50-70% отгоре.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Аз очаквам спад на цените поради ниско търсене.

35

До 35

преди 9 месеца

В Барселона цените са с една идея по-високи от тези в София, а разликата е огромна!

34

До 30

преди 9 месеца

И като си в столицата, да не би в магазина да ти дават хляб за без пари? Ей ти го Перник и Своге, на 30 минути. Ей ти я Враца и Ботевград на час, час и половина. Ей ти го Пловдив на 2 часа. Що ми е да се навирам в София и да стана вечен длъжник и роб на банката за една кутиика? Заради моловете ли, заради училищата ли или пък заради детските градини? Хайде нема нужда - ако ми дотребва доктор хващам колата и съм в София.

33

do 34

преди 9 месеца

добре, че ти повярвахме

32

Анонимен

преди 9 месеца

В Испания има имоти на добри цени. Ама все пак не сравнявайте имоти в провинциални градчета с цените в София. Защото предполагам, че не ви се пишат цените в Мадрид и Барселона.

31

Анонимен

преди 9 месеца

добре че си купих двустаен в Люлин за 430 000 евро сега като скочат цените ще го продам за 720 000 евро.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Ами като сте убедени,.че цените са надути, изчакайте, сигурно след време ще паднат... Макар и досега да не се е случвало.

29

Рентиерката

преди 9 месеца

Купих си малък имот номер 8 в Испания. В регистъра обикновено отнема поне 2 седмици и нещо да ми върнат нотариалния акт с променен собственик. На 4я ден след подаването на документите ми звънят и си мисля, че работата е оттекла и нещо не е наред-веднъж преди това ми се беше случило поради грешка в пълномощно на продавача да ми върнат документация за нотар. корекции, а те свежарски ме оведомяват, че вече е готово и регистрирано за връщане. Явно сделките са значително намалели.Имотите са надценени

28

Анонимен

преди 9 месеца

puтин като дойде ше ги срутин!с танкове и ракети!!!!!

27

Глупости пишете!

преди 9 месеца

В нито една европейска столица няма по-ниски цени от София! Доколкото знам, дори в такива столици като Скопие. За другите изобщо да не говорим..

26

Анонимен

преди 9 месеца

До анонимен 11. Смени брокера, мани и жената и си жевей живота.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Нормално е да поскъпват. Парите се обезценяват. 100х. евро днес са нещо много различно от 100х. евро преди 2-3 години.

24

MR Buch

преди 9 месеца

Пожелавам на брокситата същия глад какъвто беше ги обхванал 2008, 2009,2010 та дори 2011г. А за цените на имотите, те вече в повечето европейски държави са по -ниски от София и Пловдив, всеки сам си прави сметката. Хора с повече от 2 мозъчни клетки ще ме разберат.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Да да очаква се увеличение. Ха ха ха

22

До 15

преди 9 месеца

Ами щом те урежда да живееш в Банско, живей си там. И без това София е пълна с провинциалисти. Наистина не е нужно цяла България да живее в София. Но пак има много, много желаещи да идват в столицата.

21

Дойде ли време?

преди 9 месеца

Дойде ли време за новата партенка на "информационния сайт", чийто собственици имат и бизнес с недвижими имоти (вижте лентата горе - собственици и на imoti.net). През няколко дни има "статия", че цените вървят нагоре. То бомби падат, но цените растат. Брокерите са на процент и по-високи цени значат по-голяма комисионна. Който е търсил имот, знае, че всичко идва от брокерите и сме в огромен балон. А цените изобщо не растат, няма кой да им се хване и да им плаща ;) Лъжите ви будят само смях

20

Анонимен

преди 9 месеца

Да уе?! Честна брокерска :()////// Аз по добре да си купя на луната ,че по-йофтино :()))) Смех!....

19

До 12

преди 9 месеца

Не е точно така.Един голям четиристаен апартамент в София е над 350 хиляди евро.В ниския ценови клас(350-380хил.евро) са или за основен ремонт или на ш/з.Сложи още 200-300евро на кв.м.+още 60-80 хиляди за гараж и пак сметката чуква почти милион лева.Наема за супер луксозно обзаведено жилище с гараж на 2 минути пеш от метро и куп ватобуси е 1000евро на месец.Еми ще си живея под наем.Като овехтее, ще си наема друго-едно птиченце ми шепне в ухото,че ще има доста добро предлагане на конкурентни цени

18

Анонимен

преди 9 месеца

Рекламка. Догодина, като паднат цените, ще паднат и комисионните на брокерчетата. Затова, юруш народе, купувай сега, брокерчетата ще са доволни.