97

Анонимен

преди 10 месеца

На нас Македония и покрайнините на албанците харизваме останалото,то там нема нищо в Сърбия освен бурени!

96

Ийст-ромей МАСОНИ-3

преди 10 месеца

Преди Христа античните гърци обиждали само честните и достойни врагове а за най-злите и злокобни техни сатанински врагове от Религиозно суеверие им било забранено да казват или пишат дори една-единствена дума а пазели упорито мълчание............... АВАРСКИЯТ ХАГАНАТ доказано обсажда СОЛУН и превода от гръцките автори е че Славяните са много по-читави и приличат на германците............................. Векове по-късно набедени за унищожители на Аварите Византия напада унищожилия аварите КРУМ

95

кАзах

преди 10 месеца

Сърбите са прави.Гърци,сурби,македонци ,всички ни мразят защото българите сме склонни към предателство.Сърдете се на Ваню Костов,който даде коридор на Сащ а не бяхме още член на НАТО да бомбандират сърбите заради диктатора Милошевич.Колко деца и жени загинаха,а колко се разболяха от рак заради бомбите им с обеднен Уран.Сега тук гледам русофобите са гневни.Гърците тогава не дадоха коридор въпреки че одавна са в НАТО.После се чудите ,ама защо това ,защо онова.

94

Анонимен

преди 10 месеца

Искам да кажа на ПРОВОКАТОРИТЕ,че БА в момента е много слаба за да не последва НОВА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА

93

Вучич е пътник

преди 10 месеца

Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...

92

Анонимен

преди 10 месеца

До Гошо...*** Първо не е техна и второ какво точно са спечелили като Българоя и Гърция държат също парчета от Македония. Сърбия май сега загуби нейното парче без война та излиза че са окупатори и незаконно са я завзели.

91

Анонимен

преди 10 месеца

Македонците не говорят развален български със сръбски думи а гръцки,нема никви истински макета във Вардарска Македония а само менте и албанци!

90

Сърбия е бедна

преди 10 месеца

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС и НАТО.

89

Анонимен

преди 10 месеца

Тия па къде се бутат. Македония се е простирала до Индия и Египет. И това ли са изконни сръбски земи? Всичко македонско принадлежи на гръцката история. А днешна Северна Македония е била гръцка земя превзета от България в честен бой, а не подарена с някакъв измислен договор.

88

ffff

преди 10 месеца

От алчност за власт бяха голяма държава и последните 30 години се смалиха няколко пъти. Иначе РСМ, Кюстенил, Самоков са били в Сърбия - факт. Но са били няколко десетилетия, докато в България са били няколко столетия. И по-важното е че когато са се водили споменатите битки там е нямало никакви сърби, т.е. си е била чиста алчност за чужда земя

87

Велика РУСИЯ

преди 10 месеца

ДА БЪДЕ И ПРЕБЪДЕ ДЕЛОТО НА ПУТИН.УКРАИНСКАТА ПОБЕДА Е БЛЯН.

86

Маке

преди 10 месеца

Македониа не е ниту српска, ниту блгарска. Македониа е на македонците!

85

Усетете се!

преди 10 месеца

Ако искате нещо да НАПРАВИТЕ - пишете писма до МВнР да реагира. ТУК колкото и да скачате, какво ще постигнете? Това им е целта - пускат скандална новина (ако не е гавра от сглобката, ще е от някой съсед-там винаги има) за да ОТВЛЕКАТ ВНИМАНИЕТО ВИ от нещата, които правят и няма как да скрият! ДНЕС излезе новина, че сменят началниците на областните МВР-та с цел изборите да се правят с "наше МВР". Това е ИСТИНСКИ СКАНДАЛ! Тъкмо започна да набира сила и ... "скандална" статия и тр*лове да дразнят!

84

Анонимен

преди 10 месеца

Сърбете са озлобени че загубиха Югославия. но нов грепен ход и ще загубат и Сърбия.

83

Гошо...Тъпото

преди 10 месеца

Били на...били преди 110 години,по време на Междусъюзническата война. Тогава май...всички ни биха,защото уж...съюзници,а като...глутница кучета се нахвърлиха да ни разкъсват и да грабят територии от България. Да нямаш вяра на...такива балкански съюзници. Еее,историята ги постави на...място и Сърбия пострада фатално след...разпада на тяхната си федерация,градена на...фалшива основа.

82

Анонимен

преди 10 месеца

Сърбите са криви за много работи, но за нас - българите е важно да не правим дрезги със съседните държави. 200 процента САЩ подклаждат такива на балканите и гледат всячески да създадат война или поне конфликти тук. Пазете се, българи... Пазете се от провокациите.

81

Анонимен

преди 10 месеца

Най-обикновени великошовинисти Плюли са си в устите с путинистите. Това не е новина

80

Анонимен

преди 10 месеца

Точно така е Македония е сръбска, а България е руски сателит. Всичко е точно. Така е било и такак и ще бъде.

79

Анонимен

преди 10 месеца

Тогава и бг ще каже че Белградска област е бг че е била при хан Крум и Омуртак.

78

Пффффф,

преди 10 месеца

ето защо не трябваше да се пипа ветото,но интимната коалиция бързаше да се подмаже на Урсулю и ОМакрон и да излиже старателно евроатлантическите им междубузия... Само да не се окаже скоро,че и Христофор Колумб е сръбски македонец,а северноамериканския континент е западна македонска провинция :)