170

Анонимен

преди 10 месеца

Арчър също така свидетелства, че Джо е уволнил Шокин не за това, че е корумпиран прокурор, а за това, че е разследвал милионите долари, които Burisma е плащала на Хънтър, за когото собственикът на компанията Микола Злочевски казвал, че е по-глупав от кучето му. В последвалите интервюта Арчър още по-ясно потвърди, че Шокин е уволнен за това, че се е захванал с огромните плащания на Burisma към семейство Байдън.

169

Анонимен

преди 10 месеца

Burisma щяла да фалира без "марката", а марката била Джо - свидетелства Арчър. Според Арчър Джо Байдън е участвал в далаверата; той е бил включен на високоговорител по време на бизнес срещи поне 20 пъти.

168

Анонимен

преди 10 месеца

На 31 юли 2023 г. Девън Арчър свидетелства пред Комисията по надзор и отчетност на Камарата на представителите на САЩ както за връзката на Джо с Burisma, така и за причините, поради които е уволнил Шокин. Арчър е близък приятел на Хънтър Байдън, който е работил заедно с него в управителния съвет на Burisma. Под клетва Арчър свидетелства, че Burisma е платила на Хънтър милиони долари само защото баща му е бил вицепрезидент.

167

Укрофил

преди 10 месеца

Писна ми от русофили.Напролет като дойдат Ф 16ките пак ще си говорим.И не само Байдън може да отпусне и Ф 35 тогава става лошо за Русия.Десет ф16 и петдесет ф35 ще свършат работа както и ако дъртия прати няколко стелт бомбардировача.Идват и непобедимите танкове Ейбрамс с титаниева броня.Отсега виждам отбраната на Москва как се задъхва както през зимата на 1941.

166

Анонимен

преди 10 месеца

До 187 Са к дето поляците му казаха,на зеленчука,че е нагъл неблагодарник и не искат повече да се занимават с него.

165

ха-ха

преди 10 месеца

До Ген.Съби Събев Генерале , обърши си крачолитге.Памперса ти изтърва...

164

Анонимен

преди 10 месеца

... Бавно, но неумолимо и методично Украйна унищожава живата сила и техника на руските фашисти, а русофилите *** и изветрели са си внушили, че с писането на мaлoyмни коментари помагат на дъртия, беззъб, мързелив и проскубан мечок който ще бъде одран полужив...

163

Ген.Съби Събев

преди 10 месеца

Русия е пред колапс..САЩ И ПОЛША ЩЕ СМАЖАТ РУСИЯ..УКРАЙНА ЩЕ Я ИМА..А ПУТИН--Е 50 ПРОЦЕНТА В ГРОББА .

162

Анонимен

преди 10 месеца

До 181 Ей мизрябъл що не си в Украйна като си толкова отворен ,а само в сайтовете се обясняваш

161

справедлив

преди 10 месеца

До Споко Вече година и половина ФАЩ и НАТО пращат оръжие и всеки път укрофилите като теб ,очакват да стане нещо различно.По-различното е само че укрите *** като мухи , а терористите по Света се въоръжиха до зъби за жълти стотинки/гривни.познай какво ще се случи когато Оссрайната бъде заличена от картата , а оръжието влезе в употреба.

160

Анонимен

преди 10 месеца

не ми пука за зеленски и това е

159

Анонимен

преди 10 месеца

До 174 Така ли бе хохъл ние ви се подиграваме ,ще още на луната не сте ходили да просите и там да усмърдите с жалката си история.

158

уточнение

преди 10 месеца

В момента укропитеците продават хамериканско оръжие на 30% от цената ,немски танкове -25% ,плюс подарък на всеки танк по едно Брадли.В момента върви търг за български БТР на цената на джип втора ръка до 5 години от първоначалната регистрация.

157

Споко

преди 10 месеца

Споко, ЕС и САЩ пак ще изпратят оръжия на Украйна, и този път с тях няма да стане както преди, защото този път, приятели мои, ще бъде по-различно, ще бъде по-различно.

156

Защо

преди 10 месеца

Ги мъчат тези хора така! Просто не разбирам! Нещата можеха да приключат още на преговорите в Турция.

155

Укро-некрофилите,

преди 10 месеца

миришете на пресни гробове!

154

Анонимен

преди 10 месеца

До166.Укрофил как всека ф16ка ще сваля по 50 Мига те да не са като Том Круз от Топ Гън.Май много телевизия и филми гледаш.Те не могат Крим да стигнат ти искаш да превземат Москва.Май си за психодиспансера или вече си там ама не си пиеш хапчетата.

153

ЕДНА ПРЕДВАРИТЕЛНО

преди 10 месеца

РЕШЕНА ВОЙНА. ЖАЛКО ЗА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ МЕЧТАТЕЛИ. ИЗЪК ЗА БАРУТА

152

укро-некрофили

преди 10 месеца

такива се дефинирате родните русофоби.

151

Анонимен

преди 10 месеца

До 43 хиляди убити Това е цифрата само за два месеца.За август има бонуси!!!