187

Анонимен

преди 10 месеца

До 224 Да бе само дето украинското животно не съществува

186

франсетата

преди 10 месеца

реват...............голям кеф....................няма вече евтин уран и злато от Африка..........африканците и те поумняха.........искат да им се плаща.......сега полковник Кадафи се смее от небето, мир на праха му, беше велик Кадафи!!!

185

Анонимен

преди 10 месеца

Ей скъсаха се уркопитеците да обясняват колко била слаба Русия,а никой не се връща там

184

NEMAUKRI

преди 10 месеца

Американско кънтри парче..голям кieв

183

Анонимен

преди 10 месеца

ха ха хаТова е като "Русия да не използва атаките с дронове по Москва за да ескалира конфликта"

182

Анонимен

преди 10 месеца

След присъдата на Навални от още 19г. ,най-вероятно Путин ще последва скоро Кадафи и няма да се налага Украйна и НАТО да ги унищожава.

181

Анонимен

преди 10 месеца

До 210 Ами са отива НАТО бе що стои,нали Зеленски се напъва за НАТО що не го искат Ето приемат я Украйна в НАТО задействат член пети и всичко е точно,ама но се дърпат ония,а уркопа си мисли,че тук ще му минат тъпотиите,ама това ме ти е Украйна бе

180

До 211

преди 10 месеца

Укро-фашистите губят на фронта и бойното поле, затова започват с терористични методи да нападат Крим и териториална Русия с дронове..............но скоро ще ядат яко шамарите.............фашистите и нацистите от Киевската хунта.............сами си просят боя и бомбите!!!

179

Анонимен

преди 10 месеца

Руснаците трябва да унищожът Укрите и зАпада по всякакъв възможен начин. Да им вдигнт петрола на 20 лв за литър. Страните от ОПЕК послушаха Русия и намалиха добива. Петрола ще расте . До 2 месеца ще е поне 4 лв за литър. Дай боже в САЩ да е 10$. Нужно е тотално обедняване целия запад. Да се научи да бъде слуга на заплата. Колелото се върти. Това ще стане !!!

178

РУСКАТА АРМИЯ

преди 10 месеца

РЕД БУРЯТИ,ДВА ЧЕЧЕНИ,ТРИ РЕДА ПАНДИЗЧИИ! ГЛАВНОКОМАНДВАЩ ШОЙГУ, МАЖОРЕТКИ -ГЛУТНИЦАТА НА КОПЕЙКИН

177

Анонимен

преди 10 месеца

До 208 И кой ти е казал ,че трябва на кой да харесва наглия Зеленски и наглярите му дето си мислят,че тук им е Украйната им.Е и ние също сме си националисти и не харесваме чужди нагли екземпляри да се разпореждат и това няма нищо общо с Русия,не си ли го разбрал

176

Франция

преди 10 месеца

губи позиции в Нигер и цяла Африка.............край на кражбите на злато, уран, нефт и други ресурси..............накрая САЩ и Русия ще се разберат, но ЕС и Франция пак ще загубят...............така е, защото политиците в ЕС са много тъ@@@пи и елементарни като оная овца Урсула фон дер Лайен!!!

175

До Анонимен

преди 10 месеца

И да допълня,че Крим пак гори хахаххаха

174

Анонимен

преди 10 месеца

И тези щели да воюват с НАТО? Армията им в глуха отбрана по целия фронт,редят мини и отстъпват.Флота на дъното,в Москва си прехвръкват дрончета когато поискат,рублата в топ 3 на най-слабата валута в Света и те се зъбят по вестниците?!Наистина русофилите са някаква дрогирана секта.

173

Анонимен

преди 10 месеца

До 203 Голям вой на укопитека в чужда страна

172

оставете Русия и САЩ

преди 10 месеца

гледайте какво става в Африка, по-специално в Нигер.........военните взеха властта и отстраниха президента-марионетка, който подаряваше уран и злато на Франция...........сега франсетата ще трябва да си плащат скъпо и за урана, и за златото...............край на кражбите на алчните франсета от половин Африка!!!

171

Анонимен

преди 10 месеца

До 199 Ами не знам в Русия някой да ти казва ,каква кола да караш,а останалото е политика.Така и Мохамед Али се е озовал в затвора щото не искал да ходи във Виетнам.На това ли му викаш демокрация.

170

К

преди 10 месеца

Населението на Русия ръкопляска на Вагнер и си мислеше, че ще ги освободи. ФАКТ,който няма как да оспорите.

169

Анонимен

преди 10 месеца

Голям вой,преминаващ в истерични писъци над московските блата.

168

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна скоро ще стане една вътрешноконтинентална държава без излаз на море............така им се пада на Киевската хунта, вместо да сядат на една маса да преговярят с руснаците, ще загубят още жива сила, техника и територия.............няма ли кой да им даде малко акъл.............защото дрогата е изпила акъла на другаря Зеленски.................слава Кокаине!!!