561

Анонимен

преди 11 месеца

В чуждите скъпи и елитни ресторанти в чужбина може да избереш грамаж, а можеш и да си избереш и конкретен стек от няколко - който ти хареса на грамаж и мраморизация.Но момиченцата на плажа изобщо не са наясно какво продават, нито клиента им който го купува. Затова такива неща не трябва да се предлагат на плажа, като "продавачите" не знаят как да ти го продадат. Като са поръчали 3 скъпи стека - да беше излязъл шеф-готвача и да им е предложил избор стекове и степен на изпичане.

560

Анонимен

преди 11 месеца

Този не знам на какво е ''шеф", но физиономията и разсъжденията разкриват аграрен произход и дълбоки комплекси... Иначе си е прав - и у нас, и в чужбина е пълно с *** и комплексари, които да пълнят кесийката на такива като него и да плащат 200 лв за пържолка.. От панелката в сф - в панелката по бетономорието, да се къпеш в изпр***ажненията си и навсякъде бетон, шум и воня - но ядеш 200 лв пържолка, баровец..

559

спец ядене

преди 11 месеца

голяма паница. 5 спагета, 2 паренца варен морков, следи от доматен сок, а името Америка робеспиер Де дю голл ал насър пинкерелла , цена 22,88 . Нездравословното агресивно състояние удебели и нашия славен Ути .

558

Блек АнГъЗ

преди 11 месеца

Хубаво бе, яж си ги сам, като си толкова умен, а ние сме ***. Ей заради такива "умници" верно няма да ви стъпим освен на сватба.

557

Анонимен

преди 11 месеца

И ти си толкова "шеф", колкото и другите пишман-готвачи от телевизионните циркаджилъци. 200-300 лева е средна ръка Вагю / Кобе говеждо, най-добрата порода в света. Да, най-вичоското качество е и доста повече и дори се предлагат на търг, но там вече предлагането е за тузари-снобари, а не за ценители.Това от варненската кръчма ОПРЕДЕЛЕНО не е Вагю. Блек Ангъс може би, но той изобщо не е чак толкова скъпа порода. Скъпичка - да. Така че не ни изкарвай неуки като себе си. Знаем цените на стековете.

556

Fuhimori

преди 11 месеца

До Zohan , Май френд, питаш небивалици... дали са грамотни или не си е персонално качество,.може да са плочкаджии и майстори покрив... които и ти ползваш, и плащаш .Тези си тръгват с 10 к лв в края на седмицата труд. А ти питай НАП защо това е възможно.Колкото до цената на тая мръвка ,дето у магазина е 18 евро килото ,... Оня па великия *** готвач 1600..абе лудия... Ти си *** мой човек,.В Сингапур оригинално японско вагио, префърцунено за 3 *** души сметката беше 360 долара,..***

555

Анонимен

преди 11 месеца

BLACK ANGUS ПРАЙМ РИБ СТЕК - Небраска 400 гр на фирма Meat Revolution го има в големите супермаркети магазини в България - 44 лева е на сайта им. По 3 - 132 лв. Така че жена му да беше купила три специални пържоли от магазина и да ги беше метнала на скарата, защото надценка от 75 % може и да е ок за големите ни български шеф-ове, но за скъп ресторант, а не за плажно заведение.Същата фирма имат и 1,2 кг говежди томахоук за 120 лева на сайта и други видове рибай стек. Пробвах нещата фирмата.

554

До 569

преди 11 месеца

До Zohan Едва ли е било инценировка. Беше им забавно и някак смешно че плащат такива пари за единия обяд, но сякаш човека си остана с едно човъркане отвътре че е прецакан. Все още доста хора не разполагат с банкови карти, а за тези е нормално да си носят пари, все пак са на курорт, 3-4 членно семейство. С 200 лв ли да излезе?. Отделно че изглежда работят в чужбина, 200-300 евро за тях са като социалните ни помощи.

553

Анонимен

преди 11 месеца

Да бе ДДС, данък печалба, но да се събира.

552

шеф шишо

преди 11 месеца

варна го описва като разбирач , напуснал жена си и е с две деца - момчета, сега ще осиновява от сос, да не са на трафик ония. фентанила 6 кг от китай сега за лечебните заведения и рестиранти

551

Zohan

преди 11 месеца

Клипът беше цирк. Ромите изобщо много добре знаеха какво ще плащат и си имаха пари ....в брой. Аз лично с хилядарки в брой в джоба не ходя. Дай да видим сега какво следва. Нека НАП си ходят и проверяват навсякъде. Откъде обаче полуграмотни хора разполагат с пари за един нищо и никакъв обяд да хвърлят по седем стотака за мен си остава основната загадка.

550

Анонимен

преди 11 месеца

Слагайте ДДС 60% на тия крадци!

549

Анонимен

преди 11 месеца

Всъщност наистина в някои скъпи ресторанти (не плажни заведения) предлагат и пържола на грамаж и цената е на 100 грама, защото от цяло парче ти режат ако искаш 300,400,500, 800 и кило, и колкото искаш. В същите тези ресторанти имат и предварително отрязани по 300,400,500 грама стекове от същото месо с цена за стека не на 100 грама. При условие, че както видях по Нова - никой не реже нищо, а вадят стековете от пликчета -ясен е грамажа и могат да го напишат в менюто. Подвеждат.

548

АК 47

преди 11 месеца

Тази държава няма да се оправи никога, като разни кашавари и черпакчии сложили някакъв ранг ШЕФ пред името си ,както някои си сложиха ЛОРД и почнаха да ръсят мозък.Хората не оспорват колко струва американското или австралийското прозрачно теле.Въпроса е,че менюто е направено непрозрачно с цел да заблуди посетителя,защото това не е магазин да пише цена за 100гр.,а е коректно да има цена на порция, но кашавара защитник как да помисли с двете си гънки на пилешкия си мозък.

547

Анонимен

преди 11 месеца

Готвач Петров, не познахте месото по фиша. Това е Кобе и ако си по сандали продават на загуба.

546

123

преди 11 месеца

СКЪПИ МИ ПАПУАС ПЕТРОВ,ПРЕДНАМЕРЕНИЯТ ТИ ЗЛОБЕН КОМЕНТАР ИЗДАВА ЛОШ ВКУС ОТ КОЙТО ТИ СЕ ОПИТВАШ ДА СТРАНИШ.НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СИ ИЗЛИВА СЛОВЕСНАТА ПОМИЯ,ОЩЕ ПОВЕЧЕ С/У НЕВИННИ ХОРА.ЗА КАКВАТО И ДА СЕЛЕКЦИЯ ДА ГОВОРИШ ВСЕ ПАК СТАВА ДУМА ЗА ХРАНА ,А НЕ ЗА ДИАМАНТИ.ИЛИ ПЪК ТИ СЛУЖИШ НА САТАНИНСКИТЕ СИЛИ,КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА НИ УБЕДЯТ ,ЧЕ НАЙ-ДОСТЪПНОТО НЕЩО КАТО ХРАНАТА Е ЛУКС.ПРЕВЗЕМКИТЕ И СНОБАРИЯТА СА ХАРАКТЕРНИ ЗА БЕЗПЪТНИЯ И БЕЗДУХОВЕН ЧОВЕК. БОГ ДА ТИ Е НА ПОМОЩ

545

Western

преди 11 месеца

И тъй като обаче пък клиентите от своя страна са били арогантни, всеки си е получил каквото е търсил. Следващият път ще си мерят кокалчето отзад.

544

Western

преди 11 месеца

От друга страна, показване цена за 10 грама, за 100 грама и т.н. в РЕСТОРАНТ, а не в супермаркет очевидно е опит за заблуда най-малкото на клиентите, тъй като съгласно общоприетите норми в ресторант се дава цена за порция, като би следвало да е упоменат и грамажа на порцията.Това ми напомня на типично българските хитрувания и номера с цигари без бандерол по морето, изкарани големи табла с фиксинга на БНБ пред обменни бюра, вместо курсовете по които работят и други подобн.

543

Пянчо

преди 11 месеца

И ресторантът се знае, и какво са поръчали. Не се оспорват останалите цени, а ценообразуването на конкретен продукт с неизвестен произход.

542

Борис Петров:

преди 11 месеца

"Мили господа Папуаси, за които и пържолите в Лидъл по 25лв са скъпи уточнявам. На клипа се чува ясно, че ядат селектиран Ри Бай вероятно Блек Ангъс Небраска USA Цената на това месо е 200лв за килограм в магазина, както в България, така и е цяла Европа (Австралийското и Японското са още по-скъпи).Надценката от 75% която го прави 350лв. е дори ниска ако сложите всички данъци е осигуровки на един ресторант печалбата на тази маса е 70-80лв." Петров нарича Папуаси ромите? Къде е Хелзинският комитет?