28

Анонимен

преди 11 месеца

Какво направихте другари българи!? Пак облизахте грешния л.ай.нянгъс

27

Реджо

преди 11 месеца

Това зелено и калпаво човече,което у нас в България посрещат,като Димитър Общи,как не разбра,че НЕ НАТО,не ЕС, нито САЩ,могат да му дадат сигурност и гаранции за това,къде отива Украйна,ще я има ли изобщо колко още и остава!

26

Кире

преди 11 месеца

Странно твърдение от страна, която избива населението им, и иска да ги заличи:)

25

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 11 месеца

В нета циркулира снимка на която "приятелите" на Зеленски от Алианса и "демократичната общност" са се събрали на групички иси дърдорят помежду си, а самият Зеленски стои като клошар-просяк на празно кръстовище! Е това е най-голямото унижение за "Великият държавник" Зеленски и показва ясно отношението на Запада към Украйна, Украинците и Славяните!

24

Шоу

преди 11 месеца

Има жални снимки на Зеленски сам а всички други са с гръб към него,съдбата на диктатора.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Но кухата зелена лейка си мислеше, че ще блесне във Вилнюс и отиде ))))

22

Анонимен

преди 11 месеца

Обективно кой е унижен? Запорожие и Херсон са украински, Швеция и Финландия са в НАТО, в русия няма кой да спре ЧВК по пътя към Москва - ако Китай нападнат сега, могат да стигнат до Москва само че от Изток. русия е суровинен придатък на Китай със съюзници Сирия, Еритрея и Иран. Къде е унижението? Ако русия не бе нападнала Украйна, никой нямаше да е чувал за Зеленски и въобще нямаше да е поканен.

21

Анонимен

преди 11 месеца

НАТО смята че Русия е толкова слаба че не е нужно веднага да бъде приета Украйна в алианса. Фактите доказват че и без Украйна да е част от НАТО, Русия няма никакъв шанс срещу нея.

20

Керенски

преди 11 месеца

За НАТО не знам, знам че Вагнер се разходиха 700 км из Русия, в която има уж 88% одобрение към диктатора, а полицията и местните им ръкопляскаха. Наложи се великия кормчия джудже Путин да заплашва семействата им. Не харсехвах НАТО, но пияниците в Кремъл им направиха най-добрата реклама. Финландия и Швеция никога нямаше да влязат ако не беше Путин и неговата шизофренична "денацификация".

19

анонимен

преди 11 месеца

А.С.Пушкин някога беше написал: "Родила царица в ночь не то сина, не то дочь; не мишонка, не лягушку, а неведому зверюшку." Като я гледаш тази направо все едно нея описва касикът.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Форумните *** да отиват на фронта. Няма полза от глупостите им тук! Ние мислещите не сме русофили а си пазим България! Скапани ***!!!

17

Анонимен

преди 11 месеца

Цялото НАТО помага на Украйна, ЦРУ помага на Украйна, Европейският съюз помага на Украйна, Пентагона, Брюксел, Америка, Австралия, Мала Азия, Балканите, Балтика, Британски острови помагат, американските шпионски спътници.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Русия смаза най голямата армия в Европа за нула време, ама на уркопитеците им бавнее някакси

15

Анонимен

преди 11 месеца

Колко ядрени мощности трябва да построим по Зелената сделка?

14

Маша и медведь

преди 11 месеца

На срещата в София всички му близаха зеления, но във Вилнюс зеления хайвер го яде той.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Русия е голкова силна и велика че един комедиант и такова маммата завинаги.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Ние, Просто Киро, Боко и Пеевски можем да продаваме ток на Украйна от построената АЕЦ Белене в България от френска компания, но тогава няма да сме ние и няма да сме Продажниците. Осигурихме си клиент за тока на АЕЦ Белене, но пак няма да работим за интересите на България, защото работим срещу интересите на България, за интересите на Украйна, защото сме Продажниците.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Щраус хаххаахахха

10

Анонимен

преди 11 месеца

Захарова май драстично е увеличила водката от началото на войната така като и гледам пиянската мутра

9

Анонимен

преди 11 месеца

Попитали Просто Киро, Боко и Пеевски от Коалиция "Сглобката": Ще строим ли ядрени централи по Зелената сделка, или ще мечтаем?.........................Просто Киро, Боко и Пеевски отговорили: Ще мечтаем, защото мечтите са безплатни, а скоро Турция ще пусне ток на България и ние сме в посредниците.