58

Анонимен

преди 11 месеца

Хубавото поне, че маските паднаха и не се крилете даже.

57

Анонимен

преди 11 месеца

Един тийнейджър отива при майка си и я пита: "Мамо, мамо, момче може ли да забременее от друго момче?" Майката отговаря: "Разбира се че не, откъде го чу това?"Тийнейджърът тичешком се връща в компанията и вика отдалече: "Момчета, продължаваме!"

56

Анонимен

преди 11 месеца

Да идват Руснаците, само това може да се каже.

55

една жена

преди 11 месеца

Има два пола и различни аномалии, които са малък брой и представляват изключения. Нека съществото, кръстило се Катя, да даде пример кой измислен пол трябва да се чифтоса с друг измислен пол, за да роди дете! И за какво са им тези пластики? Нали са си различни?

54

Анонимен

преди 11 месеца

До: номер 50 (По-полека,ей!) Аз полека я карам:"Злые языки связывали неожиданную карьеру военного, а затем провинциального чиновника Дондукова в Министерстве народного просвещения с тем, что тот в молодости находился в гомосексуальной связи с влиятельным при Николае I министром народного просвещения и президентом АН С. С. Уваровым. Этому сюжету посвящена эпиграмма Пушкина."Иначе прав си - баща му е това. А С. Уваров му е бил любовник, макар че после е имал семейство и деца.

53

Емили

преди 11 месеца

Простете, застраховката включва ли лечение на проста? Аз съм жена, но Господ ми е наврял простата.

52

Анонимен

преди 11 месеца

Да се свършва този свят с всичките му ненужни дейности и да идва следващия.

51

Факт

преди 11 месеца

Пешо Нежния вече 10-та година се пробва да забременее, но не става.

50

Христо Христов

преди 11 месеца

Супер е когато банкерите се мислят за Бог или станат поне репродуктолози.

49

Анонимен

преди 11 месеца

??? Содом и Гомор - ще се повтори ли историята???

48

До Катя

преди 11 месеца

ами всъщност СА! това че някой хора с психични отклонения (до преди 15на години официално обявени от ООН за такива...) си мислят тъпотии, не значи че те са реалност...

47

ППДБ

преди 11 месеца

Цялото ми семейство ставаме *** за да надвием русоробите. Колко ще са унижени русофилите ако на всички деца в България им сменим пола? Как ще вият като пратим всички ученици на гей парада - какъв кеф!

46

Анонимен

преди 11 месеца

Колко жени не могат да забременят, обаче всеки можел.

45

Катя

преди 11 месеца

До ЗдравковИмате целия нет на разположение. Нямам време да ограмотявам всякакви *** с двубитово мислене. Нещата не са 1 или 0.

44

Анонимен

преди 11 месеца

И това доживяхме.Тоя свят върви към пълна разруха.Следващата стъпка е и чат битовете да могат да раждат.

43

По-полека,ей!

преди 11 месеца

До Анонимен Стихчето на Пушкин е за бащата на този, чието име носи софийския булевард. Михаил Дондуков. И не е бил г.ей, а невеж и ограничен човекм но с титла. Когато Пушкин пише епиграмата за "княз Дундук" през 1835 година, синът му, за когото пишеш, е само на 15 години. Чак да е "Академик",а?

42

Анонимен

преди 11 месеца

До УНИЖАВАМ русофилиИ с кво ще я свършиш тая работа бе джен!?

41

една жена

преди 11 месеца

Могат ли вече? Тази новина ми е убегнала. Значи, ако аз утре си измисля някакъв съвсем нов пол, работодателят ми трябва да направи тоалетна само за мен. Удобно. Я, да се замисля, да видя какво мога да измисля :):):)

40

Скоро ще дойде

преди 11 месеца

Скоро целия Свят ще подгони подлите *** кравари и Фангличани обратно в обора! Само послушните евроджендъре и нашите прислужници ще сменят памперса на байДъна!На всички е омръзнала краварската агресия ,алчност и мазните им лъжи за демокрация зад заведата на джендъризма и многополовия свят.

39

Джендърите да ходят

преди 11 месеца

Да се бият. В Киев и още два региона е обявена пълна мобилизация. Прибират ги от кафенета, от автобуси откъдето намерят. Това са региони с преобладаващо Укроговорящо население. Докато хвърляха на фронта като пушечно месо рускоговорящи, Българскоговорящи, Унгарскоговорящи украинци, някак си вървеше. Ама сега като опря до техните деца да ходят на фронта, Укрите взеха малко да се дърпат. И като нищо ще си сложат подписа на договора да се приключи. За ужас на ФАЩ!