146

Анонимен

преди 1 година

Путин няма друго решение освен да стане Сталин. Ако продължава с тая демокрация грабежа ще продължи или Русия ще се распадне Всички часни армии са платени от богаташи и Путин не може да ги контролира.

145

Анонимен

преди 1 година

Преврата беше театър и сега ще има чистки и разкарване на неудобни хора в Русия.Сега ръцете на Путин са развързани под предлог справяне с метежници.Но по важното е друго Путин направи тест за настроението на руският народ в такава ситуация а то беше че никой не подкрепи Путин,народа беше отвратен от постъпката му.Народа беше с Пригожин.

144

МВР Борисов

преди 1 година

За Бойко Борисов няма ли да има статия!?

143

Василев

преди 1 година

Украйна трябва да победи и украинците се бият за свободата на България, защото утре Турция или Русия ще отцепят половината страна до Стара Планина и ще кажат ние искаме да има мирни преговори!Е Вие ще искате ли да преговаряте???Мислетемалко, ако има с какво да мислите???Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

142

Анонимен

преди 1 година

Божке, верно ли има толкоз наивен народ, който още вярва в медийни партенки? Те трябва да се радват, чи беше цирково изпълнение вчерашната смешка. Ако беше истина и се бе сменило управлението в Кремъл, с Украяна щеше да е приключено за часове.

141

Анонимен

преди 1 година

Нацистка Украйна да прави курбан, че Пригожин не успя, че тогава щеше да бъде размазана.

140

До Василев

преди 1 година

Празните напъни и колабса на Укрия са плод единствено на един наркозависим човек и на един склеротик отвъд океана.

139

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали това е мечтата им. Вчера на пешеходния мост в Пловдив се разминах с няколко украински семейства, някои от тях бутаха колички с деца, а други държаха деца за ръце. Говореха оживено, смееха се. Сякаш бяха туристи на разходка. Замислих се как така тези млади мъже са тук в града,защо бе са на фронта в Украйна? Как са напуснали Украйна и са избягали от мобилизация? Една съседка ми каза, че имали многодетни семейства и така се освободили от мобилизация.Да, ама тези бяха с 1 или 2 деца.

138

Василев

преди 1 година

Нали Украйна е една измислена държава , без да има украински народ!Откъде дават такъв отпор на една мракобесна империя???Колкото и каквато подкрепа да имат от САЩ и Великобритания, ако нямат сърце и душа украинците да се бият за нещо свято нищо няма да се получи!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

137

Анонимен

преди 1 година

Терористични актове в град Бобов дол, полицаи са замесени, има жертви!

136

Анонимен

преди 1 година

В Украйна сега не е добре да си руски войник. И затова вагнеровци оставиха там голобрадите руски войничета от редовната армия а те се прехвърлиха в Русия и станаха циркови артисти.

135

аноним

преди 1 година

Прелъстени,и изоставени!!!!!!!

134

Анонимен

преди 1 година

Пригожин - президент! На Украйна де. Гаврата с умнокрасивите и нациплъховете е безкрайна!

133

Западната преса

преди 1 година

Сега поне още 100 години ще пише за този преврат в кавички!

132

Анонимен

преди 1 година

Съдбата на Украйна е да се обезлюдява и загива.Вече са 20 милиона останали в страната, всичко друго избяга и няма да се върне в мизерията никога повече.Укрите са патриоти,ама колкото са по надалеч от Украйна толкова по големи патриоти стават.Тези укри се радват на постепенното загиване на Украйна.

131

И аз си мечтая

преди 1 година

Колона от танкове и протести тръгва към София да свали ПП! Киру се залепил за Парапета но хората го отлепват и връзват за един танк пред Посолството на САЩ!

130

Анонимен

преди 1 година

Пригожин отива като дисидент в Беларус, прави политически проект и с китайски субсидии започва да изгражда международен фронт срещу либералната идеология.

129

Шефрет

преди 1 година

Всички кравеведи ,*** мозъчета и дедолизачи вчера бяха в еуфория и се радваха за " метежа срещу Путин" Трябва на човек мозъка да му д по малко от този на кокошка за да си повярва за това). Край на илюзиите! Разберете веднъж за винаги- Укристан ще престане да съществува!

128

Анонимен

преди 1 година

След мечтите остават препълнените пепелници. Мечтайте!

127

Василев

преди 1 година

Това че са завладели и окупирали едни територии не означава още победа за Русия, както на бойното поле, така и на дипломатическото!Ако наистина губят по хиляда руски войници на ден, това да не тричане на непослушния мечок!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!