379

Анонимен

преди 1 година

Както вървят нещицата, Украйна няма нужда от нашта помощ! Русофилите да лъскат цинтовките, да слагат вaтянките, да мятат мешките на рамо и да заминават при братушките, че го закъсват!

378

Анонимен

преди 1 година

До 390.И на теб ли трябва да ти се обяснява,че няколко села далеч от отбранителната линия на руснаците нищо не означават,а за тия села загубите са повече от неприемливи.Улраинците се питат само да ги оправдаят като нещо кой знае,какво щото и западните им съюзници,тоя дето им пращат оръжия се изказват,че това,което правят украинците е пълна глупост и противоречи на всички военни правила за водене на бой.

377

Анонимен

преди 1 година

Руските военни са разстреляли в гръб цивилни, опитващи се с лодки да се евакуират от окупирания ляв бряг на река Днепър в Херсонска област след като язовир "Каховка" бе взривен от руснаците.

376

Анонимен

преди 1 година

НАШИТЕ ДРАСКАЧИ УМЕЛО УМЕЯТ ДА ДРАСКАТ ЛЪЖЛИВИ НОВИНИ ЛИЧНО АЗ ЧЕТА ПО РУСКА ВЕСНА НОВИНИТЕ ЗА УКРАИНА И КАКТО КАЗА УРСУЛА ЧЕ В РУСИЯ ИМ СВЪРШИХА ЧИПОВЕТЕ ВИЕ СЕ УЧИТЕ ОТ УРСУДА ДА ЛЪЖЕТЕ КАКВИ СТЕ ВИЕ ЖУРНАЛИСТИ КЪДЕ ВИЕ ДОСТОИСТВОТО

375

Анонимен

преди 1 година

Вие докато си плямпaте, нещата си вървят! Видеозапис, публикуван в интернет, показва войници, които издигат украинското знаме в Сторожевое в Донецка област. Украинският министър на отбраната пък благодари на 35-а бригада на морската пехота за връщането на контрола над селото. Това е четвъртото освободено селище! Да се подготви петото! Не че ги броя, но укрите осторожно си работят по набелязаното и хич не ги интересува дали българските русофили са информирани навременно.

374

Анонимен

преди 1 година

КОНТРАОФАНЗИВА ОЩЕ ПЕТ ДЕНА И ПАК ЩЕ СВЪРШАТ СНАРЯДИТЕ, ТАНКОВЕТЕ, ХОРАТА ИПОСЛЕ РЕВ ДО НЕБЕСАТА

373

Анонимен

преди 1 година

Е гламарска е ,ама на някой им се струва голяма победа.Все едно и а неизчерпаем ресурс от войници и танкове.

372

Анонимен

преди 1 година

Три села минус 50 танка 100 БМП и 5000 човека гламарска работа.

371

Анонимен

преди 1 година

До 386 Абе от повече от година ни натрисате чужда държава,а после разправяте,че някой бил русофил щото изобщо не вярва на кирливите украинци.Ами вярвай си и побеждавай ,ама не ни занимавай с едни глупа-ци и не прехвърлях техните проблеми тук.Това,че никой не смята украинските проблеми за свои не прави един човек русофил.

370

А не отваряте ли

преди 1 година

шампанското твърде рано? В смисъл, изчакайте поне да се похвалите с преодоляване на първата линия от защитни съоръжения, която дори не сте доближили на този етап ;D

369

Анонимен

преди 1 година

Москва мълчи ,защото изобщо няма никакво стратегическо значение едно две села около Велика Новоселска там ,където изобщо няма отбранителна линия и никой не се е опитвал да създаде,а урко-пълзящите крякат и се опитват да го изкарат като нещо кой знае колко значимо.А да пропускат загубите на танкове и бронетехника,както и загубите на жива сила около батальон на ден.Айде честито след 2 седмици няма да има танкове ,както е тръгнало.

368

Боби

преди 1 година

До Анонимен "вси4ко е публи4но с имена граждански номера по това плащат пенсий и вси4ко нужно" Именно Колега Именно тези са оцелели и са успели пред немското НОИ и СЪД да докажат това или онова. Сега ще ти дам един ФАКТ - нещо малко за размисъл: 8253822 са живите притежатели на Български Паспорти и примерно поне 800000 постояно живеят в Турция... Ясно е че в България няма толкова хора нали?

367

Анонимен

преди 1 година

Масква мълчи оти в момента га дyxyeт! Шшшшшштт!

366

Боби

преди 1 година

До Анонимен Германските АРХИВИ по ИЗРИЧНА И СПЕЦИАЛНА ЗАПОВЕД на Гьоринг Януари или февруари са почти тотално унищожени точно за това е и толкова трудно Евреите да намерят дори само гибелното място на своите роднини. Останали са някакви текущи документи. За поти всичко в Германия от 1938 година се съди по вторични Архиви и ти оцелели(примерно Архивите на фирмата Месершмит показват колко са произведени и ремонтирани самолети, но не и реално колко то тях изправни са на фронта.

365

Анонимен

преди 1 година

До 378.Малко обаче бъркаш Само 10 милиона от тоя жертви уж руски 5милона са украинци и 6 милиона от Беларус.Сега бандеровци развяват знамена от времето на третия райх.

364

Анонимен

преди 1 година

Оставете форумните уркопитецки лаячи да си побеждават! Ако искат и курника да им го пишем че е завзет..... Давам им го

363

Анонимен

преди 1 година

след войната москва ще се казва Зеленски град пък ако ще костя копейкин да си смени пола

362

Анонимен

преди 1 година

Да ви имам и победата!!!!! И победите са ви такива уркопитецки!! Прогнила държава. Лъжи и глупости! Най пробита държава си остава най пробита!!!! Капе без дъно.... Трилиони да налеете все тая....

361

Анонимен

преди 1 година

Абе Рибентроп ти кой клас си,че пишеш такива глупости.За какво и е на Русия да напада НАТО?

360

Анонимен

преди 1 година

До Боби от германския архив там одавна са си пребройли кой либсва и кой още от 1959 като вси4ки други воювали дори Китай .. вси4ко е публи4но с имена граждански номера по това плащат пенсий и вси4ко нужно ... е в ру дриснята ви е секретно де още 50 години ... та от там конкретно германия 5300 000 загинали във въоражените сили и 300 000 цивилни за цялата война а конкретно от тях на изто4ния фронт 3 600 000 ... руските загуби ами 11 000 000 официални реални по 2 може и 3 ...