45

Асан

преди 1 година

Тумбак!!!

44

Анонимен

преди 1 година

Борисов бая се подиграс ПП-доносническа България.

43

Анонимен

преди 1 година

Борисов си е русофил. Това е ясно на всички с мозък..затова пристава на крадлофила Крадев!

42

Анонимен

преди 1 година

На шамандурата Наско жабата.

41

Невероятни тъпаци

преди 1 година

България има крещяща нужда от редовно правителство, заяви той----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Атанасе, ти луд ли си? Какво правителство, бе тъпaнaр? Според конституцията на България се правят избори, твоята жълтопаветна партия печели повече от 50% и съставяте правителство. Това, което ти искаш се нарича ПРЕВРАТ.

40

Анонимен

преди 1 година

Борисоф отдавна е взел страна Само вие не можете повярва.Че човек като Борисоф отдавна е продал душата си Всеки негов час , като , на позиция като управляващ или във властта е последна и отредена заслуга.Аба вие що правите с него.Кой ви прати при него.Ние протестиращите ли , битите зад колоните.

39

Анонимен

преди 1 година

Вече си свалиха всички маски тия подоляки. Да избирал Борисов- Русия или САЩ. Ами да видим, какво ще стане като избере САЩ. Дали му стиска? Времената не са същите, каквито бяха когато ГЕРБ управляваше. И те си го знаят.

38

аааа

преди 1 година

По добре куц кон на УСА викаш...

37

Анонимен

преди 1 година

Щете нещете ще сте патерици на Борисов, при следващи избори ще сте извън НС.

36

Анонимен

преди 1 година

един тука се ми вика га ню, *** ю. много ми се ще вечи да ми вика мистер

35

Анонимен

преди 1 година

Доносническа БЪлгария иска правителство, за да изпълни заповедите на Козяк, не даже на УСА, а на Козяк. Ако им остане време ще ни набутат в еврозоната, за да плащаме дълговете на 404, после ще захлебат и накрая ще въведат данък "Украйна", подобен на френския. Е, ако се подкваси морето, ще могат и да подменят конституцията!

34

Анонимен

преди 1 година

Не знам Борисов на коя страна ще застане, но знам че ние българският народ трябва да качим теб, киро, христо и асен на бързия влак.Ако може да изчезнете от България ще е най-добре.

33

Анонимен

преди 1 година

най ми е важну да уляза в шенген щот сегинка съм *** па посли ще стана мистер

32

Анонимен

преди 1 година

До 29...Какво се получи като резултат след истеричната реакция на Борисоф след обвинението му към Президента , че бил го преследвал с дронове в спалнята му докато спи.Бих казал , че тоя човек , Борисоф , не е с всичкия си И при всяко положение с високо и не реално самомнение .Че толкова е необходим за нас българите.Мбого пъти се е изказвал по тоя въпрос.Колко бил необходим Дори ние не подозираме .И почти не оценяваме

31

пасарела

преди 1 година

Атанасе , хитро генералче , по скоро се махай , стига цица България !!

30

Ха ха

преди 1 година

Спонсорите на - дб да не си поискат парите, че ще трябва да бягат при васко в дубай ако няма кабинет

29

Анонимен

преди 1 година

"Във външнополитически план тези заинтересовани властови центрове обслужват интересите на Русия в агресията ѝ срещу Украйна, като поддържат образа на България на Троянски кон в НАТО и ЕС"" - стига с тия опорки на тоя бивш служител на ДС. Дори и в детските градини се знае, че заводите за оръжия денонощно бълват боеприпаси за Украйна. Дали сме им всичко и си чакаме чертежите, а когато САЩ ги доставят ще продадем и миговете на Украйна да могат да се забавляват.

28

Един риторичен въпрс

преди 1 година

Герберскара с*.н ок ли сте всички да сме равни, ама теУ около герб да са по-равни? Всички да си плащаме данъците за да може всички да караме по скапани пътища, данни интересуват здравеопазване , преподаватели военна и полицейска обезпеченост,стандарт на живот и т.н. Но за сметка на това да си имаме един Нарцис-бащица дето се е най можеш и ай не ви овен за нищо?и ако сте ок, докога мислите че ще сте ок?

27

До 23

преди 1 година

До Анонимен Да наречеш Борисов нарцистичен трябва да притежаваш бая развинтено въображение. Виж Киро и ги сравни. Веднага става ясно кой от тях е нарцис.

26

Анонимен

преди 1 година

Представям си . Как перат Борисов. Каква ли пералня трябва да е за туй туловище и как се джурка вътре с прах за пране.Горкия. Да бега в Барселона.