43

Анонимен

преди 1 година

Аз вярвам на Унгарците. Едно време те бяха най-зпадната държава от Соцблока. И се опълчиха на СССР. И сега политиката им е във вярната посока. Опълчиха се на новия враг!

42

Анонимен

преди 1 година

Вижда се, че западна Европа след раздора със Русия става все по-зависима от юго-изтока. Нормално е лидерите на държави като Унгария, България, Гърция и Румъния да изтъргуват приятелството си. Радев подписа куп договори имено с гореизброените за пренос на газ към централна и западна Европа. Освен това без източна Европа ЕС остава без внос на образована работна ръка и знае, че е време да раздава. Въпроса е кой от изтока колко ще вземе за народа си и кой ще се продава за грантове.

41

Анонимен

преди 1 година

ЕС убива сам себе си. Може би и това е целта на Брюксел. Не може нон стоп да налагаш насилствена хо**се*сули*ация като норма и да очакваш всички да станат такива. Кой им пречи на тези хора? Никой. Но те искат всички да станат такива и да се толерират. Така се самоубива ЕС, безсмислено. Да не говорим за васалитета към Америка. Едва ли на европейския гражданин му е приятно да е васал на щатите и това да му бъде денонощно напомняно.

40

Анонимен

преди 1 година

Страните от бившия Соц. Блок винаги ще си останат подозрителни и членки "втора ръка" за западните членове на ЕС. Няма как този който е бил твой враг до преди 30 години сега да ти е партньор.

39

Анонимен

преди 1 година

Немските роби на Източен Берлин още 1953г. предлагат на Сталин да строят стена в Берлин, но той отказва. Факт.

38

Грък

преди 1 година

ДА ЖИВЕЯТ НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ !!!

37

Анонимен

преди 1 година

Немските роби на бащата на робската им територия, реп'тилът конрад аденауер, два пъти отказаха обединение на свободна к независима германия. Факт.

36

Анонимен

преди 1 година

Свободолюбива Унгария ТРЯБВА да смачка робското зло германия. Унгарците са пример за ХОРА възставали срещу ВСЯКАКВО подтисничество. Немците са пример за РОБИ, ВИНАГИ предлагали се да слугуват на някой чужд господар. Целите им истории са пълни с примери за това. Факти.

35

Анонимен

преди 1 година

"Удивително е колко ефективен е Орбан в разрушаването на проевропейското отношение на Унгария", добавя той."----------------Той нищо не разрушава, ЕС чрез действията си върши това перфектно.

34

Анонимен

преди 1 година

Тук има доста либерастка пропаганда, много лъжи и манипулации - именно Орбан вкара Унгария в ЕС, сега пък му бил най-големия враг!? Десните умерени консерватори като Орбан и Тръмп, са голям проблем за либералните кукловоди, който искат да наложат тотален контрол - все едно някой да възрази на Сталин, директно се отстранява.

33

Анонимен

преди 1 година

До Българин Те си зависят от САЩ западняците, плана Маршал и т.н....ама ние бедните от източна Европа какъв план има за нас, като не сме от техното котило ? :)))

32

помнещ

преди 1 година

И само да допълня,щото в този сайт,повече от 5 Пълни изречения,не може да се напише повече уви!-:(Та "комунистически"държави в Източният блок на Варшавският договор.,ги нарекоха самите другари Не успели Кандидат Комунисти (социалисти) след 1989 г,пред Младите Европейци,бъдещото подрастващото поколение на Европа!И то за да звучи,като нещо "страшно"Комунисти"!-:) И точно тези хора тогава,след 1989 г,Предадоха Европа!И за това точно е тази война сега!-:( Европа,не биваше да става "съюзник"на САЩ!

31

До Европеец

преди 1 година

Геецо, освен промити и изтъркани фрази и опорки едва ли има друго в междуушието ти. ЕС се разпада първо заради вътрешното си загниване. И това го разбраха не само великобританците преди време. Знаят го французи, германци, холандци, италианци, гърци. Всички го знаят. Орбан обаче пръв просто каза, че царят е гол. А сръднята на евро г ейци и тропането с крак на платените им слуги с нищо не променя този факт.

30

да

преди 1 година

маджарите са били винаги стабилно племе, и са отстоявали своето, за разлика от нас!

29

bl

преди 1 година

"На летището е Амстердам, служителя на паспортен контрол с името Арун Хинджани ме провери щателно...", Ами що позволявате, на летище Бирмингам един такъв се опита да ми се прави на стриктен и да ми проверява телефона и аз му казах че ако ми пипне телефона е подсъдим по закона за държавна тайна понеже имам по-високо ниво на достъп от него. Само мога да споделя че индийците прибледняват доста интересно.

28

До АнонимеН 23

преди 1 година

"ДА СЕ МАХАТ ОТ ЕС И КОЛКОТО МОЖЕ ПО-БЪРЗО ;D И БЕЗ ТОВА ЕДНА КАМАРА ИСКАТ ДА ВЛИЗАТ ,А НЕ ДА ИЗЛИЗАТ" - - Искат. Хасан. Хюсеин. Рамадан. И сие. С пушки и бради. Само такива останаха вече да искат да влизат там. И влизат. И изместват коренните жители на съответните държави. А ония спят, та чак хъркат. И е вече късно за пробуждане, защото им завзеха и къщата, и жените с децата.

27

Анонимен

преди 1 година

Не. Той по-скоро ще умре, преди да се събуди за новите реалности.

26

Анонимен

преди 1 година

Немога да приема чернокожи "Европейци" да ме проверяват като потенциялен мигрант на летището в Париж!! Брато виж се в огледалото, после ме виж мен!! Кой повече ти прилича на жител на Европейския континент и кой на жител на Африканския!!

25

Анонимен

преди 1 година

а някой да знае защо при доказано най корумпираната страна на света - окрайна, в списъка "магнитски" няма нито един окраинец... има само имена от "нестабилните" държави, както и от тези дето не слушкат...

24

Анонимен

преди 1 година

Като кажеш че си българин и гледат с подозрение, айде в Щатите не го правят на въпрос толкова, ама в Западна Европа го правят, щр кажеш всички сме мутри от там :)))