93

Анонимен

преди 1 година

Заплахите на Русия станаха ежедневие и вече никой не им обръща внимание. Виж, ще е цяло чудо ако мине и един ден без да чуем ядрена заплаха идваща от устите на кремълските пигмеи де са по метър и дваесе све.

92

мхм

преди 1 година

Инфантилни кремълски плъxове с малки пишшkи мислят само за войни. Не е учудващо.

91

Анонимен

преди 1 година

До 200 офицери на НАТО Малоyмнико, Лвов е съвсем близо до полската граница. Защо щабът на НАТО ако изобщо има такъв трябва да е на украинска територия?

90

Анонимен

преди 1 година

След като кравешките ф***шкии използваха ядрено оръжие срещу Хирошима и Нагазаки,то ,защо Русия да не използва ядрено оеъжие след като го има в изобилие и е качено на най добрите хиперзвукови носители

89

Бай Ставри

преди 1 година

Искрено се надявам всички пишещи про-руски глyпeндери да сте платени, та поне да изкарате по някоя копейка за спирт от аптеката. Защото ако наистина вярвате във всички глупости, които идват от кремълската шaйка, то вие сте достойни за съжаление. Направо трябва да ви издадат решение на ТЕЛК за умствено изоставане.

88

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Чул съм само че щабът на Герасимов е бил изтрепан от ракета Химарс, а товарищ Герасимов е останал само с една буза отзад" - ти убаво си чул, ама CNN, BBC и всички демократични медии защо не са чули за да обявят този успех на украинската армия и на натовското оръжие?

87

Анонимен

преди 1 година

До 200 офицери на НАТО Чул съм само че щабът на Герасимов е бил изтрепан от ракета Химарс, а товарищ Герасимов е останал само с една буза отзад.

86

Анонимен

преди 1 година

До 83 остави контраофанзивата. Кажи какво стана с превземането на Украйна за 2 седмици :)Клоун минаха 1 година и 2 месеца .

85

Камбаков

преди 1 година

Топ алкохолика на мамаша раша вече не вярва в пабедата. Чудо ще е ако удържат завзетите територии.

84

Анонимен

преди 1 година

Истинското лице на комунистите:))) Най- после и най замаяните, ще им се отворят очите. Тези хора искали да управляват половин Европа:))) Как с превратии и окупация ли ?

83

200 офицери на НАТО

преди 1 година

200 офицери на НАТО са убити в бункер в околностите на западната столица на Украйна Лвов който е служил за команден и комуникационен център. Ракета кинжал е поразила бункера който е бил на голяма дълбочина и по законите на физиката с голямата си скорост и масата си ракетата е унищожила бункера. Да сте чули нещо по новините за това?

82

Анонимен

преди 1 година

На този алкохолик му се вързват само българските русофили, които вярват на всяка лъжа стига източника и да е Русия.

81

Анонимен

преди 1 година

До 87. Като искаш да мреш, слагай въжето. Допинам си бирата и идвам да ти ритна столчето.

80

Анонимен

преди 1 година

Всички световни агенции съобщават че в музея в Купянск ударен от руснаците е било пълно в висши офицери от ВСУ които са правили планове за прословутата контраофанзива,само мисирките от този пробит сайт ни убеждават че там е имало цивилни.

79

Анонимен

преди 1 година

до 83 Украинските фашисти чакат папардакът Байдън да им даде няколко тенекии F-16 и офанзивата започва. Муахахахаа..

78

Долу Путин

преди 1 година

Да използват всякакви оръжия. Искам да умра, но преди това да видя Москва и Питер в пламъци!

77

до 79

преди 1 година

ти хептен си изперкал, бе, байно - каква контра, каква офанзива? зеления плъх вече е в реанимация - няма укри, няма оръжие, няма и земя защото е раздаде на запада....какво му остава, въжето на врата, или с милиардите в южна америка, в пампасите1

76

До Бай Илийчо

преди 1 година

Цапни още една пърцуца и им еви лелята на сичките пияни азиатски вати.

75

Анонимен

преди 1 година

До 73 гражданино, жена ти, не ти ли каза и днес, че си про'с'т?!

74

Анонимен

преди 1 година

Оставете руснаците,кажете какво става с украинската контраофанзива? Хахаха