207

Боби

преди 1 година

До Анонимен 5% средно са скочили Фючърсите само заради новината че РФ намалява с еди колко си добива... 5% от 75$ са??? 3,75$ толкова са колебанията на цената на борсите обикновено на час колко е средната цена за деня и дори за седмицата гледай.

206

Навални

преди 1 година

Този път се изложихме и ще ядеме тра ла ла Другия път че пратим Ицо Грозев да се праи на маймун

205

до комплексар 206

преди 1 година

"китайския Масквич може ли така да направи фъррр"китайците дори не ви вярват в сглобяването на китайски автомобили.не говорим за рено или Фолксваген

204

Анонимен

преди 1 година

Докато Песков младши "бил на война" Тесла-та му трупала глоби в Москва. Извод: Войната вече е в Москва, а новите бойни машини на пехотата са Тесла.

203

Низовцев

преди 1 година

Навални пак ме прекара и сега съм потънал в океана от тра лала

202

до Боби

преди 1 година

Глобите на Песков младши и преди и сега са плащани от тати. Това едва ли може да е показател.

201

Пенсионер

преди 1 година

Боби , не се предаваш , ей. Войната е най лошото нещо сътворено от хора , а не от природни катаклизми.Дори животните от един вид не се избиват по между си.Путин направи огромна грешка и навреди на Русия зя десетилетия напред.

200

Боби

преди 1 година

До АХАХАХАХАХА а ти умнико нещо пропусна. Въпросния Чиляк не е служил в РЕДОВНАТА РФ АРМИЯ наборно или свръхсрочно и не може ей така да му се прати призовка.(може но само при обявяване на ВОЙНА което в момента не е факт)

199

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Затова рашистите легализираха краденето на софтуер със закон." само дето не си прочел закона нали? Става дума за фирми които заради политиески санкции се изнасят от РФ пазар и не изпълняват задълженията си за поддъжка на софтуери каквито се сетите.

198

АХАХАХАХАХА

преди 1 година

Няма снимки, няма видео, и сега се оказва - няма дори и 1 ред писмен запис за участието му, защото бил под чуждо име! Затова пък като му звъннат да го повикат за мобилизация - изведнъж се сеща да си каже истинската фамилия!АХАХАХАХАХАХАХ

197

Боби

преди 1 година

До Анонимен потърси в интернет документален филм за КАМАЗ заводите от януари 2023 за да разбереш вървят ли руските коли. Да КАМАЗ са решили да произвеждат не само Камиони но и Малолитражки...

196

Боби

преди 1 година

До Анонимен Ами за 8 месеца при 14000 санкции вземи организирай серийно производство на нов автомобил а...

195

Анонимен

преди 1 година

За Тесла и Порше ясно е как могат да вървят. Кажи сега за руските коли, те вървят ли изобщо? Или нещо, което го няма, няма как да върви. Едно време технологиите бяха опростени, лесно се копираше. Сега вече не става с копиране. Трябва крадене. Затова рашистите легализираха краденето на софтуер със закон.

194

Манчев

преди 1 година

Даааа, дълг е на всеки руснак да стане убиец, узурпатор, агресор ,похитител, разруши тел...изобщо личност без морал и принципи !!! Пфу! Долна работа !!!

193

Боби

преди 1 година

До Така е .. Путин е в Блато? Независимо от 14000 санкции и подготвяни още и още си пренастрои икономиката, логистичните и търговски връзки. Все още външната търговия е Профицитна - тоест в РФ влизат пари. А целокупния Запад изпадна в невиждана криза. Тази седмица ЕЦБ и ФедРезерва пак и отново ще вдигат Основния Лихвен Процент...

192

Анонимен

преди 1 година

До Боби, китайския Масквич може ли така да направи фъррр.

191

Боби

преди 1 година

До Анонимен "че докато Песков уж е бил на война, Тесла-та му е трупала глоби в Москва" следва въпроса някой провери ли кой е платил за глобите. Разберете ТЕСЛА особенно в по-серозна версия може с Бутикови автомоили като порше и мазерати да се съревновава без проблем. Който и да е карал колата ако натисне по-силно "газта" и колата буквално излита а с хилядите камери в Москва са му наложили ГЛОБА

190

Така е ..

преди 1 година

До Боби 188 Боби , не знам . Може и да си прав за себе си. Но всички виждаме че Путин зацапа свещите на китайския москвич и не може да излезе от блатото , в което са вкара сам. И най големия враг не може да ти направи това , което сам си направиш.

189

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Бе нали на Пусков сина беше в щатите? Може пак да отиде, но в състава на Вагнер! Хи-хи-хи!

188

Анонимен

преди 1 година

Бобито пак хванат в лъжа. Бобеее, от Октомври 2022 та чак до ден днешен петрола се върти около 80 долара. Отива долу в 70-те, после се измъква и отива към 85+ и после пак надоле. Днес е 82 и тренда си е същия, не знам кво сънувате там в рушкия пародиен център. Пишете глупости и си вярвате. Навремето бихме му казали ц.гн.ска работа, но днес му викаме русофилска работа. Тва е пич.