78

ББ

преди 1 година

уау руска пропаганда...Сащ били,Украйна е Свободна Държава и сама решава как да живее!рашите ги убиват за да им налагат как да им робуват още...270 г.!Сащ само са помагали на Народи заплашени с отнемането на Свободата им!...да заплашиш САЩ...не ти се живее!!!справка садам...кадафи...бин Ладен...!!!бедни духом играят опасни игри залагащи животите на Народите си за лична власт и пари!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят,гарантиращи ни Свободата дадена ни от Бог!убийци опитват да ни я отнемат

77

Анонимен

преди 1 година

https://vk.ком/video-104764077_456274618 Е някаква украинска страница, която иска първо регистрация преди да знаеш за какво става въпрос! Освен това имало я на всички езици, но българският го няма! Който иска да се регистрира, но аз не!

76

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е изборът на всички, които искат да го лапат перманентно. Надявам се да гласуват все по-малко хора за популисти и духачи като тях.

75

Анонимен

преди 1 година

. . . мирно предложение за Украйна, което САЩ считат за неприемливо. . . . Чакайте бе, какви са тези божества ли са? Украинците мога и сами да преговарят ама с продажни политици каквито са България е трудно! Затова единствено на 2.4. - Възраждане!

74

Космонавт

преди 1 година

https://vk.ком/video-104764077_456274618

73

Ама

преди 1 година

ЗАЩО си мислите, че можете да блокирате Свободата на Словото ???!!!!! И то точно вие журналистите !!! И дали можете да изтриете ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА за това, което върши в момента Русия в Украйна ?????!!!! ...Е хайде замислете се, ...ако имате с какво !

72

Анонимен

преди 1 година

До Хаха , съгласни сме че нашето бг население е изключително прросто.

71

Българин

преди 1 година

Незабавно прекратяване на огъня!

70

Вин

преди 1 година

Тъкмо заспивам и много смешен виц от русоробията, айде пак разсънен:)

69

Герги

преди 1 година

До Анонимен ми то за 250 години не е имало време да ги пороби някой .... и България първите 250 години не е била поробвана

68

Хаха

преди 1 година

До 85. И от къде ще го вадят. От цилиндъра на фокусника ли

67

Анонимен

преди 1 година

САЩ като извадят новите технологии ориза ,ще му се прииска да е бил на плантацията. Европа и Запада НЕ иска жълти и монголци. Стойте си там в Азия. Не си мислете ,че тука няма да ядете бой.

66

Бай пън

преди 1 година

Си и Путин ми скроиха шапката

65

Анонимен

преди 1 година

Не ти се струва. В момента всички презират Русия. Презрението измести страха.

64

Анонимен

преди 1 година

На мен ли ми се струва или наистина китаеца гледа презрително? :) Руснаците са прочути с расизма си към така наречените от тях "ускоглазьiе". Не вярвам Си Дзипин да не е чувал за това. Сега му се мазнят, защото са на зор. Зад гърба му му се подиграват.

63

Анонимен

преди 1 година

Китай и мир, тия си въобразяват че цял свят ще управляват, я по спокойно, май много искат. Нов ред, може, ама не под тяхно дерижиране. Светът не бива да се подвежда и да допусне червения им диктат, особено САЩ.

62

Анонимен

преди 1 година

До Българин *** дано

61

Хехе

преди 1 година

Историята с Хондурас е много любопитна. Поискали са от Тайван 2 млрд. долара,но са били отрязани! Китай веднага е обещал тези пари срещу скъсване на отношенията.Тайван е отчел страшни стомашни колики след "загубата" на Хондурас:-))

60

Анонимен

преди 1 година

САЩ няма да се разпадне или да изчезне, ще си остане силна и могъща икономика, но ще бъдат само една регионална сила. Страните ще преминат на разплащания със собсвени валути - рубли, рупии, турски лири, юани и долари. България при този нов световен ред ще бъде зачислена към Турция, и дори Русия ще се извини на Турция, че някога отне със сила тези земи от Османската империя.

59

Диоген

преди 1 година

Какво ли може да е това чудно китайско предложение за войната в Украйна? Само преди 50 г. заради продовоствени проблеми в държавата, Мао реши да води война с врабчетата(?),завършила печално за Поднебесната империя! После тихомълком и с подвита опашка беше отменена тази невероятна глупост, която се отрази много тежко на аграрния сектор! Ама когато Партията е решила...