114

Анонимен

преди 1 година

До края на 2023 Украйна си възвръща Крим. През 2024 нито един жив руски войник не остава в Украйна, освен като военопленник. През 2024 Путин слиза от Руската сцена. Добре е да се подготвим психически, за да не ни шокира, когато се случи...

113

Анонимен

преди 1 година

В мястото на Путин искаме да видиме президентите на фащ в Хага))

112

Анонимен

преди 1 година

Да русофилчета, отдавна знам, че вие сте "по-умни" от всички останали хора и западни експерти.... Ха-ха-ха! Явно глyпocтта ви нацяло ви е откъснала от реалността... Джyджето си заминава по един или друг начин. Съдът в Хага е легитимен във всички държави, които го признават....

111

До Укро феновете

преди 1 година

Дори любимата ви Юесей не признава така нареченият Международен наказателен съд. И измислените му решения ! И се образоваите по този въпрос. Вижте заповедта на Джордж Буш от 2003г. Която дава право на въоръжените сили на САЩ да нападнат Холандия (това е истинското име) ако бъдат заловени и съдени американски граждани в Хага ! Лека нощ, бандеровци !

110

Анонимен

преди 1 година

Минавам да попитам колко от клавиатурните евроатлантически ми,ш,оци даде 1000 лв. за Украйна.

109

Фашистка Русия

преди 1 година

първо трябва да се опита да превземе градчето Бахмут и едва тогава да се захваща със САЩ русофили невежи... Ха-ха-ха!С танкове Т-55 едва ли ще успее.

108

Путлер е бита карта.

преди 1 година

Ще бъде ликвидиран от своите за да се спаси Русия от разпада, към който я води това просто джyдже.

107

Анонимен

преди 1 година

САЩ никога няма да признае този съд, толкоз за този съд.

106

До Укро феновете

преди 1 година

Мъртва ръка според НАТО или Периметър ! Четете и си правете изводи ! "След нас е само тишината" това е девизът на Руските ракетни войски със стратегическо значение ! Лека нощ, бандеровци !

105

Анонимен

преди 1 година

Краварите не признават тоя измисленсъд, ама се позовават на него, уникални лицемери.

104

Анонимен

преди 1 година

Тия от Хага успяха да ме развеселят.

103

Руските примати

преди 1 година

нямат и 1/10 от военния потенциал на САЩ...

102

В Русия....

преди 1 година

....избягвали темата за така наречената "заповед" за арест на Путин? Хе, хе - всички се търкалят от смях след тази изява на нищожествата от самозвания МНС в Хага, но Ан и Сия така и не е успяла да го узнае......Забавно!

101

Анонимен

преди 1 година

Подводницата Белград се базира на Тихия океан, не в Атлантическия. И това е показателно, защото не в Атлантическия океан, а на източното крайбрежие на САЩ в Тихия Океан се намират прословутите разломите Сан Андреас и Сан Хасиенте. И ако тези разломи бъдат активирени, те ще инициират активация на цялата огнена дъга на Тихия Океан която включва тези разломи, после Йелоустоун, после вулканите в Аляска. Като начало това ще доведе до унищожение на цялото източно крайбрежие на САЩ.

100

Анонимен

преди 1 година

Сармат е уникално оръжие, не само може да носи ядрени заряди с огромна мощност които не могат да бъдат спредни от ПВО на САЩ, но може да нанася ядрени удари през Южния Полюс където няма батарее THAAD които са разположени по обичайните маршрути на руските ядрени ракети. Друга особеност на Сармат е, че може да застраши най-опасния обект в САЩ - вулканът Йелоустон.

99

Анонимен

преди 1 година

Русия се откроява с едно качество: тя е неуязвима за сценария на Сахаров когато бомба с капацитет от стотина мегатона избухва близо до брега, на която и да е държава. Само ако срещу каньона Хъдсън, отиващ към Ню Йорк, се взриви бомба от няколко стотин мегатона? Вълна с височина около километър ще удари Ню Йорк. Или Сан Франциско Китай, където цялата индустрия е на брега, Великобритания, Япония дори е смешно да се каже. Европа в южната част на Северно море да се взриви бомба, и Европа я няма. И само Русия е абсолютно неуязвима.

98

До 121ия

преди 1 година

Ако САЩ имаха дори и малка възможност да унищожат Русия, досега щяха да са го направили вече. Бъди сигурен ! И прочети нещо за системата Периметър или Мъртва ръка според НАТО. Първите цели са Йелоустоун и разлома Сан Андреас плюс двете крайбрежия които ще бъдат заляти от 1000м. радиоактивно цунами.....Лека нощ !

97

Анонимен

преди 1 година

САЩ са само един малък остров който може да бъде лесно атакуван и унищен по море и по въздух.

96

Посейдон

преди 1 година

Половината крайбрежие на САЩ.

95

Путин

преди 1 година

Е най. Пукайте.