38

Анонимен

преди 1 година

Ако бъде оставена Русия да приключи с Украйна не! Намесят ли се обаче и други,ще има и ядрена война!!

37

ОФчо

преди 1 година

Мозе, мозе..., то зависи он мено-паузата на краварите! Ама Русия има многу "таблетки" да излекува "гловоболието" на краварите - "Авангард", "Сармат", Посейдон", Кинжал", "Циркон", "Ярс-М", "Булава"...

36

Анонимен

преди 1 година

Появиха се първите снимки на дронът, паднал в Тулска област Размерът на дрона е около два метра, паднал е в поле, няма пострадали. Все още не е установена собствеността на дрона, прогнозният обхват на полета му е 600 км.Руска авиация свали украински хеликоптер Ми-8 край Купянск."Боен самолет близо до град Купянск, Харковска област, свали хеликоптер Ми-8 на украинските ВВС", се казва в изявление на руското министерство на отбраната, седем украински дрона в ДНР, ЛНР, Харков и Херсонска област.

35

Анонимен

преди 1 година

Tpъмn!

34

Анонимен

преди 1 година

Повече от 9000 западни украинци избягаха от наборна служба в чужбина.Над 9000 украинци избягаха от наборна служба в чужбина през 2022г.под прикритието на доброволци.Това съобщи украинското издание на Главнокомандващия.Те успяха да напуснат легално територията на Украйна благодарение на електронната система Шлях (Път).В нея се регистрират благотворителни организации и компании превозвачи.Наличието на име в необходимите списъци улеснява преминаването на границата,но под задължението за връщане.Забележително е, че повечето от "невъзвръщенците" са родом от регионите Волин, Тернопол и Лвов.

33

Анонимен

преди 1 година

Русия и Китай създават космически оръжия за унищожаване на сателити на САЩ, каза командирът на космическите сили Брадли Чанс Салцман (понастоящем заместник-началник на космическите операции, ядрена енергия и кибернетика) в изслушване в Сената, Салцман каза, че Русия тества и разполага наземни и орбитални противоспътникови оръжия и кибернетични възможности, докато Китай се фокусира върху лазери, способни да унищожат сателитни сензори, както и електронни заглушители, които могат да нарушат GPS комуникациите и предаването.

32

Анонимен

преди 1 година

Загуби на офицери фашисти за седмица. Старши офицер от специалните сили на СБУ "Алфа" полковник Александър Вдовиченко. Майор от въоръжените сили на Украйна Максим Кравчик. Майор от въоръжените сили на Украйна Николай Корнийчук. Старши офицер от 10-ти корпус на въоръжените сили на Украйна полковник Андрей Наконечный.Старши офицер от 93-та бригада на въоръжените сили на Украйна подполковник Александър Антонец.Майор от въоръжените сили на Украйна Владимир Бойко .Потвърдените от Киев загуби в зоната на военните действия показват нарастващ брой на загиналите,да не говорим за действителното състояни

31

Анонимен

преди 1 година

Каменка е освободена - още едно селище в ДНР е прочистено от фашистката ***. Руските въоръжени сили освободиха село Каменка, което се намира северно от Донецк, съобщават източници Сега в донецкото направление руските войски продължават да обграждат Авдиевка, а също се движат на запад от Веселое, превземайки пътя за Красногоровка.Също така беше установен контрол на височината в района на Петровски."Божиите мелници мелят бавно, но много фино."

30

Землянин

преди 1 година

С ковид не можаха да изтрепят всички, имат таргет да останат 30 милиона на земята. Сега трета световна гласят като не става с бойно отровно вещество с война опитват. Накрая ...може някой " отгоре " да реши че не му трябват такива човеко-питецци. И да направи още един потоп да поизчисти от мръсотия и банкноти земята.

29

Е, щом вие казвате

преди 1 година

значи няма опасност. Ама и за други неща казвахте и се оказаха погрешни твърденията. Какво ще правим, ако ВСЕ ПАК, по НЕВЕДОМИ ПЪТИЩА ГОСПОДНИ, вземе че се разрастне тоя конфликт. Какво правим тогава?

28

кубанская столица

преди 1 година

Разбира се , има! Русские няма да спрят преди употреба на атомна бомба, ако има заплаха на территория и интереси на Россия. Интереси на Россия са всякка и полна территория на украина надолу западна граница включително Львов

27

Анонимен

преди 1 година

До Пенко. Пей си Пенке ле кой ли те слуша...щом трябва обявявай не знам кво чакаш още...само че извън закона се обявяват хора, а не държави.

26

Анонимен

преди 1 година

Вият на умрялo в Америка ,свърши се тяхната "демокрация"

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 - ако това е цената на глобално почване на чисто - ДА!

24

Анонимен

преди 1 година

И сме във военновременна икономика...и следва военновременна мобилизация...и следва тепане на умнокрасиви предатели...после не знам какво ще следва...

23

Пенко

преди 1 година

Като държава-терорист русия трябва да бъде обявена извън закона, изключена от ООН и тогава могат да си заврат правото на вето там, където казаха че ще си заврат и заповедта за арест на путин. Територията им се управлява на практика от патологичния престъпник и наследствено обременения пригожин. Всичките им последователи са същите като тях.

22

Възмутен

преди 1 година

Световните сатанисти само наливат бензин в огъня!Таз Украйна е бездънна дупка

21

Анонимен

преди 1 година

"Намеренията на Путин са не само да прегази Украйна, но и цяла Европа!" - На базата на кои изказвания и политики реши, че втората част от тяърденивто ти е вярна?

20

Анонимен

преди 1 година

Ще има,като САЩ отиват в историята като глобален хегемон.Би тката е за цар долар .А като чета ,леко полеко ги изхвърлят.

19

toy

преди 1 година

Има, и то ще е по вина на американците!!