85

Влади Горанов

преди 1 година

Истината е, че това е един жълт списък изготвен от хора, които не разбират човешката психология. И да наречеш някого измамник или крадец няма как да го изтриеш от сърцата на хората, защото, както в случая с Горанов той е направил достъчно добри неща за да го компроментират по толкова елементарен начин. Всички българи включени в този списък са доказани професионалисти и заслужили хора, но станали неудобни на корумпураната администрация на Байдън, която се опитва да мачка и шантажира България.

84

Срам и позор!

преди 1 година

На Борисов му липсва интелекг, за да се оттегли сам от политиката. Този човек излага цяла България с присъствието си. А крадците в кабинетите му нямат чет!

83

Анонимен

преди 1 година

Голямо скачане в защита на този Влади, явно знае доста неща и всичко гербаджийско що мърда или се храни от тях е впуснато в защита. Страх.

82

Анонимен

преди 1 година

Ама разбира се! В герб са останали най-безочливите и безпардонни индивиди, нямащи и грам срам! Каква имиджова щета. Отлюспиха поредния дето се е издънил, изборните субсидии си вървят, игрите на власт и раздаване на порции си вървят. Народа ще забрави и този пореден резил до седмица и нещата си продължават по старому.

81

Анонимен

преди 1 година

До ВасилХахаха, та вие един арест не можете да направите като хората, ще го вкарате в затвора!А да не говорим, че целият народ на момента ще го освободи и ще ви помете. Видя ли колко хора го чакаха оная нощ при освобождаването му?!

80

Анонимен

преди 1 година

Да, за тези мутри "Магнитнски" е като признание, но пак ще се намери някоя ливада да гласува за тях

79

Реалист

преди 1 година

Виновни са тези шамандури, които продължават да гласуват за крадците от ГЕРБ и да ги правят все още фактор в българската политика!!! Докато не се осъзнаят, България е ще е бедна и окрадена от шепа олигарси с офшорни сметки.

78

Прокопиев

преди 1 година

До До 77Но беше на власт 8 месеца чрез ПП и ДБ и ощети хазната с 88 милиона от включването а посредници при доставката на газ като МЕТ, задължи България да подари цялата си енергетика офшорната компания Джемкорп, затвори всички рудници ТЕЦ Марица Изток и уволни над 40 000 души, спря руския газ и сега Русия ни съди вече за 1 млрд долара неустойки, раздаде стотици хиляди долара подкупи от криптопирамидата Нексо, нали?

77

Виц на деня ;-)

преди 1 година

Борисов: Томе, тая вечер отиваш в Панорама!Биков: Не може ли да отиде другото Томе?Борисов: Не може! Той не познава Влади, когото между другото и аз не познавам, но тъй като ти го познаваш, трябва да отидеш и да кажеш една-две хубави думи за него.Биков: Кой Влади!?

76

Да не драматизираме

преди 1 година

Нека да не се лъжем, тука има едно усещане за корупция и за това хората са недоволни. Всъшност корупцията е едно усещане, защото на практика няма корупция в България като член на ЕС и 'корупция' изобщо не съществува като мисловен конструкт и в конотацията на думата не могат да се открият никакви следи от дори леко намекване за злоупотреби. В контекста на България в ЕС, няма как да съществува такова понятие като корупция. В най-драматичният случай, корупцията е просто спекулация.

75

Анонимен

преди 1 година

до 78 Някой Изтриха а? И се разбъркаха номерата!-:)

74

NEXO

преди 1 година

А защо Кирил Петков и Асен Василев липсват от този списък след като се доказа връзката им с криптопирамидата NEXO и огромните подкупи, които са текли от тази групировка към хора от ПП и ДБ по време *** тяхното управление?Защо е тази подозрителна избирателност на американците?

73

До 77

преди 1 година

Защото не са били 12 години на власт и не са ощетили хазната и народа с десетки милиарди,както направихте вие от ГЕРБ.

72

Анонимен

преди 1 година

Какво приема МутроКомуниста или не,все ни е тая вече! На предстоящите избори ,аз ще гласувам за Възраждане! Стига вече тая ГЕРБ,БСП и ДПС! Време ним е да си ходят! И още нещо! На тези избори,Ще има Последствия За всички гласували,през главата на Българина,Оръжия за Украйна!ГЛАСУВАХТЕ И ИЗПРАТИХТЕ ОРЪЖИЕ ТАМ,ПРОТИВ ВОЛЯТА НА БЪЛГАРИНА!-:( Нищо Не е забравено!

71

Хлое

преди 1 година

"Включването в списъка Магнитски се вземат след много сериозен и обстоен процес и доказателства" - каза посланикът на Великобритания. Да, на Великобритания, защото и те се присъесиниха към САЩ! А нашите шмекери ни лъжат, че било по "донос". За българските корупциотери, да подадеш сигнал за престъпрение било "донос", мошениците му с мошеници. Според тях трябва да си затваряме очите и устите и да си трайкаме като ни крадат.

70

Въпрос?

преди 1 година

Абе, защо Иво Прокопиев, олигархът финансиращ ДБ и ПП не е в този списък? Той от правилните олигарси с честен произход на парите си ли ?

69

Анонимен

преди 1 година

До ПомнимА сега без ГЕРб България вече тръгна ли нагоре?

68

Край

преди 1 година

Търпението на Западните страни се изчерпа спрямо крадливите корумпирани български политици!

67

Анонимен

преди 1 година

То бива,бива наглост,ама бивол за мезе не бива.Та,на изборите ще разберете дали нямате имиджова щета,нищо че сте специалисти по фалшификациите,особено ти.

66

Помним

преди 1 година

Крадливите ГЕРБери съсипаха България за 10 години.