166

Анонимен

преди 1 година

Ако дрънне нещо такова, от панелките на копейковци строени по времената кога са били млади (разбирай много - много отдавна) нищо няма да остане! Добре че не сме толкова сеизмичен район, и най-голямата опасност е от Вранча, но и там първо са редки и второ не толкова мощни

165

Щерю

преди 1 година

Засвирят ли на Аляска "арфата" (ХААРП) - разрушенията са неизбежни, независимо от архитектните решения...

164

Анонимен

преди 1 година

До СтатистикПоловината са купени без кредит. Официално кредитите изтеглени покриват около 53% от сделките. Така, че не ги мисли кой как ще изплаща.

163

Samo minavam

преди 1 година

Сан да съм лош пророк, но съм гледал, как правят новото строителство и как икономисват от всичко. Бог да пази България

162

Анонимен

преди 1 година

До 168 и ще ти дадат 1 гол после. То у нас застраховането е като парламента. Само на приказки и обещания съществуват

161

Анонимен

преди 1 година

Да не си чешем езиците!Това,че правят промени е така и да минат от общините да видят!После големи глоби,за всеки без разрешение за промени!!!Така и общината е на печалба!

160

Анонимен

преди 1 година

до 169 И кои са тия земетресения веднъж на 500 години, каква степен по скалата на Рихтер са, че ми е много интересно.

159

Позитивен

преди 1 година

Не, няма. И затова е хубаво човек да се моли на Бог от време на време. Както и да изпълнява, каквото кажат американците, за да не вземят да включат ХААРП-а.

158

Строителен проектант

преди 1 година

Не, нашите сгради няма да издържат. Оразмеряваме ги на земетресенията с честота 1 път на 150 години. Тези земетресения, които се случват 1 път на 500 години не ги отчитаме в сметките си. Надяваме се да не се случат. Горе-долу са ни оразмерени сградите до 6 по Рихтер. Всичко нагоре ще нанесе сериозни щети. Все пак няма всичко да се срути при магнитут над 6 по Рихтер, много зависи къде ще се падне амплитудата на вълната - там ще са най-сериозните поражения.

157

Анонимен

преди 1 година

Жертвите от земетресения за последните 100 години са по малко от жертвите на пътя за една година. Застраховайте жилищата си и всичко ще е наред

156

Анонимен

преди 1 година

До Природата си знае, според мен природата трябва да погине и такива като теб. как ти се струва? Справедливо? Грозно изказване правиш! Не разбирам как смяташ, че си част от по-доброто население с подобни гнусни мисли!

155

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно ако имате застраховка и земята е ваша

154

Анонимен

преди 1 година

До Кифличка, има нещо вярно в написаното от Вас. По-скоро ми направи омразата, която се чете между редовете в написаното. Жалко е, че мразите толкова много хората. Единствено говори за липса на личностната ви реализация.

153

Природата си знае

преди 1 година

Знае си работата природата ЕДНО естествено прочистване най-дивите и луди селяндуури ще погинат и загинат у големите градове и това ще е добро за държавата.

152

Кифличка

преди 1 година

Масово хората си правят ДИЗАЙНЕРСКИ апартаментите БУТАТ всякакви СТЕНИ и КОЛОНИ, за да им е просторно и да изглежда ЛУКС. вземат и ГИГАНТСКИ плочи които са по Моловете и си ги монтират тези гигантски плочи у дома за да е Луксозно Лъскаво с излъчване и аромат на МОЛ.

151

Анонимен

преди 1 година

до 160 Евроатлантиче, при Стражица е 1986-та година. Бай Тошо пада 3 години по-късно. Тогава защо хората десетина години след идването на демокрацията са продължавали да живет във фургони? Кажи ве, евроатлантическо краварче?

150

Анонимен

преди 1 година

Уу, добре, че са спря със спама ...

149

Анонимен

преди 1 година

Спомням си през "светлия" комунизъм земетресението в Стражица и как хората живяха по 10-15 г. във фургони след това и как от "гордост" отказахме помощта на запада,хората гладуваха и нямаха покрив типично по комунистически.

148

Анонимен

преди 1 година

До Един - Сега се подписват едни, дето вимат по рушветчета и ако стане нещо ...

147

Моловете у нас в БГ

преди 1 година

ДОРИ чисто НОВОТО строителство КЕ ПАДНЕ и СРИНЕ включително и ВСИЧКИ МОЛОВЕ и метрото в София. Никакъв шанс за оцеляване у големите ГРАДОВЕ. При ТАКОВА бедствие САМО селяните от ПРОВИНЦИЯТА и СЕЛА ще оцелеят да изградят ново една нова селско стопанска аграрна държава.