40

Анти Маке

преди 1 година

Призовавам да затворим направо границата със Македония докато се реши проблема . Вето за Евро съюза. Да се изгонят всички Македонци от страната. И на всички даден паспорт и виза през последните 5г да се отнеме. И ако продължават да се качим Софиянци на Пирин и изпикаем назапад

39

Анонимен

преди 1 година

Ясно няма да се разберем, забравих за дебелите ви глави. Гърция не беше ли провокатор, накара ви името на държавата да си смените. Вие не оценихте това, което Бг направи за вас в годините. Напротив с невероятна омраза пишехте за нас дори след като ви дадохме път към Европа. Ако имахте нужда от нещо обаче мигновено ни ставахте приятели. Съжаляваме, но Гоце и роден в Бг, учил е тук и никога не е бил в Скопие и да Самуил също е българин. Вие се запънахте на това и искахте да ни го вземете в замяна

38

Абе

преди 1 година

До Анонимен 48 Много ми е интересно, ако един татарин от Татарстан застане пред тях и ги попита "Познавате ли ни, като народ, какво лошо сте видели от нас, та стени превърнали в нарицателно за нещо лошо?", какво ще му отговорят? Та онези хора са много по- напред от тях!

37

Анонимен

преди 1 година

А какво общо има Сърбия с отношенията между двете държави и какво общо има кървавия божик и това че България е избивала народ в Македония през втората световна война.Това е история и не бива да се повтаря тази история.За разлика от България ,Сърбия играе приятел на Македония,а не дразнител.Не мисли ,че хората в Македония не знаят че преди и Българи и Сърби и Гърци и Турци са се изхождали на Македония.Но това трябва сега да се промени.Да спрат да се изхождат на Македонците.А най-много Ние.

36

Анонимен до 51

преди 1 година

Абе *** стига сте писали простотии бе, екип на БТВ не беше допуснат бил заплаха за сигурноста. Но на другия ден вече нямаше проблеми и вече не предствлявал опастност. Стига с това възраждане имаше много хора които отиваха в СМ по други причини но също не бяха пуснати. Ей заради такива мекотели като вас макетата ни се качиха на главата.

35

Анонимен

преди 1 година

България играе само като провокатор. Кой приятел ще си барикадира входа за у тях за приятелите си?Та само България наложи вето на Македония за ЕС и все още заплашва с вето за всяко едно нещо. Аз не искам приятеля ми да се отрича от мен и да не ме допуска до неговия дом,да ми спира рязвитието ми и на децата ми,да вися на опашка за визи,за образование ,за търговия ,за пари от които се нуждаем за да се развием....Много погрешна политика на БГ политиците

34

Анонимен

преди 1 година

Как може да пуснеш хора на ВМРО и Възраждане да дразнят с мегафони хората в Македония и нищо да не направиш? Даже и медиите не показаха какво са правили в Скопие. С тази политика няй-много една война да си спретнем.Българските политици правят всичко на обратно.При това Македония е най-малкия проблем. Това важи за всичко.Затова и няма хора ,които да искат да гласуват.Можеби това е и целата им.

33

Анонимен

преди 1 година

Моля ви се не пишете такива гл.пости. България имаше политика на приятел. Първа ви призна, даде ви танкове, даде ви електричество, даде ви паспорти за ЕС, изучи децата ви. Сърбите щяха това да го изтъргуват. И насреща какво получихме омрази, освиркване на химна, бити българи, заплахи. Прочете за кървавия божик и как великата ви Сърбия и Русия се е отнасяла с вас. А в учебниците ви не пише това нали. Пише че българите са татари...ясно

32

Анонимен

преди 1 година

Българския политик само потвърди тезите на Македонските пост-комунистическите историци от Македония.С политиката ни ние покриване всички теории на тях.А това е насилствено налагане на теза.Или приемаш ние какво казваме или няма ЕС.С тази политика не се стига до добър резултат.Стига се до вечна омраза.Ако нашите политици бяха натиснали ЕС ,Македония да влезне в ЕС максимално Бързо,сега в Македония всички,ама всички щяха да пеят Българския Хим и да целуват Българсккя флаг.

31

Ха

преди 1 година

До Шоп Нещо като, тъкмо допълваме една каца с мед и някой се издруса вътре! Така ли да разбираме? :)

30

Анонимен

преди 1 година

Ако България имаше политика на приятел на Македония за ЕС и основния покровител, до сега процента на хората с Българско самосъзнание в Македония щеше да е огормен, а стази политика на омраза,дразнение и конфликти драстично намалява. С тази политика разделиха двата народа и от най-приятелски настроените едни към други ,ги накараха да се мразят.С политиката ,която прави Българския политик само доказват тезата на Македонските политици и историци от пост -комунизма,а това е насилствено налагане.

29

Анонимен

преди 1 година

В България политиците разчитата на 100 % само на популизъм.А по отношение на Македония по всичко си личи ,че някой плаща да дразним Македонците и да ги спираме по пътя им за ЕС.Ветото беше без никаква причина и провокация.ВМРО и ГЕРБ започнаха този процес. Всичко започна след една среща на Бойко Борисов с Орабан в Унгария.А там е Никола Груевски,човек който спираше Македония по пътя за ЕС.Нещо като Бойко и Каракачанов в едно.

28

...

преди 1 година

Нашите пишман държавници, че защитят тамошните българи, колкото ги защитиха от бомбите в Укрия през последните години.

27

Анонимен

преди 1 година

Между Българи и Македонци няма разлика. Геноцида ги е премахнал

26

Анонимен

преди 1 година

Не са нагли,а на теб така ти изглежда заради нашите медии.Тук ни се показва само част от нещата.Нещо като през комунизма.Същото е като в Русия,Турция и Китай.Дават ти определени неща ,зглобяват ги както искат и изглеждат по начина по който те искат да изглеждат и затова ти сега пишеш ,че наглеят.Наши политици започнаха всичко от много отдавана.Провокация след провокация.Ако Македония беше малко по-голяма държава домсвга да прекрати всичко с нас.Това няма как да го търпи нормален човек.

25

Анонимен

преди 1 година

Човека е прав.Започне ли да се говори за избори започват с Македония.Не стана ли ясно на политиците,че това с политиката(заяждането и дразненето ни) към Македония не върши работа.Не върши работа от този тип говорене за нищо..Трябва политиците в България да започнат да работят,а не само с демегогия да ни занимават.Това сали сме за Русия или срещу Русия не помага на нас и на нашите деца и родители.В Македония явно искат да работят,но нашите им пречат.Поне да не пречат.

24

Сата НАТО

преди 1 година

Политиката на комунистическите шапкари Борисов и Радев буди само искрено недоумение и хомеричен смях...

23

Анонимен

преди 1 година

В момента ние си изиграхме картите както можахме, а в Македония от това ги е страх , вече ситуацията не е както преди войната . България увеличи доверието към себе си от партньорите ни в НАТО и много повече ще се заслушват какво казваме . Така че у Скопие започна да ги втриса .

22

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за този който заяви че ще анулира паспортите раздадени в РСМ, такива просттаци не бива да бъдат допускани в Европа

21

Анонимен

преди 1 година

урсула още утре ще обяви че с фигуранта са стигнали до 'решение' и българия оттегля всички претенции към макетата. няма една руско-турска губерния да държи великия ЕС от разширяване и в застой я!