93

Калеко Алеко

преди 1 година

До Анонимен ... Няма разлика м/у путин и Садам, и Садам беше впримчил в мъртвата си хватка своя народ, беше въоръжен от Кремъл и провеждаше Кремълската терористична политика в Близкия изток ... Садам нападна Кувейт по същия начин по който путин нападна Украйна и приликата не свършва дотук, тъй като и путин ще приключи по същия начин като него ... !!!

92

Карма

преди 1 година

Карма е когато всеки понася последствията от собствените си действия. В продължение на 8 години нацистите от отряда Азов избиваха невинни граждани в Донецк и Луганск. Забравихте ли как изгориха живи хора в културния дом в Одеса сред които и една бременна жена? Забравихте ли децата на Донбас? Забравихте ли как ни представяхте действията на главорезите на Ислямски Братя в Сирия? Днес ние не сме забравили и всичко ви се трупа на съвестта, а кармата няма да ви пощади.

91

КуКлус

преди 1 година

Малко хора помнят думите на Сорос през 1993г. "Със живата сила на Източна Европа и оръжията на НАТО ...ще нападнем Русия" Може би е обикновен Нострадамус ?

90

Империя на злото

преди 1 година

Стига с тази съветска параноя бе, кагебейски уррод. Никой няма да ви напада ако се кротнете в границите си и не ламтите за чужди територии.

89

Az

преди 1 година

Леле, то вярно че са нагли до костите си руснаците, но тоя направо минава всякакви граници! С какви очи, и изобщо какъв морал трябва да имаш, че да говориш как видиш ли Украйна оставяла хора на руска територия без дом и ток! Това да го каже човек, чиято официална военна стратегия последните месеци и да срива цивилна инфраструктура в Украйна, избивайки цивилни и оставяйки оцелелите без ток, вода и топлина на сред зима. Тия наистина не са хора с света го осъзнава вече.

88

пена

преди 1 година

А какво му пречи на Зеленски да хвърли няколко мръсни бомби върху Москва? Аз бих го направил на негово място...

87

гостенка

преди 1 година

До Анонимен. 139. Руснаците използват стария календар само за празниците, днес и за тях е 02.02.2023г...., !

86

Анонимен

преди 1 година

1700 танка + няколко хиляди единици ББТ и още толкова БТР, четери пъти повече войнци, техника, вклщчително и дронове, части от тях ще влизат през Белару, чиято граница е на 100 км от Киев. Но тук чета, че едва ли не, войанта приклщчва, Русия се предавала, щото губила ...

85

Анонимен

преди 1 година

Днес на 09.05.2023 г. за Руснаците е 26.04.2023 г. Защото Руснаците използват старинния юлиански календар 09.05.2023 г. е по нашия ново юлиански календар а за Руснаците е 26.04.2023 г. Тогава трябва да маршируват на червения площат в гр. Москва а не на 09.05.2023 г.

84

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко - Не знам, брат. Разликата със Садам е, че не бяха в Европа.

83

Анонимен

преди 1 година

Ако някой сериозно си мисли, че от тук нататък конфликта ще става по-лек, то не е внимавал последните 2 месеца.

82

Анонимен

преди 1 година

Близо 500 000 войника по украйнската граница, със съотвентата адекватна бройка тежка бронирана техника, артилерия, ракетни установки, дронове и дурги. Соледар ще бъде ползват за склад - в тея тунели, можеш да побереш годишния износ на петрол на Саудитска Арабия и още толкова. Ще имат достатъчно за машните си, за храната, униформите и прочи.

81

Москва потъна

преди 1 година

Дядото от бункера е бесен. Така и трябва да бъде :)

80

Калеко Алеко

преди 1 година

С подобна реторика и манталитет путин нищо няма да постигне, а ще обедини още повече светът с/у себе си ... няма как да нападнеш суверенна европейска държава унищожавайки гражданско население, жилищни райони и инфраструктура, а да отхвърлиш всякакава възможност да получиш реципрочен отговор, обвинявайки всички които искат да помогнат на Украйна да защити територията и суверенитета си ... !!!

79

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Путин забрави ли, че прие в РФ областите Запорожие, Херсон, Донецк и Луганск, където ежедневно се води война, а се загрижил за Белгород, Крим и Ростов. Деюре украинската армия е в Русия.

78

гостенка

преди 1 година

Светът не е само 30 държави... Едно време Тодор Живков беше казал: Какво ще решаваш ти ве, кой си ти, щом нямаш пари не можеш нищо да решаваш.... Та. Ще решат тези които имат пари! Много точно го е казал бай Тошо!

77

Асенчу

преди 1 година

До Анонимен 124 - Ок ... и аз ко да напрааа

76

Анонимен

преди 1 година

Има много лесен начина да се ликвидира тази възможност - изнесете се от украинската територия.Стига с тази паранаоя че някой някога с нещо е заплашвал Русия

75

Анонимен

преди 1 година

Статия за балъци.

74

гостенка

преди 1 година

Смятам, че по-справедливо за всички граничещи пряко с Русия е да се направи всичко възможно Русия повече да не напада никого, под какъвто и да е предтекст!!!Путин ти искаше да извисиш Русия, но постигна само изолацията й и омразата на цял Свят към вас!