152

Ти да видиш..

преди 1 година

Как специалната военна операция се превърна в специална военна излагация.

151

Artileriq

преди 1 година

Всички сте гледали война само по телевизията.Дори на едно военно учение от 15 дена нема да издържи те.Ама само да война говорите.Ако конфликта се разрастне и стигне до вас друго ще запеете.Който подкрепя зеления подкрепя световен конфликт.После да нема ама само изразявах позиция.

150

Даже да

преди 1 година

Приемем че Запада има някаква вина да провокира Путин в Украйна той трябваше да поразсъждава по-дългосрочно и реалистично и да се сети, че щом така го изолираха за Ковида и Спутника, явно какво му се готви и да не изпада в паника и да се хвърля в бой а да действа хитро и подмолно. През разни международни организации - СЗО, МАЕ... можеше да им стъжни живота. И пак щеше да му е по евтино от тази операция и да постигне повече.

149

Анонимен

преди 1 година

Няма такова нещо като неутралитет за русия. Или си васал на путин или си враг. Неутралитет не се признава.

148

Реалист

преди 1 година

Глупости говори тоя! Това което превръща Бг във вражеска страна са харвардските лъжци, Корнелия, министърката как-и-беше-името и подобните им които незаконно продават оръжие в нарушение на българския неутралитет!

147

Както

преди 1 година

И да го извъртаме Путин е този който направи грандиозната глупост да влезе с войски в Украйна. Чудя се на какво е разчитал? Дали превземе Украйна за 3 дни или върти месомелачка по фронта 30 години - никой няма да му признае Украйна за руска. Освен ако целта му не е била Русия да се превърне в огромна Северна Корея, за да не му бягат олигарсите по Куршевел и Ривиерата. Или е бил подлъган от Пригожин, щото на оня му плащат на глава, а в Сирия приключи.

146

Истината

преди 1 година

Ako бяхме помогнали на Украйна вече Кремъл да е украински - осмислен.

145

Космонавт

преди 1 година

Русия винаги е възприемала България като вражеска страна, с изключение на един период когато Сталин е бил на власт, защото Сталин е бил посветен в истинските цели на Марксизма, преди да бъде опорочен от болшевиките. Не виждам защо да се притесняваме от развръзката, която ще започне с изкарването на истинската история на България, това ще е една от основните фази на унижението за Русия.

144

Jm3

преди 1 година

Да, а Втората Световна Война е била конфликт между Германия и САЩ, само че без прякото участие на жива сила (само малко накрая). СССР е бил само незначителен придатък. Ако следваме логиката на тоя *** така се получава.

143

Анонимен

преди 1 година

Туркието ще се възползва максимало от момента да си върне В.илаета, тогава и от нови Избори няма да има нужда! -))))

142

Анонимен

преди 1 година

Украйна престана да съществува като държава преди много години, а не сега. Нямат никакъв шанс да се оправят и ще я разделят между Полша и Русия.

141

Анонимен

преди 1 година

Чак днеска, след две седмици лъжи, укрите признаха за град Соледар. Руснаците превзеха и маса села до него и скоро ще падне и град Артьомовск ( Бахмут). Зеленски вече панически изгражда фортификации и окопи около Киев, защото знае, че няма да му се размине. Вече лови мъже на улицата и принудително ги хвърля за пушечно месо на фронта. Освен това, мъжете, избягали на Запад, по линия на натовския слугинаж, са издирвани и връщани обратно в Украйна да *** на фронта. По-добре е да бягат в Русия.

140

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да си хаби бомбите за кочинката. Ние сами си ебавамe маммата.

139

Анонимен

преди 1 година

Ние сме най големият фактор който ще преобърне хода на войната толкова сме силни и страшни че македонците ни се подиграват

138

Анонимен

преди 1 година

Руснаците казват, че модернизираните съветски танкове Т -72, които бяха дадени от Полша и други и бяха над сто, вече са унищожени от руската армия и че те са били по-добри машини от съвременните германски Леопард -2 и американски Абрамс. Изобщо не се стряскат, че ще идват германски и америкснски танкове, защото много хубаво горят. Освен това, германските имали някакви кръстове, приличащи на тези по хитлеровите танкове, а това вдига мотивацията на руската армия много високо.

137

Анонимен

преди 1 година

Принципът на руснаците е - първо аз ще съм отзад, после ти ще си отпред. Не става.

136

Анонимен

преди 1 година

А това, което вече една година прави Русия в Украйна, не се ли счита за обявена война, все още ли се води "специална операция "???!!

135

НЕ

преди 1 година

Ние не сме вражеска страна на Русия, а на Путлеристката Мафия, която я управлява !!

134

До 158

преди 1 година

Как ще обявят руснаците война на САЩ то колкото и България обяви война на Англия на хартия хахах

133

Германец

преди 1 година

Тоя мирише на четирихилядник...